PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=705579}

Podejrzany

Secrets and Lies
2015 - 2016
7,1 2,1 tys. ocen
7,1 10 1 2079
Podejrzany
powrót do forum serialu Podejrzany

po drugim odcinku

ocenił(a) serial na 3

mama powiedziała:mała zabiła braciszka,no i miała rację,raczej drugiego sezonu nie będzie,bo pierwszy się zmęczył w połowie,ostatnio robi się dużo seriali z gwiazdorską obsadą,ale sama obsada nie jest gwarantem sukcesu,zagadki są zbyt łatwe,tajemnice niezbyt tajemnicze,a na koniec zaskoczone miny głównych bohaterów nie wbijają nas w fotel,a raczej sugerują że słabo u nich z myśleniem

zdrapka27

Będzie 2 sezon napewno tak jest na filmwebie a oni wiedzą co piszą

zdrapka27

lubimy Spojlerować czy po prostu też nie myślimy jak główni bohaterowie.?

ocenił(a) serial na 3
SWoland

spojler byłby gdybym przed premierą odcinka lub w ten sam dzień to napisała,po tylu dniach to tylko komentarz niezbyt zresztą zaskakującego finału :)

zdrapka27

głupie wytłumaczenie lenistwa wciśnięcia opcji spojler, a seriale można różnie oglądać nawet po kilku latach od premiery..

ocenił(a) serial na 3
SWoland

można też po latach oglądac,to nie znaczy że przez spóznialskich będę chodzic na paluszkach,jak nie chcesz się dowiedziec co było w odcinku wystarczy nie czytac komentarzy nim go obejrzysz,to jak zaglądanie na ostatnią stonę książki a potem oburzanie się że nie ma już po co czytac...

zdrapka27

oki, kończę z tobą dyskusję bo widzę że jak grochem o ścianę, jak już pisałem na filmwebie jest specjalna opcja, aby jednym kliknięciem zaznaczyć, aby ludzie czytający opinie wiedzieli, że zamierzasz zdradzić główne wątki lub zakończenie, ręki by Ci nie ucięło jakbyś kliknęła z szacunku do innych oglądających, Pozdrów mamę, na pewno jest mniejszą ignorantką od Ciebie

ocenił(a) serial na 3
SWoland

lubisz dręczyc,marudzic,te klimaty,prawda?spowiadam się że bardzo zgrzeszyłam,zapomniałam,spieszyłam się,zle zrobiłam,więcej grzechów nie pamiętam a teraz proszę o wybaczenie albo spal mnie na stosie,a potem wez coś na tą marudną demencję która karze ci za byle co truc jakbyś był teściową z menopauzą,bez odbioru ;)