PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29510
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Kim jesteśmy - OTH

ocenił(a) serial na 9

heh wiecie, tak piszemy cały czas o OTH - nio w końcu to nasz ulubiony serial ale może czas żeby poznać się bliżej:P tak my ogółem :P hehe

Więc ja mam nick : nhales :) chodzę do 3 gim w Kazimierzu Biskupim i tu zarazem mieszkam:) potem do 3LO a dalej nie wiem:P moja ulubiona postać w OTH to Haley:P

a co z wami kim tak naprawdę jesteście?
P.S sorki że nie na temat :P

nhales

eyo ludzie co sie dzieje:D co tu tak cicho?! :D

ocenił(a) serial na 8
nhales

a co byś chciała jeszcze wiedzieć;d;d???

foragain

a jak masz na imie i ile masz lat?:> :P pozdro;p

ocenił(a) serial na 8
martynka91

no mam 16 lat;p no i jak mi sie dobrze wydaje to maciek, chyba starczy nie ??:P

ocenił(a) serial na 8
foragain

ale i tak nie wiadomo kto jest po drugiej stronie;d;d

ocenił(a) serial na 9
foragain

dokładnie:) przecież nie wiemy kto jest po drugiej stronie:P heh ja mam jeszcze 15 lat ale w 2007 roku już 16 :P heh i baaardzo lubię OTH:p heh i pewnie jak wszyscy tutaj jestśmy ciekawi własnego wyglądu więc ja znowu zacznę:P więc mam 1.67, mam zielone oczy i ciemnyblond włosy:P heh waga chyba nie jest potrzebna? ale ważę jak coś 43 kilogramy jak coś jeszcze to piszcie:P

foragain

jasne ze nie ma pewnosci kto jest po drugiej stronie ;p ale wątpie zeby OTH interesowalo jakiegos pedofila o zlych zamiarach:P:P a poza tym nasz kontakt ogranicza sie tylko do tej strony więc.. :P

ocenił(a) serial na 10
martynka91

hehe :D a moze....czycha na nas jakis napalony Derek ?? :D

ocenił(a) serial na 9
p_sawyer

hehe oby nie:P nio a mały opisik Twojego wyglądu:P mogę prosić?

ocenił(a) serial na 10
nhales

a zobacz sobie jak chcesz: www.moniya91.fotka.pl :P

foragain

A tak w ogole gdzie wy sie wszyscy podziewacie??Starzy dobrzy fani OTH??
Na wakacjach czy co??Moze ktos z was wie o 5 sezonie cos cikawego??
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
martynka91

kurde juz dawmo sie wypowiadalam w tym temacie ale dzisiaj dopiero zwrocilam uwage ze nie ma mojej wypowiedzi i kilka razy mi sie juz ro zdarzylo:/ to powtorze jeszcze raz jestem z podkarpacia i chodze do liceum i moja ulibiona postacia jest Brooke a takze Haley bardzo lubie:) i bardzo sie ciesze ze forum OTH tak hula i jest tyle fanow i pozdrwaiaw wszstkich

ocenił(a) serial na 9
Geisha_

nmnie pewnie tutaj większość nie zna :P ale ostatnio się nie udzielałam bo nie zaczęłam jeszcze czwartego sezonu i żeby przypadkowo nie trafić na żaden spoiler związany z tym sezonem to omijałam stronkę OTH na filmwebie ;) teraz powracam i będę pisać tak samo często jak zawsze pisałam bo uwielbiam gadać o tym serialu i o tym co się w nim dzieje :)
na imię mam Agata, chodzę do 2 klasy LO, profil medyczno-technologiczny, w 2007 18-nastka =D, mieszkam w małym miasteczku co się zwie Opoczno :]
najbardziej lubię z OTH Nathana i Peyton ;p no i Skillsa heheh

ocenił(a) serial na 9
nhales

heh jesteśmy nawet podobne do siebie:P heh tylko ja mam trochę inne uczesanie bo z jednej stony włosy mam długie z drugiej krótkie ale tako to prawie takie same:P

ocenił(a) serial na 9
nhales

łooooo co tu tak cichutko? nie macie nic do powiedzenia o sobie:P hehe czekam na coś jeszcze o OTH:P pzdr

ocenił(a) serial na 10
nhales

no wlasnie :) my sie tu tak staramy, a wy?????:)

ocenił(a) serial na 8
p_sawyer

ja juz duzo napisałem:P:P<LOL> niech inni piszą:P:P

ocenił(a) serial na 8
p_sawyer

ocenił(a) serial na 8
foragain

kurde znowu potrójnie mi wyszło przez przypadek sorki:P

foragain

p.sawyer jestes podobna do Peyton! :P:P
a tu jaaa :D:D http://www.fotka.pl/profil/alexiaa91/
:):*

ocenił(a) serial na 10
martynka91

:) no to dobrze :P moja siorka tez tak uwaza :P

ocenił(a) serial na 8
p_sawyer

nhales

a ja jestem Ania, studentka 1-go roku, Częstochowa:) najbardziej lubie Peyton (charakterek, ciuchy, muzyka... dużo mam z nią wspólnego:)) no a para... Leyton i Naley:)

ocenił(a) serial na 10
ganja_4p

milo,ze ktos jest stad, co ja :D i w dodatku lubi to, co ja ;) pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 10
p_sawyer

ja już sie przedstwiałam ale to nic hehe dawno mnie tu nie było troszeczke :):):)
Ania
Szczecin
idzie mi 15 rok jedna z młodszych tu jestem :P ale wiek sie nie liczy tylko to po co tu jesteśmy heh :)
Blondynka
Niebieskooka
160cm
waga heh lepiej nie :)
moja ulubiona postać Brooke :) noi Lucas
ulubiona para zdecydowanie Brucas:)
A tu macie sporo moich fotek :)Jeżeli kogoś to interesuje hehe:
http://komodo.pl/profil.php?a=prp1

ocenił(a) serial na 10
anusya

hahaah to z tym DErekiem smieszne haha zapomniałam dodać aha noi niestety musiscie sobir zalozyc konto zeby zobaczyc moje fotki...ale to szybko sie robi jesli kogos to interesuje i bwezplatne heh :)

ocenił(a) serial na 10
anusya

ja mam pytanie do foragain z jakiej czesci sanoka jestes?

ocenił(a) serial na 8
Geisha_

ty tez jestes z sanoka?????/????????????????????

ocenił(a) serial na 10
foragain

Siemano xD jak tam zyjecie po sylwq????%) boj a ledwoo o :P bleee...za duzo %%%%%%%

ocenił(a) serial na 8
p_sawyer

mamy mały kacyk co p.sawyer;d;d;d;d<polecam piłe 3:D>

ocenił(a) serial na 10
foragain

nio..z deczka;P teraz troche pospalam i juz lepiej :) a co do pily 3 to kurde kumpel mi pozyczyl, ale byla kinowka i w dodatku beznadziejna jakosc, jakis zolty ekran i w ogole...w koncu nie obejrzalam:/

p_sawyer

Ja jakieś dwa tygonie temu oglądałam :P
Świetny film.

ocenił(a) serial na 8
moniaw

ale wszstkie są cześci ma byc tez 4 część;p

nhales

A ja jestem Monika.
Za parę dni skończę 16 lat.
Mieszkam w Bydgoszczy.
Moja ulubiona postać to Peyton.

ocenił(a) serial na 10
moniaw

do foragain . . . tak:D fajnie sie zlozylo

ocenił(a) serial na 8
Geisha_

nom jaki ten swiat mały..........:D:D:P:P:P:P

nhales

hej ja jestem z torunia.slyszalam o tym serialu ale jeszcze go nie widzialam.siostra mi o nim powiedziala.od niedawna mam internet.moglbys przeslac mi pare odcinkow?

ocenił(a) serial na 10
justynka1983torun

ja po swylwku jakos zyje heheh :):):)diało się działo ej tak z innej baczki może ktod poleić jakies fajkne komedie romantyczne?zarówno te starsze jak i nowsze....

ocenił(a) serial na 10
anusya

ostatnio ogladalam bardzo fajna - Wedding Date...swietna! na prawde polecam ;)

ocenił(a) serial na 9
p_sawyer

ja ostanio oglądałm "ty, ja i on" z Owenem:P komedia świetna:P uśmiałam się bardzo, ale nic nie pobije OTH:PPPP

ocenił(a) serial na 10
nhales

Hi everyone! Dawno się nie odzywałam w tym teamacie... co do komedi romantycznych to średnio lubie filmy tego typu bo od samego początku wiem jak wszystko się skończy. Wole filmy w które ogląda się od początku do końca z zapartym tchem, im dłużej je oglądasz tym większy masz mętlik w głowie, no i musisz do końca czekać na rozwikłanie zagadki którą niby rozwikłali, a tak naprawde masz po tym jeszcze więcej pytań... i w ten sposób doszliśmy do SAW III -> moim zdaniem jest to najsłabsza część, ale musze przyznać, że końcówka była całkiem całkiem. Ale wiecie oglądałam to zaraz po obejrzeniu House of Wax który okazał się naprawde poniżej poziomu, a najlepszą sceną w nim było kiedy Chad zdejmuje koszulke :), więc moja opinia o SAW może być troche zawyżona. Pozatym może każdy napisałby o sobie coś więcej np. co lubi robić w wolnym czasie (oprucz oglądania OTH), a może ktoś ma jakieś zdolności (np.rysuje), albo jakiej muzyki słuchacie, jakiej piosenki możecie słuchać na okrągło) itp. może się okazać że wiele nas łączy poza OTH

ocenił(a) serial na 10
anusya

a ja jeszcze z innej beczki :P jakie seriale ogladacie jeszcze oprocz OTH oczywiscie:)? ja jeszcze Jericho, Lost, Prison Break, Supernatural, O.C., Ghost Whisperer i od wczoraj tez 4400 ...polecam goraco :)

ocenił(a) serial na 10
p_sawyer

Ok więc ja zaczne... w wolnym czasie (oprucz oglądania OTH) oglądam Supernatural (co wiąże się z pytaniem Peyton) niestety na nic innego nie mam czasu, uwielbiam chodzić z przyjaciółmi do kina na filmy na poziomie... ostatnio oglądałam "Patrol" z Kutzherem i Costnerem film jest świetny, gorąco polecam (pierwszy raz poryczałam się w kinie), wynajduje nowe, warte posłuchania zespoły. Hmmm... nie wiem czy można to nazwać zdolnościami, ale w sumie nawet całkiem nieźle śpiewam. Piosenka której mogę słuchać na okrągło to Huddle Formation - The go! Team, ale to napewno ze względu na scene z OTH w której jest użyta (to moja ulubiona scena) bo na co dzień słucham raczej ROCK'a POP PUNK-u itp. więc to troche dziwne.

ocenił(a) serial na 8
StoryOfTheYear

ja tez moge ciągle słuchac tej piosenki nie tylko ze wzgledu na scenę:)a tak poza tym to huddle formation tez jest cześciowo rockowa. Ja uwielbiam horrory i zarówno komedie:P- troche to dziwne zestawienie:Da tak wogóle to mam pytanie jakie macie hobby bo sam sobie jakiegoś szukam:P

ocenił(a) serial na 10
foragain

ja tez slucham rocka i wszelkich jego odmian; indie rock, punk rock, emo itd:) a co do filmow to mam zroznicowany gust...lubie zarowno komedie, jak i horrory, uwielbiam filmy psychologiczne, ale lubie tez kino akcji i przygodowe:P jeedynie nie przepadam za science fiction :P a jesli chodzi o hobby to ciezko mi na to odpowiedziec...bo w sumie to chyba nie mam czasu na hobby...moze muzyka?:)w sumie to jest to, co mnie kreci...ale pieknego glosu to ja nie mam :) chociaz naleze do choru szkolnego :P ale jak mam byc szczera, to chodze tylko dla 6 z muzyki :D no ale znowu az tak zle to nie spiewam :P

ocenił(a) serial na 10
p_sawyer

A Więc tak jezeli chodzi o muzyke to tak samo Rock i wszystkie jego odmiany The go! Team lubie ten zespół:) Lubie Komedie Komedie romantyczne ale także kryminały darmaty nutka romantyzmu ...WSzystkiego po trochu:):):)Kocham wypady do kina,ZAkupy z przyjaciólmi i wg wyglupy z nimi Jeżeli chodzi o hobby to Kosz jestem w drużynie koszykówki szczegoly ze mam 1.60cm hehe noi lubie czytać aletylko wybrane ksiązki ostatnio zaczelam czytac Szekspira Romeo i Julia Hamlet Makbet...Noi lubie czasem sobie pogdybać pipisac jakie wiersze hehe wiem,dla niektorych wyda sie ti bardzo dzinwe ale taka jestem a ha noi naleze jezcze do zespolu muzycznego w sql ale oczywiscie robie to dla 6 hehe...Ale aż tak źle też nie spiewam
Je zeli chodzi o seriale to oczywiście OTH Desperate Hausevives The O.C
Kilka odcinków Siostrzyczek...

ocenił(a) serial na 10
anusya

aha zapomnialabym jeszcze Smallville:P:P:P:P

ocenił(a) serial na 10
anusya

co do mojego typu muzyki to slucham ostra muzyke:D... moje hobby hmm plywanie i jazda konna (polecam:D) moje ulubione seriale to OTH, Siostrzyczki, Gilmore Girls, Rodzina Soprano, Przyjaciele <--to jest ta czolowka:) no i lubie jeszcze O.C, Supernatural a i jeszcze lubie Bez Sladu i Dowody Zbrodni:D... pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
Geisha_

masz gadu Geisha??????????????????????????

ocenił(a) serial na 10
Geisha_

ja tez jeszcze Przyjaciele:):):):):):):):):):)