Najbardziej irytujaca, denerwująca i sadząca na łeb BABA w całym tym filmie!!!! Jeżu Maluśenki jak ta kobita mnie denerwowała przez cały ten serial. Jeśli mają zamiar dokręcić sezon 2 to niech ją wykopią!!! Co innego fajniutka pani prawnik z ostatniego odcinka albo była żona tego detektywa tudzież ten wamiprzy bląd; (zdecydowanie najlepsza xD) jestem ZA tymi paniami, i niech odegrają bardziej istotną rolę niż dotychczas ;)
kogo ja widzę... No, no nie myślałam, że Cię tu spotkam Viktor. :)
Co do Beth to się nie zgadzam, a ten "wamiprzy bląd" to chyba Ci o Lolę chodzi?
Vampire solidarity Rah! Rah! Rah! :
boże dziewczynko/dziewczyno/kobieto o tej godzinie mam umysł wysilić ?! prosze cię, błagam, a nawet zaklinam nie karz mi tego robić!!! mam serdecznie dość myślenia w pracy przez 5 dni tygodnia!!! więc pozwól mi choć przez chwilę być bezmyślnym na tym forum xD
O.o patrzcie.... miałam namyśli sztuczno-drętwą grę aktorską wyżej wymienionych lalek. hmm Sophia w stu procentach naturalna :)
jakieś kompleksy?! ;) Wiktorze nie lubisz pączków? a to cosik nowego...
a patrz był tłusty czwartek i zjadłem tylko 4 wiec chyba nie lubie ;)
a co do gry aktorskiej tego bląd kołka to jakoś nie trafiła w mój jakże niewyrafinowany gust xD tak jak bym wyciął pierwszy lepszy świerk z lasu i postawił w tym serialu też pewno dobrze by zagrał ;D i widze nawet podobną budowe do tej bląd piękności obydwie równo wyciosane muhahaha ;)
hmm to do roboty! tnij, rżnij, ciosaj ile wlezie z tego drzewca, ino jak będziesz ścinał nie skalecz się czasem swoim mieczykiem ;)a i jeszcze jedno wydaje mi się, że 'bląd' świerków w lesie chyba nie znajdziesz ;)
serio pisząc:
z tą "kołkowatą" grą przesadzasz, to raczej aparycja pani aktoreczki mija się z Twym 'niewyrafinowanym' gustem Wiktorze :)
spójrz za okno wszystkie one są bląd o tej porze roku :D a co do mieczyka to bez obaw wprawion jam jest w wojowaniu nim i nie jeden bląd padł powalony tym xD muhahah!
grała kiepsko te jej miny jak zobaczyła go pijacego krewe pierwszy raz albo jakieś głupawe śmieszki jak wydzwaniała w poszukiwaniu "małoletniego" wampira; na dodatek stworzyła postać (nie chodzi tutaj o walory zewnetrzne)na widok której widz dostawał ścisko szczęku i to przechyliło czarę goryczy, mnie nie przekonała!
jestem jak najbardziej ZA sezonem 2 bo to miły, lekki i przyjemny serial ale do jasnej chorery bez niej!!!
Witam gzies już chyba sie spotkaliśmy...
co do serialu Beth sie nie podoba a to nowość.no cóż każdemu podoba się co innego . Będziesz musiał złożyc zażalenie.:
"Ścisko szczęku" Chyba szczękościsku??
No cóż - różni są ludzie (Venice, Himeko - nie obraźcie się) i różne mają gusta, dyskusja o tym nie prowadzi do niczego konkretnego.
B.T.W. dzisiaj piszę o "ludzkich godzinach" korzystajcie, póki możecie.
Pozdrawiam tradycyjnym już Vapire solidarity. Rah! Rah! Rah!
Regis po udanych łowach;