heh wiecie, tak piszemy cały czas o OTH - nio w końcu to nasz ulubiony serial ale może czas żeby poznać się bliżej:P tak my ogółem :P hehe
Więc ja mam nick : nhales :) chodzę do 3 gim w Kazimierzu Biskupim i tu zarazem mieszkam:) potem do 3LO a dalej nie wiem:P moja ulubiona postać w OTH to Haley:P
a co z wami kim tak naprawdę jesteście?
P.S sorki że nie na temat :P
Dla mnie osobiście najlepszą postacią była Haley !!! To ona od samego początku była kimś wyjątkowym i z czasem stała się jeszcze bardziej wyjątkowa :) Jej związek z Nathanem pokazał mi w pewnym sensie jaka jest naprawdę miłość i to w ONE TREE HILL jest najpiękniejsze a nie to kto jest lepszy . . .
Do mojego zycia najwiecej wniosla Peyton. Szczerze mowiac to wywrocila moj swiat do gory nogami. slucham innej uzyki, inaczej sie ubieram, mam swoj styl, calkiem inne podejscie do zycia. Peyton wymiata po calosci :)
dla mnie kazda psta z osobna wniosla cos w moje zycie... NApewno bardzo je zmienila i taie tam inaczej patrze na swiat milosc przyjazc i wogole nabralam jakos pewnopsci siebie zaczelam sie inaczej zachowywac no strasznie moje zycie sie zmienilo dzieki oth a niby to tylko zwykly serial...
ja nie wiem czy cos wniosła do mojego życia ale podoba mi sie styl bycia Peyton, no i do tego jest taka sliczna :P
Niestety nie MONIQ.Dowiedziałam się ze najprawdopodobniej moj sąsiad mi ją ukradł i sprzedał...tylko nie moge tego udowodnic bo nie mam dowodów.Tak bym chciała sie dowiedziec gdzie ona teraz jest...u kogo:((
pozdrawiam i dziękuje
widzicie to się zmieniło :P z "nhales" przeszłam na "NhaleS" hehe ogromna zmiana:d ale oczywiście czekam na komenty co się działo pod moja nieobecnosc no i oczywiście co u was nowego ?? pozdrawiam :)
Ewa. 18 lat (w grudniu 2007r. :P). Uczę się w XIV LO w B-stoku :).
Ulubiona postać z OTH to PAYTON :)...
Pozdro 4all. :*
Mam na imię monika, mam 17 lat, teraz idę do 2 klasy liceum w Czarnkowie, uczę się na profilu lingwistycznym. Do szkoły dojeżdżam, moje miejsce zamieszkania raczej nic wam nie powie :) Moje ulubione postacie z OTH to Lucas i Payton (chociaz właściwie lubię tez Nathana i Haley)
Eloo.Mam na imię Kinga;D.Mieszkam w Częstochowie:).Strasznie wciągneła mnie "Pogoda na miłość".Z bohaterów najbardziej lubię Nathana:PP i Haley,ogólnie za całokształt:).Posdróffkaa;*.
a wiec znowu idziemy od poczatku ?? Okis tesknilam za wami hah...
Ania szczecin 3 kl.gim.
Moze powiedzmy sobie jakie mamy plany na wakacje co?
Ja siedzę w domu :/ Ale nie marnuje czasu :P Właściwie to mam prawie całe dni czymś zawalone. Nie umiem siedzieć bezczynnie.
Basia z Jaworzna:)Mam 16 lat, chodzę do pierwszej klasy LO. Moja ulubiona postać to Haley i Nathan;-)
Mam na imię Paulina mam 17 lat mieszkam w Kościerzynie(niedaleko Gdańska),chodzę do 2 klast technikalnej..Moją ulubioną postacią w OTH jest Peyton :)
witam wszystkich fanów OTH mam na imię Ola jestem tego roczną maturzystką z Bydgoszczy moimi ulubionymi postaciami są Nathan, Haley i Peyton
Mam na imię Monika. Mam 16 lat - w tym roku skończyłam gimnazjum.
Ulubione postacie: Peyton i Nathan
Kuba z Płońska, najfajniejsza postać - Peyton :D Oryginalna, ma styl, podobne zainteresowania co ja, no i super się na nią patrzy xD Jest wspaniała ;].
Jestem z Brzegu ide teraz do 3gim moja ulubiona postacia jest Haley i Peyton i jako z nieliczny moich kolegów oglądam ten super serial!
jestem MERY :-) idę teraz do 3 klasy Gim ! xD mieszkam w Lubaczowie ja tam ich wszystkich kocham ! xD !
Ja mam na imie Magda i mieszkam w Krakowie i chodze do 2 klasy 3LO...moje ulubione postacie w OTH to Haley, Nathan i Peyton pozdrawiam wszystkich:)miłych wakacji:*
hej ja ide do 1 lo w Myślenicach w okoklicach Krakowa:P bardzo lubie ten serial zwłaszcza Nathana ale i tak sa wszyscy super nie wiem czemu drazni mnie tylko ten keith(?czy jakos tak..)pozdro for all
hej wszystkim.. :) będzie w końcu ten 5 sezon czy nie..? wybaczcie ze pisze tutaj, ale nie mam czasu szukać na forum.. dzieki za odp.. buzka :*