jak Mick i Beth byli pod prysznicem> w sensie jak ten ją cucił... Proszę o pomoc :)
A ja nadal szukam kogoś kto wiedziałby jak się nazywa motyw muzyczny z odc 4 towarzyszący temu jak Beth daje Mickowi swoją rękę i ten pije jej krew... :(:(:(
Czy ktoś wie co to za muzyka?
Please, help me! :(
A co do muzyki, o którą pytałyście dziewczyny, to wydaje mi się, że chodzi Wam o "Let It Go" wykonywany przez Fauxliage :)
Madzia, byłabym Ci strasznie wdzięczna gdybyś trafiła na jakiś ślad tego motywu!!! Na tym forum poruszałam już ten temat w poście dotyczącym muzyki z odc 4 Moonlight, ale nikt nie był w stanie mi pomóc... a ja sama czuję fever, bo nie mogę doszukać się tej muzyki :(:(:(
4 odcinek? o jaką scenę chodzi? Bo ja mam większość muzyki, nawet ten wspaniały utwór Trevora Morrisa- Saving Josh. Jak ktoś chce to piszcie do mnie na maila californian92@gmail.com
Chętnie pomogę:)
Już napisałam do Ciebie maila :) Mam nadzieję, że ktoś z Was wie jak się nazywa ten motyw, bo mi już ręce opadają z bezsilności :(
Utwór Morrisa "Saving Josh" mam i ja, gdyby ktoś chciał to proszę o maila, (łatwo go znaleźć na emulku) :)
Ja znalazłam go pod tym tytułem „Moonlight (OST) - 09 - Let It Go – Fauxliage”
Z kolei ja mam zagadkę – utwór z końcówki 8 odcinka.
Ktoś pomoże?
The Kin - Together
link :
http://www.mediafire.com/download.php?mokvozezhno
mam nadzieję, że to jest to czego szukasz :)
Tak to ta dzięki :)
Może troszkę z innej beczki na you tube jest fragment Moonlight - Mick & Beth z podkładem muzycznym Hayley Westenra - Dark Waltz. Mimo ze nie słyszałam tego utworu w filmie jednak jakby był do niego stworzony … sami posłuchajcie :)
Jeśli chodzi o piosenki to też mam pytanie:
Czy ktoś ma dostęp do pliku mp3 Edgard Jaude - Darker side of life?
o ile sie nie myle to jest na stronce podanej w temacie "ponad 50 utworów z serii" ;)