Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

warto?

ocenił(a) serial na 7

kilka razy zastanawiałam się czy warto obejrzeć ten serial, gdyby był o innej porze już na pewno bym obejrzała przynajmniej 1 odc. niestety nie lubię oglądać filmów o tej porze bo mogę się rozczarować zamiast się wyspać a dodatkowo trzeba by było się tłumaczyć reszcie rodziny czemu tak późno chcę TV oglądać dodatkowo przeleciało już kilka odcinków i nie jestem pewna czy warto zaczynać tak od środka?

prosiła bym o opinię, wiem że na pewno zaraz znajdzie się kilku fanatyków którzy będą mi tłumaczyć, że tak ale nie mam nic przeciwko temu (wielkość i zagorzałość fanów w końcu przecież też o czymś świadczy ,nie;) ) choć oprócz tego mam nadzieję poznać kilka obiektywnych opinii i może jakieś argumenty? ;)

z góry dziękuję

ocenił(a) serial na 10
Magda_lenqa

Oczywiście warto! Ale..
Myślę, że nie powinnaś zaczynać oglądać tego serialu od środka. Nie będziesz w wątku i w ogóle. Polecam raczej pobieranie odcinków. Jest to wygodniejsze bo możesz je oglądać kiedy chcesz, nie musisz rezygnować ze snu... itd. A napisy do tego serialu są dobrze zrobione.
Miłego oglądanie ^^

ocenił(a) serial na 7
ala_bala2

dzięki za opinię :) a tak swoją drogą 6 odc to już chyba środek nie? i może jeszcze jedno skąd można ewentualnie pobrać odcinki?

ocenił(a) serial na 8
Magda_lenqa

Zgadzam sie a jeśli nie chcesz oglądać tego serialu z powodu późnej godziny to głupota bo bo sobota jest po to zeby to odespać:P

pozderek:D

ocenił(a) serial na 9
Magda_lenqa

Czy warto? Jasne! Argumenty mówisz… To masz: po pierwszej emisji na AXN (oglądałam razem z mamą – tylko 1 odcinek przegapiła) naopowiadałam się mojej ciotce jaki to fajny serial (ona w ogóle nie za bardzo przepada za serialami) i teraz co piątek siedzi przed telewizorem i ogląda. Jak się dowiedziała, że nagrywam, to już go chce. O czymś to świadczy, zwłaszcza, że ciocia nie ma 20 lat. ;)

Odcinków jest 16, dziś idzie 6. Ala Bala ma rację, ściągnij sobie. Kiedyś ktoś na forum podał taki link:

http://peb.pl/seriale/316448-rapidshare-pod-oslona-nocy-moonlight-2007-a.html

Są tam odcinki po polsku (z AXN) i w wersji oryginalnej.
Vampire solidarity ;

ocenił(a) serial na 10
Himeko

hej możesz mi pomóc? jak ściągnąć te odcinki? wchodziłam na tą stronkę ale nie wiem jak ;-( byłabym niezmiernie wdzięczna

ocenił(a) serial na 10
nikita121

Wybierasz sobie jakiś odcinek, który cię interesuje. kopiujesz link i wklejasz do paska i jak ci się stronka załaduje to wybierasz "FREE" odczekujesz kilka sekund i podem klikasz na "DOWLAND" i masz ^^ pobiera się.

ala_bala2

WARTO!! Masz na to dużo argumentów, ale muszę Cię ostrzec, że to wciąga i po ostatnim odcinku będziesz czuła niedosyt... Ja 'wciągnęłam' w oglądanie tego serialu kilka moich koleżanek, które też rozkochały się w Moonlight'cie ( nie kryjąc, że Mick też im się spodobał;) potem niestety razem ze mną cierpiały po ostatnim odcinku;)
Heh, my to takie zakręcone jesteśmy, że ja nawet organizuję w domu 'Moonlightowe wieczorki' na których oglądamy serial i sobie o nim gadamy:) Świetna sprawa;)

Vampire solidry rah, rah, rah..

ocenił(a) serial na 7
Californian

Widzę, że moje sławetne RAH! RAH! RAH! żyje własnym życiem;