Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

jak Mick i Beth byli pod prysznicem> w sensie jak ten ją cucił... Proszę o pomoc :)

jeanette0410

Ja tez się dorzucam do tego pytania ;] Strasznie Mi się ta piosenka podoba ;D

magda_123

A ja nadal szukam kogoś kto wiedziałby jak się nazywa motyw muzyczny z odc 4 towarzyszący temu jak Beth daje Mickowi swoją rękę i ten pije jej krew... :(:(:(
Czy ktoś wie co to za muzyka?
Please, help me! :(

jeanette0410

A co do muzyki, o którą pytałyście dziewczyny, to wydaje mi się, że chodzi Wam o "Let It Go" wykonywany przez Fauxliage :)

ocenił(a) serial na 9
haruka13

tak.... to na pewno Fauxliage - Let It Go:)

haruka13

Tak, tak to jest to, dzięki ;] Próbuje też znaleźć tą muzykę z 4 odc.

magda_123

Madzia, byłabym Ci strasznie wdzięczna gdybyś trafiła na jakiś ślad tego motywu!!! Na tym forum poruszałam już ten temat w poście dotyczącym muzyki z odc 4 Moonlight, ale nikt nie był w stanie mi pomóc... a ja sama czuję fever, bo nie mogę doszukać się tej muzyki :(:(:(

haruka13

Postaram się znaleźć tą piosenkę. Napewno jest ale gdzie...

magda_123

4 odcinek? o jaką scenę chodzi? Bo ja mam większość muzyki, nawet ten wspaniały utwór Trevora Morrisa- Saving Josh. Jak ktoś chce to piszcie do mnie na maila californian92@gmail.com
Chętnie pomogę:)

Californian

Już napisałam do Ciebie maila :) Mam nadzieję, że ktoś z Was wie jak się nazywa ten motyw, bo mi już ręce opadają z bezsilności :(
Utwór Morrisa "Saving Josh" mam i ja, gdyby ktoś chciał to proszę o maila, (łatwo go znaleźć na emulku) :)

ocenił(a) serial na 10
haruka13

Ja znalazłam go pod tym tytułem „Moonlight (OST) - 09 - Let It Go – Fauxliage”
Z kolei ja mam zagadkę – utwór z końcówki 8 odcinka.
Ktoś pomoże?

ocenił(a) serial na 10
agawa_99

The Kin - Together
link :
http://www.mediafire.com/download.php?mokvozezhno
mam nadzieję, że to jest to czego szukasz :)

ocenił(a) serial na 10
Szucia

Tak to ta dzięki :)
Może troszkę z innej beczki na you tube jest fragment Moonlight - Mick & Beth z podkładem muzycznym Hayley Westenra - Dark Waltz. Mimo ze nie słyszałam tego utworu w filmie jednak jakby był do niego stworzony … sami posłuchajcie :)

ocenił(a) serial na 10
jeanette0410

Jeśli chodzi o piosenki to też mam pytanie:

Czy ktoś ma dostęp do pliku mp3 Edgard Jaude - Darker side of life?

ocenił(a) serial na 9
Szucia

o ile sie nie myle to jest na stronce podanej w temacie "ponad 50 utworów z serii" ;)

ocenił(a) serial na 10
KaWa_4

A, racja, faktycznie, musiałam naprawdę go przeoczyć. Dzięki :))