PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5854}

Policjanci z Miami

Miami Vice
1984 - 1990
6,5 27 tys. ocen
6,5 10 1 27290
7,4 14 krytyków
Policjanci z Miami
powrót do forum serialu Policjanci z Miami

Ocena 6,1/10?!

ocenił(a) serial na 10

Wiem, że są gusta i guściki ale żeby aż tak niska ocena?!?!
Klimat lat 80 nie do podrobienia! Morze, gorące plaże, szybkie włoskie samochody, piękne kobiety w rozbujanych fryzurach i kosmicznych kreacjach! Pastelowe kolory przesycone różem i bielą! To wszystko sprawia, że ten serial jest nieśmiertelny i pozostanie nieśmiertelny! Muzyka lat 80-tych która do tej pory grana jest w radiach.Ile z dzisiajeszej muzyki przetrwa 10 czy choćby 15 lat? Przeboje lat 80 są nieśmiertelne tak samo jak ten serial! Mimo upływu tylu lat chętnie wspominam dwóch nieustraszonych gliniarzy którzy zaprowadzą porządek w Miami. W dodatku vinyl z zachodniego tłoczenia z soundtrackiem Miami Vice na gramofonie Denon'a z diamentową igłą! Niektórzy nigdy tego nie zrozumieją!

ocenił(a) serial na 10
Wujek91

Dokładnie! Przeraża mnie obecny internet pełen gimnazjalistów :( Widać to chociażby na Pyrkonie gdzie średnia wieku widzów była w okolicach 15 lat. Taki człowiek nie zrozumie nic z dobrego kina , dla niego liczy się tylko minecraft/ tibia itp.

Wujek91

spotkali się, wujek i ciotka :D

boję się wziąć za ten serial. Boję się bo jestem przekonany że po kilku pierwszych odcinkach wsiąknę w klimat Miami na dobre, a to jest cholerne 111 odcinków, kupa życia przed telewizorem :)

ocenił(a) serial na 10
old_school_man

Ja przez pierwsze dwa sezony się tak wciągnąłem, że jak byłem w domu to tylko oglądałem i nic innego :P

BachuPOL

nie pocieszasz mnie... nie dajesz mi szans na zdanie egzaminów :D

ocenił(a) serial na 10
old_school_man

Ja też mam za dwa tygodnie xD

ocenił(a) serial na 10
old_school_man

Dlatego polecam zabrać się za to po egzaminach xD

BachuPOL

racja.

damn, nie doczekam.... :P

ocenił(a) serial na 8
Wujek91

Gimbusy niech oceniają Zmierzch czy inne gim goowno ale nie klasyke lat 80!!!!

ocenił(a) serial na 10
giovanni50

Dałem 10 na Miami Vice i jestem gimbusem, to źle? ;]

ocenił(a) serial na 8
BachuPOL

To bardzo dobrze
Ale inni dają noty 4-5 a to klasyk jest

ocenił(a) serial na 8
giovanni50

w głowie się nie mieści, ocena jest niedorzeczna, widać pozbawionych gustu kreatur nie brakuje...