heh wiecie, tak piszemy cały czas o OTH - nio w końcu to nasz ulubiony serial ale może czas żeby poznać się bliżej:P tak my ogółem :P hehe
Więc ja mam nick : nhales :) chodzę do 3 gim w Kazimierzu Biskupim i tu zarazem mieszkam:) potem do 3LO a dalej nie wiem:P moja ulubiona postać w OTH to Haley:P
a co z wami kim tak naprawdę jesteście?
P.S sorki że nie na temat :P
Moje ulubione seriale:
- oczywiście OTH
- Przyjaciele
- Gilmore Girls
Lubię jeszcze: Drew Carey Show, Między nami facetami, Siostrzyczki, Norman Show, Oni, ona i pizzeria, Łowcy Koszmarów. No jest tego trochę ;)
Mam troche spozniony zaplon ale zawsze lepiej poznio niz wcale, jestem Marta i w tym roku skoncze 18 lat. Chodze di 2 LP w BOGATYNI i tu też mieszkam :) Pozdrawiam wszytkich fanow OTH. A poza tym moja ulubiona bohaterka jest Brook...
So, so, so:) hehe nie no tak na serio to widzę, że temat się wspaniale rozkręcił i bardzo mnie to cieszy:p pozdrowienia dla wszystkich fanów OTH* A tak już wracając do tematu to bardzo uwielbiam rysować i mam talent:) heh od 7 roku życia tańczę w zespole i zajmuje się głównie muzyką:p Zwracam uwagę na wszystko i staram się słuchać wszystkiego - bardzo jednak uwielbiam "starocie". Kocham muzykę z dawnych lat:) np. z repertuaru Vaya Con Dios utwór What's a Woman Without a Man - wspaniały klasyk, uwielbiam muzykę filmową:) ahh każdą.. Hans Zimmer - hmm np. muzyka z filmu gladiator albo pearl harbor:) naprawdę kocham... z XXI wieku także różnie:) hehe wiecie jak to jest:P ale głównie lubię hip-hop (to do tańca) rock (taki dość lekki)tak do posłuchania:) Czego nie lubię? Polskich wykonawców - tych takich dopiero przebijających się na szczyt - po prostu nie cierpię... A tak ogólnie te "starocie" to lubię:P POP - także nie narzekam na ten rodzaj muzyki, ale na niektórych wykonawców tak:P Zależy to głównie od humoru:) Jak jestem happy to głownie rytmiczne szybkie utworu pomijając muzykę filmową:P Kiedy jest mi smutno i źle głównie muzyka filmowa i coś o miłości...
* Co do muzyki to koniec* Film... ahh jedna z ulubionych rzeczy w moim życiu:p Wszystko, wszędzie i zawsze:p Filmy z max wielkimi efektami głównie w kinie... Tak po zatym to jestem smakoszem wszystkich filmów:P hehe oprócz science fiction - nie cierpię tego gatunku:(( Lubię filmy, gdzie można popłakać - według mnie to są najlepsze filmy gdzie można w widzu wyzwolić pewne emocje - sweet*
* Tak ogółem to chyba wszystko* Jak byście chcieli się dowiedzieć więcej o muzyce i rysunkach i filmach wystarczy słowo:p
zapomnialam o tancu :P ja tancze w grupie funkmasters...taniec nowoczesny...a Ty jaki ??:)chyba tez, skoro lubisz hh do tanca :P
mam jeszcze pytanko...pisal moze ktos z was olimpiade z polskiego? jak wam poszlo ?:P a jak nie z polskiego to moze z czegos innego piszecie ? xD
ja też tańczę w zespole "puls" hehe i nie tańcze tylko hip - hop ale także towarzyski
coś mi się wydaje, że to ja jestem właściwie najmłodsza! chodzę do 1 gim. i mieszkam w Warszawie! to moja koleżanka zachęciła mnie do oglądania One Tree Hill zaraz po tym jak powiedziałam jej, że bardzo lubię chada michaela murray xD no to moją ulubioną postacią jest raczej brooke, ale nie mam nic do peyton :) spoko ma rysunki ;]
ja jestem chyba zara po toie jestem w 2 gimnazjum...hwh Ale coś tutaj ucichło ... Może damy jakiś nowy temacik tutaj hm,....? Zanmy sswoje hobby seriale które ogladamy skad jestemsy ile mamy lat? co jeszcze moze byc hehe/?
mozemy przeciez pisac o czymkolwiek:) o jakiejkolwiek blahostce:P np. o tym, co lubimy jesc, albo mozemy tu obgadywac naszych nielubianych nauczycieli(a nie watpie, ze u kazdego jakis sie znajdzie i to chyba nie jeden xD), o tym co robilismy w tym tygodniu lub w ogole jeszcze o czyms innym :P ja moge zaczac...co robicie w ferie??:)i w ogole kiedy je macie...bo moje wojewodztwo(slaskie)ma w tym roku ostatnie:/ od 12 lutego...chociaz moze to jest plus bo pozniej drugi semestr zleci szybciej;)a w ferie chyba nigdzie nie wyjezdzam...poswiece te dwa tygodnie na oderwanie sie od szkoly :Pa Wy??:)
Moje ferie zaczynają się w poniedziałek... i to jest straszne bo jade na zimowisko i obejrze następny odcinek OTH (i Supernatural)dużo, dużo później. Więc mam prośbe. Opiszcie jak najszybciej odcinek na stronce żebym mogła sobie chociaż przeczytać co było ciekawego. A co do nauczycieli to mam okropną wychowawczynie (od chemi) poprostu koszmar. No to ja zapodam kolejnym temacikiem: czy chciałybyście jeszcze jakiegoś aktora lub aktorke w OTH, chociaż w jakimś epizodzie? Ja z chęcią zobaczyłabym Jareda Padaleckiego (może jestem dziwna, ale) ten koleś jest boski. 3 mega przystojniaków to byłoby to!
heh no cóz w ferie to oczywiście same imprezy:p bo jak to by było gdyby ich nie było hehe:p sweet * nio tak pozatym to jakaś dobra lekturka na wieczór i niezłe filmy na noc kinomana:P tak widzę swoje ferie:P
moja wizja jest bardzo podobna xD a co do aktora...to zgadzam sie co do Jareda :D mile widziany bylby tez Wentworth Miller :D aajj ciacho xD :D
a ja mam pytanie lubi ktos detektywa monka??a ferie tez ma dopiero od 12 lutego:(, póki co ne mam zadnych konkretnych planów na ferie:) moze sie cos wymysli jeszcze
Ja mam ferie od jutra. Spędzam je w domu (chyba, że ktoś mnie przygarnie :)). Nie mam narazie żadnych planów, ale znając siebie to coś sobie znajdę do roboty i nie będę miała chwili odpoczynku.
ja mam ferie od 25.01 i spedzam je chyba w Dani z kolezanka ...
co do detektywa monka jet zamocny:P:P
aktora hmm....Matthew Goode ciacho:P
Ostatnia litera mojego niku to Q !!! Nie O !!! Wstydź się! Tak przekręcić mój nik. Oj oj! Nieładnie :D
oj bardzo przepraszam Moniq :P:P, a tak poza tym jak chcecie pośmiac troche to wejdzcie tu-----> http://www.filmweb.pl/topic/493454/Kocham+Paris++%29.html
moze nie do tematu ale widze ze na rozne rzeczy sie tu pisze w tym temacie a wiec chcialabym polecic serial ''Skazany na śmierć''- Prison Break. . . ja juz jestem przy 2 sezonie i naparwde poleciam:) w polskiej telewizji ma leciec o ile sie nie mysle pod koniec stycznia (chyba na polsacie) pozdrawiam
OMG!
"Paris jest wspaniała kiedys jej nie lubiłam ale gdzieś przeczytałam że interesuje sie kosmosem więc ją już lubię".
"Pozatym nie kumpluje sie z kimś kto nie wiem gdzie leży wielki wóz".
Żal mi tej dziewczyny... Tak ORYGINALNEJ wypowiedzi to jeszcze nie czytałam.
:O...nie wiedzialam, ze istnieja jeszcze na tej planecie jacykolwiek fani Paris.widocznie sie mylilam...wiecej nie skomentuje....
hehe moim zdaniem to jest tragiczna postać na całej kuli ziemskiej i szkoda poruszać tego tematu:p
fajnie ze was zainteresowałem;d;d http://www.filmweb.pl/user/662777/Kosmiczna_%3Cb.html wejdzcie tu i na archiwum tam:P ona jest poprostu kosmiczna:P:D
Nie no powaga Paris jest boska hahah
<gorszego przypału na całej ziemi niema>
Wyobrażam sobie tą osobe która to napisała ZArozumiała pewna siebie sztuczka laleczka ala PARIS no bo kto inny mugłby ją lubic?
a tak na marginesie nie chcialby sie ktos powymieniac filmami ja mam do zaproponowania te ...czekam na wasze propozycje jak ktos hce:)...
material girls
just my luck
american pie 5 naked mile
Borat
american pie 2
dirty dancing
dirty dancing 2
inside man
match point
cinderella story
córka prezydenta(z Holmes)
jersey girl
stay alive
czego pragnie dziewczyna
hause of wax
zathura
dzis 13 jutro 30
step up
jak stracic chlopaka w 10 dni
dziewczyna z sasiedztwa
szkola uwodzenia 3
szkola uwodzednia
szkola uczuc
ksiezniczka na lodzie
good luck good night
bruce wszechmogący
spiderman
matylda
troche odcinków chyba cala
OGLĄDAŁAM 4x11 :) mówie wam miodzio:P hehe a co do filmów to tez mam te filmy::)
Ahh i co do tego kolesia nowego dla Brooke to on jest tragiczny :/ taki "dzieciak" nio ale miejmy nadzieję, że Brooke będzie z nim happy* a co do 11 odcinka to był miooodzio ale nie we wszystkim:/ oczywiście podobało mi sie Leyton sweet* ale nie podobały mi się te "spięcia" między Naley:/
dzisiaj sobie obejrzalam "John Tucker must die" z Sophia Bush :P musze przyznac ze calkiem ciekawe bylo ;) polecam xD
ahhh ale tu smutno:/ hehe ale w One Tree Hill się dzieje:P kolejne odcinki coraz lepsze:P hehe 4x12 było boskie:P hehe co wy o tym sądzicie?
P.S macie może napisy do 4x12 ??
cos ostatnio głucho na tym temacie:P. Może ma ktoś jakies fajne komedie bo ostatni przerzuciłem sie z horrorów??;p;p. Jest teraz nowy teledysk Fall Out Boy i leci na vivie
komedii jest bardzo duzzzzio:P hehe ja osobiście polecam do obejrzenia np. "Dwa tygodnie na miłość" , "francuski numer", "Wielki podryw" i pare innych, które moge oglądać po kilka razy:p albo "Eurotrip" też swietna komedia:P
masz na mysli"this ain't a scene" fajna jest :D ostatnio slucham tez 30 seconds to mars ...zajebiste i zajebisty teledysk do "the kill" no i jared leto...<mniam> xD
no i znowu tu ucichlo !! chwalcie sie jak spedziliscie Walentynki :P ja jako wieczny singiel...wytailam na miast z przyjaciolka i najlepszym kumplem :D niezle bylo :P z deczka przesadzilismy z %%%%%% ...jak zwykle jak jestesmy we 3 :D
heheh :P ja byłam na dysce i nie opuściłam ani jednej piosenki :) wybawiłam się max :) ludzie
było już czym się interesujemy skąd jesteśmy jakie filmy lubimy to może ktoś czyta książki ja np. uwielbiam fantastykę
ale ostatnio nie mam za dużo czasu na czytanie a wy?? co czytacie pochwalcie się !!!
ja lubie wszytko :P dramaty, komedie, fantastyke - wszystko :d ale najlepiej dramaty mi wchodzą :P albo ksiązki psychologiczne :)
ostatnio przeczytalam "Tanczac na golasa" przejebane xD polecam :)a z lekturek teraz musze przeczytac Hobbita :/ az mnie cos muli:/ nie lubie fantastyki....jeszcze dostalismy 50 pytan na ktore musimy znalezc w ksiazce odpowiedzi i zaznaczyc:/ fuck :/
czemu Hobbit to nawet fajna książka, taka bajka dla starszych dzieci. ale nie wiedziałam ze to lektura
nom lekturka ale całkiem fajna;p;d ja też lubie fantastyke:D a tak poza tym oglada ktos weronice mars" zajefajny serial:P
ja go oglądam :D ale jeśli zdąże ze szkoły do domu:( bo czasem mam do 15 i nie ma mnie w domu :( ale jest świetny :P
odchodzac od tematu:P aajj...zrobilam sobie dzisiaj w pokoju wyrabana scianeee xD w stylu Peyton :) nie moge sie napatrzec :P zrobie jutro fotke i zapodam na imageshacka to obejrzycie i ocenicie ;);)
jak wam sie chce to zobaczcie i ocencie :P sa tam w niektorych miejsach tezm oje rysunki :P
http://img339.imageshack.us/my.php?image=zdjecie012ro3.jpg
http://img339.imageshack.us/my.php?image=zdjecie012bz6.jpg
http://img339.imageshack.us/my.php?image=zdjecie014qc6.jpg
http://img182.imageshack.us/my.php?image=zdjecie015me8.jpg
http://img404.imageshack.us/my.php?image=zdjecie016ys5.jpg
http://img404.imageshack.us/my.php?image=zdjecie017iu9.jpg
http://img86.imageshack.us/my.php?image=zdjecie018hl8.jpg
http://img443.imageshack.us/my.php?image=zdjecie019ha1.jpg
http://img443.imageshack.us/my.php?image=zdjecie020ki9.jpg
:P
ogolnie to spoko tylko troche za dużo tego na tej scianie masz ja bym usunoł ten napisy po boku chociaż:P aha i pytanie to jest farba czy tapeta???
a to wlasnie przemowa Lucasa hehe xD a co do tego pytania...hehe to moj sekret...ani jedno ani drugie :D
nie obraź się ale za dużo jest tego wszystkiego . . . "naciepielone " heheh ale tak to wporządku motylek sweet *