Wiem, że są gusta i guściki ale żeby aż tak niska ocena?!?!
Klimat lat 80 nie do podrobienia! Morze, gorące plaże, szybkie włoskie samochody, piękne kobiety w rozbujanych fryzurach i kosmicznych kreacjach! Pastelowe kolory przesycone różem i bielą! To wszystko sprawia, że ten serial jest nieśmiertelny i pozostanie nieśmiertelny! Muzyka lat 80-tych która do tej pory grana jest w radiach.Ile z dzisiajeszej muzyki przetrwa 10 czy choćby 15 lat? Przeboje lat 80 są nieśmiertelne tak samo jak ten serial! Mimo upływu tylu lat chętnie wspominam dwóch nieustraszonych gliniarzy którzy zaprowadzą porządek w Miami. W dodatku vinyl z zachodniego tłoczenia z soundtrackiem Miami Vice na gramofonie Denon'a z diamentową igłą! Niektórzy nigdy tego nie zrozumieją!
Dokładnie! Przeraża mnie obecny internet pełen gimnazjalistów :( Widać to chociażby na Pyrkonie gdzie średnia wieku widzów była w okolicach 15 lat. Taki człowiek nie zrozumie nic z dobrego kina , dla niego liczy się tylko minecraft/ tibia itp.
spotkali się, wujek i ciotka :D
boję się wziąć za ten serial. Boję się bo jestem przekonany że po kilku pierwszych odcinkach wsiąknę w klimat Miami na dobre, a to jest cholerne 111 odcinków, kupa życia przed telewizorem :)
Ja przez pierwsze dwa sezony się tak wciągnąłem, że jak byłem w domu to tylko oglądałem i nic innego :P
Gimbusy niech oceniają Zmierzch czy inne gim goowno ale nie klasyke lat 80!!!!