PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29510
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Kim jesteśmy - OTH

ocenił(a) serial na 9

heh wiecie, tak piszemy cały czas o OTH - nio w końcu to nasz ulubiony serial ale może czas żeby poznać się bliżej:P tak my ogółem :P hehe

Więc ja mam nick : nhales :) chodzę do 3 gim w Kazimierzu Biskupim i tu zarazem mieszkam:) potem do 3LO a dalej nie wiem:P moja ulubiona postać w OTH to Haley:P

a co z wami kim tak naprawdę jesteście?
P.S sorki że nie na temat :P

ocenił(a) serial na 10
nhales

hej jestem z Bielska Podlaskiego i chodze do 2 kl ILO w tejże miejscowości. Moja ulubiona postacw OTH to Peyton.
pozdro 4all

ocenił(a) serial na 10
molloch

Ja mieszkam niedaleko Bydgoszczy, ide teraz do 3 gim., a najbardziej z OTH lubie Haley i Peyton.

ocenił(a) serial na 10
BlackAngel_3

A skąd dokładnie jesteś, bo ja z Żołędowa???

ocenił(a) serial na 10
The_Devil

Koronowo, dokładnie to osiedle przy samociążku

nhales

jestem Tomasz z Bialegostoku i tez uwielbiam ten serial jako jeden z nielicznych chlopakow albo mi sie wydaje.bardziej chyab dziewczyny uwielbiaja ten serial ale sa wyjatki i mnei tez zafascynowal.Najbardziej lubie Lucasa i peyton i uwazam ze powinni byc razem.Stara milosc nie rdzewieje na poczatku 1 sezonu to Lucas kochal sie w peyton tylko ona nie odwzajemniala i mysle ze tak powinno byc.Lepiej Lucas pasuje przy Peyton.Bardzo sie ciesze ze scenarzysci zrobili ze Brooke i Dan sie zmienili. pozdrawiam wielbicieli OTH plci zenskiej i meskiej:)

nhales

a zapomnialem dodac jestem maturzysta jak tak juz piszecie o szkole itp:)

cookie11

ja jestem Martynka, 3 klasa gim jak juz pisalam... i jestem z Trzcianki;p i sie tu ucze.. a co bedzie pozniej to nie wiem;p a z OTH to najbardziej lubie Brooke.. i oczywiście Lusaca.. ale chyba ze wzgledu na wyglad tylko :P:P pozdro dla fanow OTH :):)

ocenił(a) serial na 10
nhales

Hej:)
Ja nazywam się Monia , jestem z Wisły. Moją ulubioną postacią jest Haley :)

nhales

hej jestem Karolina i tez jestem maturzystką moja ulubione postaci to
Peyton (ze względu na jej styl bycia) i Lucas ( ze względu na Peyton;)) === Leyton 4ever:)

ocenił(a) serial na 10
Peyton_8

hej z tego co zauwazyłam jestem tutaj najmłodsza :):):) Ania Szczecin 2 gimnazjum :) Ulubione postaci Lucas and Brooke forever rzecz jasna :) Brdzo fajny pomysł z tym jakby to ując zapoznaniem sie heh :)
Oth to najbardziej superowy serial na swiecie nie licząc
Desperate Hausewives ale one na 2 miejscu :) :)

ocenił(a) serial na 10
anusya

a ja jestem Marcin, Rzeszów, 2 rok studiów
ulubiona postac to Lucas...i Peyton:P

LucasScott

Ja jestem Ania i jestem maturzystką z Sandomierza :) moja ulubiona postać to Brooke :)

ocenił(a) serial na 10
forgotten_3

Aśka -> 1 LO -> Poznań -> ulubiona postać Brooke i oczywiście staruszek :)

StoryOfTheYear

Ja jestem Marta z 2 LO moją ulubiona postacią jest Brook oczywiście, a parą Brookas :)

ocenił(a) serial na 7
StoryOfTheYear

Widzę, że my z tej samej szkoły ;) Tylko że ja jeszcze w gimnazjum :)
Ja jakąś wielką fanką tego serialu nie jestem, oglądam go teraz na TVNie i nawet mi się podoba, ale to wszystko :) Chyba przede wszystkim lubię posłuchać genialnej piosenki tytułowej i popatrzeć sobie na Lucasa ;) Chociaż nie powiem, serial całkiem fajny... Pozdrawiam ;*

forgotten_3

Hej ja jestem Aśka i chodzie do II klasy LO w Sandomierzu... A moją ulubioną postacią jest oczywiście Brooke... Sliczna z niej dziewuszka... :) Pozdrawiam Wszystkich :D:D:D... uwielbiam ten serial..

ocenił(a) serial na 10
nhales

jestem Monia:)chodze do 3 gimnazjum...jestem raczej oryginalna osoba:Pmieszkam w okolicach Czestochowy - Poczesna;)i tu chodze do szkoly.moja ulubiona postac- Peyton.noi Luke :) Leyton rules:) pozdr:*

ocenił(a) serial na 9
p_sawyer

heh p.sawyer widzę, że tyle samo na liczniku mamy i uwielbiamy tą samą parę :P heheh Leyton forever :* tak mi pasuje ahh i pozdrawiam wszytskich fanów OTH

ocenił(a) serial na 10
nhales

Jestem Patka.Chodze do 2 klasy LO w Ozimku i tam tez mieszkam.Nie komentuje zbyt czesto ale wchodze tu codziennie:)Lubie Lucasa ale to dlatego ze jest przystojny:)Pozdrwaiam PS.To ze kocham ten serial to oczywiste:)Pozdrawiam wszystkich

ocenił(a) serial na 10
patka_7

Klaudia, jestem z okolic Poznania i chodzę do drugiej klasy liceum. Moją ulubioną postacią jest zdecydowanie Brooke. Lubiłam też Felixa. Za to Anna irytowała mnie od samego początku. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
nhales

Aleksandra, Gdańsk, 1 rok studiów:) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
nhales

No to ja chyba najstarsza tu jestem- Agata, IV rok studiów na UMK. Mieszkam w Toruniu. Ulubiona postać? zdecydowanie Mouth :)) i... Lucas, ale tylko za ładną buźkę. Pozdrawiam :DD

ocenił(a) serial na 10
nhales

Ja jestem ze Szczecina chodze do 1 klasy 2LO. Moja ulubiona para jest Haley i Nathan a ulubiona postacia Brook :)Pozdro dla wszystkich fanow OTH :*

ocenił(a) serial na 10
Brook

wow widze że nie tylko ja jestem ze Szczecina fajnie:PP Ej czemu niema tu nikogo w moim wieku?Ludzie co z wami OTH jest wspaniałe...

ocenił(a) serial na 5
anusya

No to ja jestem najmlodsza...:) Mieszkam w okolicach Krakowa:)

ocenił(a) serial na 10
aniaxii

hehe a ile masz lat.....:P ? jejku text za krotki wiec musialam cos napisac:p

ocenił(a) serial na 5
anusya

Ja chodze do 1 klasy gimnazjum :) :) :) :) :) :) :) :) :)

aniaxii

Hej jestem Agnieszka z gdańska i jestem chyba najstarsza ( o rany!) skończyłam już studia, Ale uwielbiam OTH a ulubiona postać to Brooke(ale najbardziej mi się podobała w 3 sezonie jak była z Lucasem) i lubie Rachel :)

Pozdrawiam was gorąco!!!

ocenił(a) serial na 10
nhales

Natalia z Zielonej Góry chodze do 1 LO ,a ulubione postacie do Brook ,Haley i Nathan

nhales

Chodze do drugiej klasy LO w Wadowicach i tam też mieszkam sobie:) Moja ulubiona postać to chyba Mouth:))) Serial zaczęłam oglądać dzięki komentom jakie wcześniej przeczytałam właśnie tutaj. Dziękuje tym wszystkim którzy mnie zahęcili do oglądania swoimi postami:)))

nhales

jestem Froda z Krakowa z I LO:D najbardziej chyba lubię Moutha no i oczywiście Leyton:)

ocenił(a) serial na 9
Froda007

hehe miło, że się poznajemy:P I najwspanialsze jest to, że wszystcy uwielbiamy OTH :P hehe

ocenił(a) serial na 10
nhales

no wlasnie:) ciesze sie, ze jest tylu fajnych ludzi, ktorzy lubia to, co ja :)

ocenił(a) serial na 10
nhales

siemka jestem Klaudia. mieszkam niedaleko poznania i jestem maturzystką ;) serial zaczęłam oglądać ze względu na chada michaela murraya bo jest boooooski ;) no i nieżle sie wkrecilam;) łatwo wywnioskować ze moja ulubiona postacią jest Lucas:) hehe a para zdecydowanie Leyton;) pozdrawiam wszystkich fanów OTH;)

nhales

witam jestem Marta z Zabrza i jestem studentka 3-go roku i tak naprawde to nie mialam okazji z Wami poklikac na temat OTH bo niedawno sie zalogowalam ale tez uwielbiam ten serial.nie da sie ukryc ze z sezonu na sezon jest coraz lepszy i z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki:) pozdrawiam wszystkich BUZKA:-)

Macy_2

ja jestem z małego miasteczka 15 tys ,na podkarpaciu-LEZajsk .pozatym jestem maturzystka, a One tree Hill zaczelam ogladac gdy pojawilo sie z naszej polskiej Tv potem zaczelo sie dla mnie to jest uzaleznieniepotrafie cale dnie to ogladac moja ulubiona postacia jest Brook Nawet nie wiem czego trudno okreslic no i oczywiscie przy kazdym odcinku wzdycham Do Lucasa:) I oczywiscie uwielbiam Moutcha To jest super ktoś:)
Ale najwieksze wrazenie i to za co kocham ten serial to jego muzyka !!! uwilbiam go
cos wiecej o mnie na blogu www.breathe-without-you.eblog.pl

ocenił(a) serial na 10
nhales

czesc :) a ja jestem Milena. Ucze sie w 2 klasie liceum. Mieszkam w Zambowie. Moją ulubioną postacią jest Rachel, dziewczyna ma charakter :D Lubie też Skillsa :D A no i niezłe śmiechy mam z Bevin <lol> Niestety, nie wiem czemu, ale strasznie nie lubie Peyton... ;/ a reszta jest spoko :)

ocenił(a) serial na 10
nhales

czesc :) a ja jestem Milena. Ucze sie w 2 klasie liceum. Mieszkam w Zambowie. Moją ulubioną postacią jest Rachel, dziewczyna ma charakter :D Lubie też Skillsa :D A no i niezłe śmiechy mam z Bevin <lol> Niestety, nie wiem czemu, ale strasznie nie lubie Peyton... ;/ a reszta jest spoko :)

ocenił(a) serial na 8
nhales

no to ja jestem Ola, chodzę do 2 klasy liceum, woj. śląskie :D
Co do ulubionej postaci to często się zmienia, w 2 sezonie uwielbiałam Brooke, w 3 Lucasa i potem tez Peyton, teraz to chyba Haley & Nathan ;))

ocenił(a) serial na 9
oliina

hehe wiecie co:) ja wam powiem, że chociaż jesteśmy z innych miast i województw ale łączy nas OTH:P to jest naprawdę fantastyczne. To uczucie jest max niezwykłe, że obcy ludzie mają wspólną rzecz - coś co ich łączy, to jest zaj****te:P heh pozdrawiam:D

nhales

zgadzam sie w zupelnośći:) ale czsaem mi sie wydaje z to chore ze ja sie tak uzaleznilam od filmów on na mnie strasznie oddzialowywuje czuje se czescią tych postaci jkabym tam znimi byla przezywam wszystko kiedys chyba popadne w jakąs chorobe:)i jak dla mnie to sie nie mzoe skonczyc na 4 seri:P

ocenił(a) serial na 8
olina2011

moze by ktos stworzył prawdziwe forum:D?? po za filmwebem tylko o tym

ocenił(a) serial na 8
foragain

no przecież jest
http://www.ggoth.mastah.pl/othforum/

ocenił(a) serial na 8
oliina

nom wiem ale nowe forum:P:D oprócz tego:P

ocenił(a) serial na 9
foragain

ahh miło, że podaliście jeszcze jedno forum:P dzia serdecznie:) hehe

ocenił(a) serial na 8
nhales

nie znałaś go:P?????????????????????????????????????????/

ocenił(a) serial na 9
foragain

niom nie:( heh nie mam zbytnio czasu, żeby chodzić po różnych stronkach:( i praktycznie wchodzę tylko tu:) heh i będę bardzo wdzięczna jeśli coś jeszcze znasz:P

ocenił(a) serial na 9
nhales

Foragain

heh jeszcze się nam nie przedstawiłeś:P heh ale dzia za małe informacje o forach :P

ocenił(a) serial na 8
nhales

no to mam nick foragain i jestem z sanoka:D

ocenił(a) serial na 9
foragain

hehe dobrze wiedzieć chociaż tyle:P serdecznie pozdrawiam