PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219079}

Pokémon

Pocket Monsters
1997 - 2002
7,1 20 tys. ocen
7,1 10 1 20211
6,3 11 krytyków
Pokémon
powrót do forum serialu Pokémon

Bo chyba pominąłem ostatni odcinek, nie pamiętam, ładnych parę lat temu to było :)

nillvo

Nie skończyło, anime ciągle jest emitowane, Ash nadal ma 12 lat i przegrywa wszystkie zawody.

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

CO??? Ash ma 12 lat? Jak zaczynał podróż miał 10 lat, to znaczy że twórcy pozwolili mu świętować 2 razy urodziny?

CottonCrush

na pewno się to nie skończyło ?

nillvo

Wczoraj emitowali 838 odcinek.

CottonCrush

i jak sytuacja ? oglądałem to za dzieciaka jak leciało na polsacie. Czy bohaterowie dorośli, pikaczu ewoluował, czy jakieś fakty warte uwagi ? :D

nillvo

Nie mam pojecia, sprawdzilem tylko liste odcinkow na wikipedii.

nillvo

Pikachu wciąż nie ewoluował - bo nie chciał. Ash ostatnio wygrał pierwszy raz ligę pokemon, ale serial trwa dalej.

CottonCrush

Jeśli to ma 838 odcinków, a Ash ma dopiero 12 lat to akcja każdego odcinka trwa krócej niż dobę. O.o

ocenił(a) serial na 8
abc2343

gdzie sa emitowane ?

gdies mozna to obejrzec ??

roberts89

netflix

CottonCrush

Na Netflixie są tylko 52 odcinki pierwszej serii, która liczy sobie ponad 80 odcinków, nie wiem, czemu jest tak mało.
Jest też seria Sun and Moon, trzy sezony.

ocenił(a) serial na 10
CottonCrush

Prawie,,Moda na sukces":-)

nillvo

No właśnie wczoraj został mistrzem Pokemon :)

movies_2

Dzięki za cynk :D i co dalej? Są w ogóle jakieś nowe pokemony teraz? Czy Ash się postarzał i co z drużyną R?

nillvo

a nie wiem, niestety moją wiedze zaczerpnąłem tylko z memów, sam dawno nie oglądałem Pokemonów.
O ile wiem, Pokemonów ciągle przybywało na przestrzeni lat.

nillvo

Po 25 latach on i jego pokemon odchodzą z serii a ich miejsce zajmą nowi bohaterowie ( a razem z nim i pewnie Zespół R), od 23 grudnia będzie 12 ostatnich odcinków z Ashem w roli głównej.