Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

z serialu do filmu... :D

użytkownik usunięty

przypatkiem trafiłam na inforacje...
"Wampiry z "Pod osłoną nocy" mogą zaatakować kina"
"Mimo szaleństwa na historie o wampirach, które zapoczątkował "Zmierzch" i "Czysta krew", produkcja CBS - "Pod osłoną nocy" - została zdjęta z ekranu już po pierwszym sezonie. Producent wykonawczy, Harry Werksman, daje jednak fanom serii nadzieję, że produkcja nie zniknie bez śladu. W zeszłym tygodniu serial otrzymał nagrodę za najlepsze wydanie DVD.

Głównym bohaterem "Pod osłoną nocy" jest Mick St. John (Alex O'Loughlin), który został zamieniony w wampira przez swoją żonę, Coraline (Shannyn Sossamon). Mick jest obecnie prywatnym detektywem, a nadzwyczajne umiejętności bardzo przydają mu się w rozwiązywaniu tajemniczych zagadek.

Producent nie wyklucza powstania pełnometrażowego filmu na podstawie wersji telewizyjnej. Podobno serialowi aktorzy już wyrazili chęć udziału w tym projekcie, ale bliższe szczegóły nie są jeszcze znane."

co wy na to? ja ogromnie się ciesze że jest taka możliwość... mam nadzieję, że będę mogła iść do kina...

ps.: informacja została dnia: 2009-07-02 09:12

trzymam kciuki...

ocenił(a) serial na 9

Już dawno krążyły plotki o planie powstania filmu kinowego – w razie niewypału kolejnej serii serialu.
Osobiście wolałabym serial (nawet kolejne 16 odcinków to więcej niż 2 godziny filmu), ale z braku laku...

A info jest tu:
http://www.filmweb.pl/Wampiry+z+%22Pod+os%C5%82on%C4%85+nocy%22+mog%C4%85+zaatak owa%C4%87+kina,News,id=52665

Vampire solidarity Rah! Rah! Rah! ;

Ja chcem drugi sezon!
My nie chcewa (a jeśli już to w ostateczności chcewa) pełnometrażowego filmu!
;

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Film BE, druga seria - jak najbardziej.;

Hominus_nocturnus

Pocieszające, dobre i to, może wtedy udałoby mi się dostać plakat filmu, powiesiłabym nad łóżkiem... ;))

vampire solidary rah rah rah ...

ocenił(a) serial na 10
Californian

z braku laku dobre i to, ale lepiej żeby nakręcili następny sezon, czekamy!

Vampire solidarity rah! rah! rah!

ocenił(a) serial na 7
Californian

Popieram. Californian, widziałaś Let me in?

użytkownik usunięty

Popieram w pełni uwielbiam ten serial jest jednym z najlepszych jakie powstały. Jak takowy film powstanie jestem jedną z pierwszych w kinie...A teraz troszkę się polansuję , zapraszam do mnie na dyskusję o wampirach:-)

ocenił(a) serial na 10

Drugi sezon bylby ciekawy, zwlaszcza ze w ostatnim odcinku pierwszego miedzy Mickiem i Beth w koncu DOSZLO do czegos :D Hmm...mogli by zrobic ten drugi sezon -_-

ocenił(a) serial na 7

Jakaś marna ta dyskusja o wampirach, Cartoon Network. Czas rozruszać trochę ów, jakże ciekawy i pasjonujący, temat.