heh wiecie, tak piszemy cały czas o OTH - nio w końcu to nasz ulubiony serial ale może czas żeby poznać się bliżej:P tak my ogółem :P hehe
Więc ja mam nick : nhales :) chodzę do 3 gim w Kazimierzu Biskupim i tu zarazem mieszkam:) potem do 3LO a dalej nie wiem:P moja ulubiona postać w OTH to Haley:P
a co z wami kim tak naprawdę jesteście?
P.S sorki że nie na temat :P
no mam 16 lat;p no i jak mi sie dobrze wydaje to maciek, chyba starczy nie ??:P
dokładnie:) przecież nie wiemy kto jest po drugiej stronie:P heh ja mam jeszcze 15 lat ale w 2007 roku już 16 :P heh i baaardzo lubię OTH:p heh i pewnie jak wszyscy tutaj jestśmy ciekawi własnego wyglądu więc ja znowu zacznę:P więc mam 1.67, mam zielone oczy i ciemnyblond włosy:P heh waga chyba nie jest potrzebna? ale ważę jak coś 43 kilogramy jak coś jeszcze to piszcie:P
jasne ze nie ma pewnosci kto jest po drugiej stronie ;p ale wątpie zeby OTH interesowalo jakiegos pedofila o zlych zamiarach:P:P a poza tym nasz kontakt ogranicza sie tylko do tej strony więc.. :P
A tak w ogole gdzie wy sie wszyscy podziewacie??Starzy dobrzy fani OTH??
Na wakacjach czy co??Moze ktos z was wie o 5 sezonie cos cikawego??
Pozdrawiam
kurde juz dawmo sie wypowiadalam w tym temacie ale dzisiaj dopiero zwrocilam uwage ze nie ma mojej wypowiedzi i kilka razy mi sie juz ro zdarzylo:/ to powtorze jeszcze raz jestem z podkarpacia i chodze do liceum i moja ulibiona postacia jest Brooke a takze Haley bardzo lubie:) i bardzo sie ciesze ze forum OTH tak hula i jest tyle fanow i pozdrwaiaw wszstkich
nmnie pewnie tutaj większość nie zna :P ale ostatnio się nie udzielałam bo nie zaczęłam jeszcze czwartego sezonu i żeby przypadkowo nie trafić na żaden spoiler związany z tym sezonem to omijałam stronkę OTH na filmwebie ;) teraz powracam i będę pisać tak samo często jak zawsze pisałam bo uwielbiam gadać o tym serialu i o tym co się w nim dzieje :)
na imię mam Agata, chodzę do 2 klasy LO, profil medyczno-technologiczny, w 2007 18-nastka =D, mieszkam w małym miasteczku co się zwie Opoczno :]
najbardziej lubię z OTH Nathana i Peyton ;p no i Skillsa heheh
heh jesteśmy nawet podobne do siebie:P heh tylko ja mam trochę inne uczesanie bo z jednej stony włosy mam długie z drugiej krótkie ale tako to prawie takie same:P
łooooo co tu tak cichutko? nie macie nic do powiedzenia o sobie:P hehe czekam na coś jeszcze o OTH:P pzdr
a ja jestem Ania, studentka 1-go roku, Częstochowa:) najbardziej lubie Peyton (charakterek, ciuchy, muzyka... dużo mam z nią wspólnego:)) no a para... Leyton i Naley:)
ja już sie przedstwiałam ale to nic hehe dawno mnie tu nie było troszeczke :):):)
Ania
Szczecin
idzie mi 15 rok jedna z młodszych tu jestem :P ale wiek sie nie liczy tylko to po co tu jesteśmy heh :)
Blondynka
Niebieskooka
160cm
waga heh lepiej nie :)
moja ulubiona postać Brooke :) noi Lucas
ulubiona para zdecydowanie Brucas:)
A tu macie sporo moich fotek :)Jeżeli kogoś to interesuje hehe:
http://komodo.pl/profil.php?a=prp1
hahaah to z tym DErekiem smieszne haha zapomniałam dodać aha noi niestety musiscie sobir zalozyc konto zeby zobaczyc moje fotki...ale to szybko sie robi jesli kogos to interesuje i bwezplatne heh :)
Siemano xD jak tam zyjecie po sylwq????%) boj a ledwoo o :P bleee...za duzo %%%%%%%
nio..z deczka;P teraz troche pospalam i juz lepiej :) a co do pily 3 to kurde kumpel mi pozyczyl, ale byla kinowka i w dodatku beznadziejna jakosc, jakis zolty ekran i w ogole...w koncu nie obejrzalam:/
A ja jestem Monika.
Za parę dni skończę 16 lat.
Mieszkam w Bydgoszczy.
Moja ulubiona postać to Peyton.
hej ja jestem z torunia.slyszalam o tym serialu ale jeszcze go nie widzialam.siostra mi o nim powiedziala.od niedawna mam internet.moglbys przeslac mi pare odcinkow?
ja po swylwku jakos zyje heheh :):):)diało się działo ej tak z innej baczki może ktod poleić jakies fajkne komedie romantyczne?zarówno te starsze jak i nowsze....
ostatnio ogladalam bardzo fajna - Wedding Date...swietna! na prawde polecam ;)
ja ostanio oglądałm "ty, ja i on" z Owenem:P komedia świetna:P uśmiałam się bardzo, ale nic nie pobije OTH:PPPP
Hi everyone! Dawno się nie odzywałam w tym teamacie... co do komedi romantycznych to średnio lubie filmy tego typu bo od samego początku wiem jak wszystko się skończy. Wole filmy w które ogląda się od początku do końca z zapartym tchem, im dłużej je oglądasz tym większy masz mętlik w głowie, no i musisz do końca czekać na rozwikłanie zagadki którą niby rozwikłali, a tak naprawde masz po tym jeszcze więcej pytań... i w ten sposób doszliśmy do SAW III -> moim zdaniem jest to najsłabsza część, ale musze przyznać, że końcówka była całkiem całkiem. Ale wiecie oglądałam to zaraz po obejrzeniu House of Wax który okazał się naprawde poniżej poziomu, a najlepszą sceną w nim było kiedy Chad zdejmuje koszulke :), więc moja opinia o SAW może być troche zawyżona. Pozatym może każdy napisałby o sobie coś więcej np. co lubi robić w wolnym czasie (oprucz oglądania OTH), a może ktoś ma jakieś zdolności (np.rysuje), albo jakiej muzyki słuchacie, jakiej piosenki możecie słuchać na okrągło) itp. może się okazać że wiele nas łączy poza OTH
a ja jeszcze z innej beczki :P jakie seriale ogladacie jeszcze oprocz OTH oczywiscie:)? ja jeszcze Jericho, Lost, Prison Break, Supernatural, O.C., Ghost Whisperer i od wczoraj tez 4400 ...polecam goraco :)
Ok więc ja zaczne... w wolnym czasie (oprucz oglądania OTH) oglądam Supernatural (co wiąże się z pytaniem Peyton) niestety na nic innego nie mam czasu, uwielbiam chodzić z przyjaciółmi do kina na filmy na poziomie... ostatnio oglądałam "Patrol" z Kutzherem i Costnerem film jest świetny, gorąco polecam (pierwszy raz poryczałam się w kinie), wynajduje nowe, warte posłuchania zespoły. Hmmm... nie wiem czy można to nazwać zdolnościami, ale w sumie nawet całkiem nieźle śpiewam. Piosenka której mogę słuchać na okrągło to Huddle Formation - The go! Team, ale to napewno ze względu na scene z OTH w której jest użyta (to moja ulubiona scena) bo na co dzień słucham raczej ROCK'a POP PUNK-u itp. więc to troche dziwne.
ja tez moge ciągle słuchac tej piosenki nie tylko ze wzgledu na scenę:)a tak poza tym to huddle formation tez jest cześciowo rockowa. Ja uwielbiam horrory i zarówno komedie:P- troche to dziwne zestawienie:Da tak wogóle to mam pytanie jakie macie hobby bo sam sobie jakiegoś szukam:P
ja tez slucham rocka i wszelkich jego odmian; indie rock, punk rock, emo itd:) a co do filmow to mam zroznicowany gust...lubie zarowno komedie, jak i horrory, uwielbiam filmy psychologiczne, ale lubie tez kino akcji i przygodowe:P jeedynie nie przepadam za science fiction :P a jesli chodzi o hobby to ciezko mi na to odpowiedziec...bo w sumie to chyba nie mam czasu na hobby...moze muzyka?:)w sumie to jest to, co mnie kreci...ale pieknego glosu to ja nie mam :) chociaz naleze do choru szkolnego :P ale jak mam byc szczera, to chodze tylko dla 6 z muzyki :D no ale znowu az tak zle to nie spiewam :P
A Więc tak jezeli chodzi o muzyke to tak samo Rock i wszystkie jego odmiany The go! Team lubie ten zespół:) Lubie Komedie Komedie romantyczne ale także kryminały darmaty nutka romantyzmu ...WSzystkiego po trochu:):):)Kocham wypady do kina,ZAkupy z przyjaciólmi i wg wyglupy z nimi Jeżeli chodzi o hobby to Kosz jestem w drużynie koszykówki szczegoly ze mam 1.60cm hehe noi lubie czytać aletylko wybrane ksiązki ostatnio zaczelam czytac Szekspira Romeo i Julia Hamlet Makbet...Noi lubie czasem sobie pogdybać pipisac jakie wiersze hehe wiem,dla niektorych wyda sie ti bardzo dzinwe ale taka jestem a ha noi naleze jezcze do zespolu muzycznego w sql ale oczywiscie robie to dla 6 hehe...Ale aż tak źle też nie spiewam
Je zeli chodzi o seriale to oczywiście OTH Desperate Hausevives The O.C
Kilka odcinków Siostrzyczek...
co do mojego typu muzyki to slucham ostra muzyke:D... moje hobby hmm plywanie i jazda konna (polecam:D) moje ulubione seriale to OTH, Siostrzyczki, Gilmore Girls, Rodzina Soprano, Przyjaciele <--to jest ta czolowka:) no i lubie jeszcze O.C, Supernatural a i jeszcze lubie Bez Sladu i Dowody Zbrodni:D... pozdrawiam