PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219079}

Pokémon

Pocket Monsters
1997 - 2002
7,1 20 tys. ocen
7,1 10 1 20210
6,3 11 krytyków
Pokémon
powrót do forum serialu Pokémon
ocenił(a) serial na 10
Hidanek

Misty.

Reszty nie znam

KoneserFilmow

Dawn = May > MIsty > Serena > Iris (porażka) ;p

ocenił(a) serial na 10
Hidanek

No ja oglądałem chyba 3 sezony. Misty została z tymi siostrami, a dalej to nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 8
Hidanek

Oczywiście, że Misty. Nainteligentniejsza, z najlepszym charakterem i do tego trenerka wodnych pokemonów. May jest w porządku, jednak niczym się nie wyróżnia. Dawn jest zbyt slodka i infantylna. Sereny i Iris jeszcze nie poznałem

PatryczeeK

Mi się wydaje, że Misty trochę oklepana, za długo ją pokazywali, a gdyby trzymali się systemu to już w Johto poznalibyśmy nową towarzyszkę Asha :P Ja ostatnio przypomniałem sobie serię Advanced i na nowo zafascynowała mnie May :D Jak dla mnie May była bardziej infantylna niż Dawn, a co do reszty to Iris nie warto poznawać, porażka... A Serena ma potencjał, zobaczymy co z niego wyniknie :)

Hidanek

Sereny nie kojarzę. Lubię Dawn, bo pokazy i Misty :D

nikolazd

Serena jest z tej nowej serii co teraz leci na Disney XD :P a no, pokazy w D&P były mega fajne :D

ocenił(a) serial na 9
Hidanek

Oczywiście że Misty

Dudwar

Dawn lepsza

ocenił(a) serial na 9
Hidanek

Każdy ma swoją ulubioną towarzyszkę, moją jest Misty i nie jest oklepana a ze do ligi jotho podróżowała z Ashem to dobrze . milo by było ponownie ujrzeć ją u boku Asha .

Dudwar

No też racja... Oglądasz nową serię? Niby są plotki, że ma się pojawić pod koniec przygody w krainie Unova, ale nie wiadomo czy to prawda.

ocenił(a) serial na 9
Hidanek

Tak ? to ciekawe, jeżeli to prawda to coś czuję ze Misty i Serena się nie polubią .

Dudwar

Czyli oglądasz, ja też :)

Dudwar

Aa i tam Kalos miało być, a nie Unova, pomyliło mi się:P

ocenił(a) serial na 9
Hidanek

Mi też się pomyliło. Koniec przygody to nie koniec tego sezonu tylko to będzie z 3/4 sezony tak ??