PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125510}

Poirot

Agatha Christie's Poirot
1989 - 2013
8,1 22 tys. ocen
8,1 10 1 22400
7,9 8 krytyków
Poirot
powrót do forum serialu Poirot

W angielskiej tv 9 czerwca będzie emitowany 1 odcinek ostatniej serii POIROTA-Elephants Can Remember - Słonie mają dobrą pamięć.

dzidziak86

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Dziękuję za infromację. Ciekawe kiedy będzie to dostępne dla nas?

ocenił(a) serial na 9
renax33

No wreszcie coś rusza. Jest nadzieja, że do końca roku jeszcze coś wypuszczą....

adipiscor

http://www.youtube.com/watch?v=kJcs99Mx1h8

ocenił(a) serial na 10
renax33

widziałam . boskie. nie mogę się nasycić. kostiumy, gra aktorska, scenografia, ujęcia. zjawiskowe.

asclifford7

Tak, to prawda i wydaje się, że zaakcentowano kwestie sprawiedliwości moralnej, tak jak w 'Morderstwie w Orient Expresie'. W każdym razie, te końcowe 'Poiroty' są rewelacyjne. Nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 10
renax33

ja też mam te same odczucia, :)mam nadzieję że na szybko pojawią się z napisami albo i bez na naszych chomiczkach :D

asclifford7

Mogą być bez, jak dla mnie. Nie robi mi to różnicy ;-)

renax33

brrip720p__com/agatha-christies-poirot-season-13-episode-1-elephants-can-remembe r/

p
Miłego oglądania :)

quentinoo

zamiast kresek po brrip720 jest kropka a później com

ocenił(a) serial na 10
quentinoo

jak mam z tego skorzystać ? tam jest coś do ściągnięcia jakieś smsy trzeba wysyłać :/.

asclifford7

Wystarczy, że wejdziecie na tvmuse. Tam już jest Poirot w oryginale.

ocenił(a) serial na 10
joacha

trzeba się tam zarejestrować by oglądać ? korzystałaś już z tego ?

asclifford7

Nie nie trzeba się rejestrować. Wszystko jest za darmo.

ocenił(a) serial na 10
joacha

to super dzięki :) jest też na i i t v gdyby ktoś chciał .

ocenił(a) serial na 10
asclifford7

ja tam nigdzie nie widze za każdym razem mi jakieś logowanie i rejestrowanie wyskakuje, jak ktoś będzie wiedział kiedy u nas w telewizji będzie można zobaczyć, albo jak jakiś chomik się pojawi to niech da znać

ocenił(a) serial na 10
adeon123

mam tak samo i jest problem na i i t v pisane razem jest poirot do oglądnięcia bezproblemowo poleca maxvideo tylko że napisów nie ma :) :/.

ocenił(a) serial na 10
asclifford7

Jest na tym śmiesznym ii tv a nie ma na warezach i torrentach, nie ogarniam?

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

ii tv rządzi :D.

ocenił(a) serial na 10
asclifford7

W ogóle to na napisy poczekamy jeszcze troche ... zresztą chyba szybciej ale kino puści film z lektorem :)

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

pewnie tak choć są już angielskie napisy ( więc to przynajmniej ułatwia sprawę) hiszpańskie, rumuńskie i francuskie więc nie wiadomo :D , a w przypadku ale kino to wiem że zawsze najpierw Poirot był na canal + a potem jakieś kilka miesięcy później na ale kino :D.

ocenił(a) serial na 10
asclifford7

Tak? Dobrze wiedzieć, bo się pytałem ich na ich fan pagu na fejsie kiedy będą puszczać odcinki to powiedzieli, że jesień/zima, wiec jeszcze troche. W dodatku co miesiąc nowy odcinek...

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

tak myślałam że jesień/ zima wtedy zwykle puszczali jako premierę :) już nie mogę się doczekać jesieni ,kubka herbaty i Belga z wąsikiem :). Oprócz Poirot nie wiem czy lubisz co prawda ale też zaczęły się nowe odcinki Panny Marple . Szkoda że Poirota będą puszczać co miesiąc ale muszą jakoś przyciągnąć widza.

ocenił(a) serial na 10
asclifford7

Powiem Ci że kiedyś się interesowałem i chciałbym zacząć oglądać, w końcu obie powieści Agathy. Jednak brak czasu nie pozwala :) Oglądam strasznie dużo seriali i można wręcz powiedzieć że jestem troszkę maniakiem. Jednak dodam sobie na listę ten serial :) Cóż rzec, Poirot to serial genialny i wybitny. A Pan David jest idealny do tej roli. Jestem chłopakiem, w grudniu 19 lat, a i tak łezka mi się w oku kręci na wiadomość o tym, że 13 sezon ma być sezonem ostatnim.

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Polecam P. Marple wg mnie najlepsza jest Geraldine McEwan w tej roli :), ja też oglądam wiele seriali różnych i nie mogę się nadziwić że polscy producenci nie potrafią stworzyć takich jak ich zagraniczni koledzy po fachu. Ja jestem dziewczyną niewiele starszą i też mam te same odczucia, z jednej strony nie mogę się doczekać i ciekawa jestem co zobaczę a z drugiej strony boję się że już nigdy nie będzie nowych odcinków z Poirotem . Choć może to i dobrze bo D. Suchet nie będzie żył wiecznie i jest co raz starszy a gdyby Ktoś wpadł na pomysł zastąpienia go innym aktorem to byłaby zbrodnia, P. Ustinov nie dorasta mu do pięt. Suchet urodził się żeby być Poirotem i choć podziwiam Go za inne kreację i żywię ogromny szacunek do gry aktorskiej to dla mnie zawsze pozostanie drogim w sercu Poirotem :-).

ocenił(a) serial na 10
adeon123

W oryginale jest tutaj
http://tnij_org/poirots13e1

renax33

Właśnie skończyłam oglądać. Na szczęście nie potrzebuję napisów. Rewelacyjny odcinek!

dzidziak86

Premiera w ale kino+ 6 września o 20.10! :)