Poszukuje piosenki z 12 odcinka, mozna ją było usłyszeć gdy Beth siedzi przy swoim komputerze w pracy i chyba czyta maile swojego zmarłego chłopaka
Ta piosenka to Jessica Lowndes - Goodbye, ale nie moge jej sama nigdzie znalezc, jak cos znajduje to okazuje sie , ze to nie to, albo ze nie jest dostepne :/ :(((
Niestety też nie mogę jej znaleźć :( jeśli jakims cudem na nią trafie to dam znać w każdym razie dzięki za pomoc :) pozdrawiam
Hej, szukałam i szukałam i nic... Mam spis wszystkich utworów z sezonu 1, ale niestety większości nie mogę znaleźć. :( Jak komuś uda się gdzieś dorwać tą z 12 odcinka, to niech podzieli się i ze mną ;P Z góry dzięki
Ja mam wszystkie piosenki z 1 sezonu "Moonlight". Również i tą, którą tak poszukujecie. Mogę je wrzucić na mediafire i dam do nich linki na moim blogu. Ale nie zrobię tego wcześniej niż dzisiaj wieczorem :P Wszystkie są na Aresie :)
Annie mia jesteś WIELKAAA!!! :) Dzięki Ci ogromniaste! Niektóre udało mi się znależć, ale wikszości niestety nie. :)
A jeśli chcecie piosenki z Moonlight to zapraszam tutaj:
http://pl.youtube.com/watch?v=CETyGpaEvXU&feature=related
I w Related Videos jest reszta (18 piosenek) ale nie było tej "Goodbye"...
Ponieważ nie udało mi się ich jeszcze wrzucić. Mam problem z kompem i mam nadzieję, że mi się uda to zrobić dzisiaj chociażby. Jak już będą to podam wam linka do mojego blogu. Sorki za opóźnienie, ale ono nie wynika z mojej winy :)
Proszę was bardzo. Tu macie linka do mojego bloga gdzie znajdują się linki do piosenek z Moonlight, do ściągnięcia :)
http://www.filmweb.pl/blog/entry/488623/Piosenki+z+%22Moonlight%22+cz.1.html
W razie pytań i próśb (odnośnie piosenek, które chcielibyście bym wstawiła), pisać komentarze pod tamtym wpisem, gdzie są linki do piosenek :)
No problem :) To jeszcze nie wszystkie, ale postaram się uzupełnić w najbliższym czasie :P
to ja się podłącze po ten temat a mianowicie chodzi mi o utwór jak znowu nasz główny bohater staje się wampirem i gdy całuje się z beth. Zna je ktoś??
Ta piosenka nazywa się "Lucky" by Bif Naked. Możesz sobie ją ściągnąć z mojego bloga. Linka do mojego bloga masz wyżej. :)
Widzę, że znasz się na muzyce z tego serialu. Wiesz może jaki tytuł ma piosenka z piątego odcinka lecąca kiedy Mick walczy na karuzeli? Znasz jakąś stronę na której mogę znaleźć listy piosenek z każdego odcinka? dzięki bardzo z góry:)
to jest "The bird and the worm" jak chcesz spis piosenek to mogę Ci przesłać. Napisz na himeko-m@go2.pl :)
Szukałam i szukałam i... nie znalazłam... Nawet zrobiłam sobie listę i odchaczam znalezione piosenki, ta niestety ciągle jest do odszukania. Jak komuś się uda znaleźć to też się piszę :)
Dzięki wielkie za te linki! Brakowało mi ciągle Forever and ever, amen! annie mia - pracowita z ciebie dziewczyna! Piosenki z Moonligt są doskonale dobrane i niepowtarzalne, a Fauxliage do dziś wywołuje we mnie przyjemny dreszcz - dzięki, ze się podzieliłaś tymi "skarbami"
Dzięki dzięki dzięki Mrs. White :) nie sądziłam że uda się komuś znaleźć ten utworek tym większe ukłony w twoją stronę pozdro :D
Dziękuje, dziękuje, dziękuje :-D
Ale jak to ściągnąć z myspace? Konto już mam :-)
Znalazłam program do ściągania z my space to link do niego
http://file2hd.com/?myspacemp3 w miejscu URL wpisujesz adres strony Jessici Lowndes z my space i to wszystko
witam jest taki odcinek w którym Mick żeby uratować Beth musi z powrotem stać się wampirem podczas przemiany leci super kawałek wie ktoś co to ? dzięki
A masz jakiś fragment tego? Np. kawałeczek odcinka. Nie pamiętam jak to idzie, więc nie mogę powiedzieć co to. :) Niestety nie mam dostępu do zadnego odcinka. :(
Wiesz, co nie pamiętam w którym dokładnie odcinku, ale wydaje mi się, że to był odcinek 13. To są piosenki z odcinka 13. Przesłuchaj je sobie to może ci sie przypomni, czy poznasz :)
"Shine" by Andy Stochansky
"Mine All Mine" by Stasia Conger
"Calling Dr. Love" by Kiss
"Baby Boy, Baby Girl" by The Dark Romantics
"Tell Us" by The Elliots
"Golden Ring" by Dweezil Zappa
"Lucky" by Bif Naked
Dziękuje ale niestety to żadna z tych. Tak dokładniej opisując to jest sama muzyka podczas fragmentu gdy Beth zostaje porwana prze lekarza który jest vampirem a Mick w poprzednim odcinku staje się człowiekiem i żeby ją uratować prosi Josef Konstantina jak do niego przychodzi żeby z powrotem go przemienił nie wiem może pomyliłem odcinki :(. I to jest muzyczka podczas przemiany.
Wiem o którą muzyczkę ci chodzi :) To jest " Saving Josh " by Trevor Morris :) Mam nadzieję, że to właśnie ta, bo jestem o tym przekonana :)
W 100% z tobą się zgadzam :) ta muzyka ma coś w sobie i naprawdę cudownie jej się słucha :) Cieszę się, że pomogłam.
mógłby mnie ktoś nakierować na piosenkę, która leci m.in w 6 dc, gdy Mick trzyma w ręku strzykawkę, żeby wstrzyknąć Beth microchipa? w zasadzie to melodia, lecąca w tle;) z góry thx;) i podrawiam fanów serialu;)
Mnie się wydaje, że to jest jedna z nich:
-Let It Go by Fauxliage
-Under by Under
-Fallout by Chad Gendason featuring Johanna Boberg
Albo i nie :) Ale jestem prawie pewna, że któraś z tych :)
Świetny ten link, który dodałaś :* A ja tu cały rok znałam tę piosenkę ale nie wiedziałam skąd ją ściągnąc. Nie ma to jak fora internetowe ;)
Czesc dzisiaj obejrzałem pierwszy odcinek na tvp i odrazu fil mi się spodobał .I chodzi mi o muzykę która leciała pod koniec 1 odcinka już na sam koniec.Prosze o pomoc