No więc. Na jednej z amerykańskich stron internetowych jest sonda dotycząca piątego sezonu OTH. Jego twórca chce, żebyśmy w tym sezonie zobaczyli bohaterów w kilka lat po zakończeniu szkoły średniej. No i na tej stronce fani piszą jak wyobrażają sobie swoich ulubionych bohaterów. Nie wszyscy znają angielski, żeby zrobić to tam więc pomyślałam, że możemy tutaj napisać o tym jaka przyszłość marzy nam się dla P,B,L,N,H czy innych.
Brooke bedzie miała swoją markę ubrań i bedzie mieszkać w Nowym Jorku. Każda nastolatka na swiecie bedzie chciała chodzić w jej ciuchach. Oprócz tego będzie spotykać się z super przystojnym producentem filmowym, który jest jedną z najbardziej poządanych partii w mieście.
Lucas wyjedzie i przez kilka lat bedzie podrózował po świecie. Napisze kilka książek i zdobędzie jakieś nagrody. Będzie miał dużo przelotnych dziewczyn, ale do żadnej z nich nie poczuje tego, co czuł do B albo do P.
Peyton będzie zajmować się tym, co kocha czyli muzyką. Zamieszka w Los Angeles i będzie pracować dla wytwórni muzycznej.
Haley i Nathan razem skończą studia. On będzie grał w NBA a ona nagra solową płytę, która okarze się niesamowitym sukcesem. No i oczywiście oprócz tego będą mieli ślicznego malucha, na którego punkcie bedą mieli fioła.
Rachel zostanie modelką i bedzie pracowac dla Brooke. Najpierw jako modelka później jako jej prawa ręka.
Karen zostanie w Tree Hill i bedzie tam wychowywać swoje dziecko. Pomorze jej w tym Dan, który będzie czuł się winny, ponieważ nie było go, kiedy dorastał Lucas no i dlatego, że zabił Keitha. Deb chwilowo zniknie ze sceny i da im spokoj. Mogłaby się pojawić w jakimś krytycznym momencie i troche namącić. Byłoby fajnie.
Ostatecznie wszyscy wracają do Tree Hill. Ich spotkanie oznacza, że beda musieli zmierzyć sie z przeszłością i zastanowić sie czy wszystkie duchy na pewno zostawili za soba. No i tu by mozna bylo namieszać.
mi ogólnie pomysł Marca się podoba i nie mogę sie już doczekać.
Chyba nie zrozumieliście o co mi chodzi. Ta wersja na początku to moja wersja. Ludzie na tym forum wymyślają swoje i założyłam ten temat po to,. żebyście wy też napisali jak ich widzicie i co chcecie, żeby się z nimi stało. Rozumiecie?
No wic tak... Brooke ukończy jedną z najlepszych szkół dla projektantów mody. Po drodze będzie mieć kilku facetów, ale nic z tego nie wyjdzie. Peyton dostanie się do szkoły w Savanah i zamieszka z Jake'iem i Jenny.
Hayle ukończy studia z wyróżnieniem, ale nie będzie już zajmować się muzyką, zajmie się raczej edukacją nastolatków. Nathan będzie sławnym koszykarzem. Będą mieli ślicznego synka. Lucas na studiach zrozumie, że kocha Brooke, a Brooke oczywiście zawsze będzie kochać Lucasa. Karen urodzi mega słodką córeczke i wróci Andy. Dan wyląduje w więzieniu. Deb będzie wspaniałą babcią i będzie pomagać Karen i nie będzie już uzależniona. No i wszyscy wrócą po studiach do Tree Hill żeby się spotkać. No i moim zdaniem będą jeszcze conajmniej dwa śluby w 5 sezonie. Mouth będzie komentatorem sportowym. Rachel będzie jakąś bizneswoman. W każdym bądź razie Lucas będzie z Brooke!
-Brooke ukonczy dobra szkole dla projektantow
-wroci do Tree Hill i tam bedzie projektowac;]
-spotka chyba tego Chesa(czy jak on tam sie bedzie nazywal)i zauwazy ze bardzo sie zmienil i teraz w nim sie zakocha i on w niej tez:)
-Peyton bedzie z Jakiem ktory wroci do Tree Hill ze swoje corka
-Nathan bedzie slawnym koszykarzem,z reszta tak jak i Skills
-Bevin bedzie nadal z Skilsem i postanowia wziac slub:)
-Haley bedzie zajmowac sie synkiem,a co jakis czas bedzie spiewac w klubie KAren:)
-Lucas,bedzie pomagal Karen w opiece nad siostra i na studiach pozna jakas dziewczyne,z ktora bedzie wiazal swoje plany na przyszlosc:]
-Dan w wiezieniu
-Deb bedzie juz normalna:)
-Trener bedzie juz bardzo stary ale z duma bedzie patrzyl na swoich wychowankow,ktorzy co jakis czas beda go odwiedzac;)
Troche glupie,ale niech bedzie,nie mam talentu:)Z drogiej strony fajnie bybylo,gdyby Lucas byl z Brooke,ale...dobra ja juz nie wiem:)Zobaczymy:)
Uhh,uhh bez urazy ale to mi wygląda na strasznie happy,Mark pewnie tak nie zrobi on czasami lubi podramatywzowac.
No, wiec tak:
-Nathan i haley, nie beda mieli zadnych problemow finansowych, ona nagra plyte, ktora sprzeda sie bardzo dobrze, a on bedzie gral w dobrej druzynie koszykarskiej
-Lucas, po studiach napisze kilka ksiazek ale zadna nie bedzie sie sprzedawala, na naszych oczach postanowi napisac jeszcze jedna stad bede braly sie "cytaty" w kazdym odcinku, napisze o zyciu w TRee Hiil oczywisce odniesie sukces
-Brooke, mloda projektantka ktora wlasnie zaczyna odnoscic sukcesy, kilka nic nieznaczacych romansow, nic powaznego, przed przyjazdem do Tree Hill jej obecny facet oswiadcza sie jej ma wielki dylemat
-Peyton, jest po studiach ale nie wie co chce robic w zyciu od kiedy rozstala sie z Lucasem nie byla z zadnym facetem, snuje sie po roznych koncertach i czasami widuje sie z bratem, jest samodzielna nikt jej nie "ratuje", jej grono przyjaciol jest bardzo male, ufa tylko nielicznym
Broke i peyton nigdy nie powrocily do takiej przyjazni jaja laczyla ich wczesniej xD
Nathan i Haley beda mieli 3 dzieci zdrowych 2 synkow i 1 dziewczynkę:D Nathan bedzie trenerem druzyny w OTH Heyle bedzie od czasu do czasu spiewac u Karen
Lucas napisze ksiązke o OTH i zyska duzy sukces
Brooke zostanie projektantka mody jej męzem bedzie przystojny aktor z Hoollywod
Skills bedzie grał w NBA i bedzie zareczony z Bevin która będzie szefową chiliderek na NBa
Peyton bedzie samotna i zgoszkniała pałajacą milościa do Lucasa
Mouth bedzie zaręczony z GIGI
Trener bedzie już konający ina łozu smierci powie jak bardzo cieszy to co sie stało w jego życiu
Dan bedzie gnil w wiezieniu Razem z deb ktora bedzie odsiadywac wyrok za rozprowadzanie narkotywków w szkole w OTh
Wszyscy spotkaja sie po paru latach i beda wszystko wspominac i dojda do wniosku że Lucas nadal kocha pEyton i bedzie na koncu ich slub:D
-Jiji i Mouth będą razem słodką parą a on bedzie komentatorem sportowym...
-Rachel znajdzie sobie jakiegoś starszego faceta z którym się zwiąże i beda szczęsliwi w Hoolywood ale po pewnym czasie spotka Coopera i odżyje rawdziwe uczucie on powie jej zę nigdy nie przestał o niej mysleć ona pwkie mu że starala sie o nim zapomniec ale jej sie nie udalo i zaluje ze wtedy nie byla w ciazy...Weźmie rozwód z tym dzianym facetem on podzas rozwodu okaze sie ze on ja zdradzal wiec dostanie polowe majatku i beda zyli sobie razem spokojnie ona jako znana modelka a on jako znamy rajdowiec na emeryturze hehe :):):)
-Brooke bedzie sobie spokojnie mieszkała w nowym jorku i rozwijala swój biznes i odniesie oczywiscie ogromne sukcesy jako projektantka
-Lucas oczywiście także odniesie sukces jako pisarz odbedzie kilku letnią podróż dookoła świąta opisze wszystki co zobaczył porówna to z TH doda jakieś tam cytaty i bedzie bombowa książka (mugłby tak na serio zoribc heh)
-Haley i Nathan beda sobie gdzies tam spokojnie żyli ze sliczniutkim synkiem Wincentem(olol2)NAthan odniesie ogromny sukces w dziedznie koszykówki Haley nagra solową płyte która także dobrze sie sprzeda:P
-Peyton bedzie sie zajmować ta swoja myzyka ale oczywiście z Petem z Fal out boy będą razem i beda mieli male bobo które nazwie Ellie I gdy zobaczy Lucasa uświadomi sobie że go nigdy nie kochała tylko myslała że to miłość ale to była miłość jak do brata a nie do męża czy chloapka:P:P
-Deb wyjedzie gdzieś do siostry za granice i tam bedzie miała bardzo znaną kawiarnie...nie bedzie ju z chora
-DAn w wieźeniu
-Wróci Andy będzie z Karen zajmował sie dziewczyną którą bedzie się nazywała Keithine(ale kicz)po kilku latach bedzie trzeba zrobić jakieś badani krwi itepe i okaze sie ze Keithine jest córką Andego a nie Keitha
-Po kilku latach będzie zjazd byłych uczniów Tree Hill i wszyscy się spotkają i Brooke gdy zobaczy Lucasa i na odwrót uświdomi sobie kto byl jej wielką miłościa...Będzie ślub i dzidzia nawet dwoje bliźniaki chlopiec i dziewczynka...
-Whitney zestarzeje sie spokojnie i umrzeale nikt nie bedzie pakal bo przed tym on powie jakies tam dyrdymaly jak to on i wszyscy beda szczesliwi ze mial szczesliwe zycie jest z nich dumny iwegie):):)
-Bevin i Sklills będą parą i nadal będą świetnie sie dogadywać hehe...
Noi to moja wersja którą mi sie ogólnie bardzo podoba :):):)
Z GÓRY PRZEPRASZAM WRAŻLIWYCH FANÓW LEPIEJ NIE CZYTAJCIE,przed przeczytaniem wyluzujcie się i wiedzcie że nie życze tego bohaterom,ale byłoby ciekawie.
Lucas będzie dość długi czas z Peyton ale ona będzie miała czasami smutny nastrój i on moze ją zdradzi z Brook i jak peyton się dowie to pewnie sobie podetnie żyły(bo ona jest taka wrażliwa i wszyscy ją zostawiają). Ale przeżyje i pogodzi się z Lucasem.
Deb się będzie borykać ze swoją chorobą.
Karen będzie wychowywała to dziecko i może w końcu będzie szczęślia.
Brook będzie z nowym gościem który dojdzie do One tree hill,będzie sie nazywał powiedzmy Tom i będzie na początku taki złośliwy i wredny ale ona sie nim zainteresuje. No i trochę będą razem,ona oczywiście będzie projektować.
Rachel będzie miała jakiś przewał w zyciu i będzie przez jakiś czas prostytutką ale odnajdzie Brook i wyjdzie na prostą.
Dan popełni Samobójstwo(powiesi się w więzieniu) bo nie wytrzyma że zabił Keitha
Nathan I Halie będą sobie żyli i będą mieli problemy z dziecmi(bo w małżeństwie już im wystarzczyło tych co mieli).
Niom to tyle.
Wiesz raczej nikt nie bedzie patrzył na nas i na nasze pomysly, ale kiedy skonczy sie 4 sezon to bedzie dłuższa przerwa wiec jakby ktos miał ochote to mozemy załozyc jakiegos wspolnego bloga albo cos i pisac. Mogloby byc zabawnie
Najlepiej spotkajmy się i coś nakręćmy <lol2> a tak serio to byłby nawet ciekawy pomysł, żeby pisać scenariusz dokolejnej serii. tylko problem w tym, że każdy ma inne poglądy na różne sprawy :(
można by ją napisać po angielsku i ja opublikowac ;p;d , a z tym blogiem to dobry pomysł, tylko kto stworzy:P??