Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

http://odsiebie.com/profil/lattecaffe.html

ocenił(a) serial na 7
Bulvie

katalog moonlight music from cbs ;)

Bulvie

Serdeczne dzięki za ten link :) To po prostu skarb chyba dla każdego fana Moonlight'u ;)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Bulvie

Dzięki. Już zdążyłam wszystkie przesłuchać :)

ocenił(a) serial na 7
agnieszka0519

hmmm szkoda że nie ma tam podkładów muzycznych :/ no i paru piosenek których poszukuję też brak...

Bulvie

Ja także przesłuchałam całą tą listę i niestety nie znalazłam interesującego mnie motywu muzycznego z odcinka 4 pt. Fever gdy Mick żywi się krwią Beth :(:(:( Szukam tej muzyki i szukam... bez skutku :(
Masakra... :(

ocenił(a) serial na 10
haruka13

ja też jej szukam i niestety nie mogę znaleźć :(

agnieszka0519

Widzę, że nie jestem sama :(
W takim razie gdybyś ją znalazła to proszę ogłoś to wszem i wobec, tak żebym ja też się o tym dowiedziała... w razie czego ja też tak zrobię, jeśli mnie się uda jako pierwszej :)

Ludziki, pomocy... wiecie coś na temat tej nieszczęsnej muzyki z 4 odc. Moonlight, którą można usłyszeć w scenie w łazience, gdy Mick pije krew Beth????
Help Me!!!!!!!! :(:(:(:(

ocenił(a) serial na 10
haruka13

Czy chodzi Ci o Front Line Assembly - 'Vanished' ???

Lenna

Niestety nie. Utwór, którego szukam tak zawzięcie to nie Vanished :( już sprawdzałam go i to na pewno nie jego można posłuchać w tle przytaczanej przeze mnie sceny... Rozkładam ręce w niemocy!!! :(:(:( buuuu... potrzebuję tego motywu jak wampir świeżej krwi :

haruka13

Jak przypuszczam chodzi o "Into Dust" Mazzy Star :)

Mandy

Nie, to też nie to... Into Dust mam i też mi się podoba, jednak to nie ta melodia towarzyszy scenie w wannie gdy Mick wgryza się w rękę Beth...
Przypomnę Wam może sam temat, który poruszyłam na tym forum właśnie dotyczący tego odcinka i poszukiwanej przeze mnie muzyki
I oczywiście nadal proszę gorąco o jakąkolwiek pomoc! :)

ocenił(a) serial na 10
haruka13

Juz wiem o który utwór chodzi, ale niestety jak narazie podejrzewam, ze zostal on napisany specjalnie dla serialu i tylko tam mozna go posluchac:( W kazdym razie sprobuje przekopac siec, moze trafie, bo też mi się podoba;)

Lenna

Czy znasz może jego tytuł lub masz jakiekolwiek namiary na niego, oczywiście poza Moonlight...? Może poszukamy razem? Będzie szybciej i raźniej :) Już czuję przypływ energii... :

ocenił(a) serial na 10
haruka13

Wczoraj do niczego nie doszlam niestety poza tym ze do motywow instrumentalnych muzyke napisali: John Frizzell i Trevor Morris. Niestety Bearshare ani Emule nie wie nawet o istnieniu tych ludzi:/ Ale mimo wszysko upieram sie ze to jest jakis poczatek...

ocenił(a) serial na 10
Lenna

Aktualizacja, do odcinka 4 muzyke napisal John Frizzell:)

ocenił(a) serial na 7
Bulvie

aaaa Jessica Lowndes Goodbye! 12 odcinek hmmmm ciężko mp3 znaleźć, a tu jest... ściągajcie póki można :)

ocenił(a) serial na 7
Bulvie

chyba już nie tak ciężko jak wcześniej, ja znalazłam na youtube, i za pomocą dwóch programów przerobiłam na mp3. Można też ściągnąć ze strony Jessicy na myspace

ocenił(a) serial na 10
Madzialena_M

świetny jest ten utworek!!!!! :-

ocenił(a) serial na 7
Bulvie

ey 'świeżaki' ściągajcie nutki póki serwer nie padnie ;)

http://odsiebie.com/pliki.html?dir=114144

ocenił(a) serial na 7
Bulvie

ooops, ten adres jest chyba ostateczny...

http://odsiebie.com/profil/Polihymnia.html?dir=114144

ocenił(a) serial na 8
Bulvie

W końcowych scenach 23 odcinka 3 sezonu Ugly Betty poajwia się piosenka The Fray - You found me. Jak widać nie tylko fani Moonlight lubią tę muzykę.