PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92229}

Pomoc domowa

The Nanny
1993 - 1999
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16568
6,4 7 krytyków
Pomoc domowa
powrót do forum serialu Pomoc domowa

Jak zauważyłem w programie telewizyjnym, TV Puls przygotował niespodziankę. Od poniedziałku od 20:30 do 21:30 i przez cały tydzień, na tym kanale będą lecieć dziennie dwa odcinki Pomocy Domowej :)

loginnuss

Potwierdzam. Też byłem mile zaskoczony, dlatego postanowiłem je nagrywać.

michu1945

Też się cieszę, że znowu można zobaczyć ten serial w tv. Super, że nagrywacie odcinki, mam nadzieję, że wrzucicie je potem gdzieś do internetu? ;) Bo z tego, co przeglądałem to w necie jest tylko 1 sezon i kawałek 2, a serii jest więcej i byłoby miło zobaczyć je też w internecie :)

loginnuss

fajnie że powtarzają,ale szkoda że lektor do dupy,jakoś nie podoba mi sie jego głos.

bobek90

tez mi troche przeszkadza. szkoda, że nie ma napisów ;)

użytkownik usunięty
bobek90

głos jak głos. najgorsze, że idiotycznie akcentuje wyrazy w zdaniu. zupełnie jakby nie rozumiał, co czyta.

ale cieszę się, bo będę mógł nagrać pierwszy sezon. przy ostatniej emisji w tvn7 nagrałem tylko drugi (i chyba kawałek trzeciego), bo nie wiedziałem, że to puszczają, a potem nagle bez żadnej informacji zdjęli go z anteny. przypuszczam, że była mała oglądalność, niestety. mam nadzieję, że tym razem dociągną to do końca?

Módlmy się ;)

ocenił(a) serial na 8
adzia225

Film rzeczywiście dobry i bardzo dobry.

loginnuss

Też się bardzo ucieszyłem, gdy przypadkiem zauważyłem, że "Pomoc domowa" znowu leci w TV. Bardzo miła niespodzianka. Ten serial nic nie traci, nadal śmieję się jak głupi, kiedy go oglądam :).

ocenił(a) serial na 8
Martin_Eden

Ale za to śmieszny.

loginnuss

fajnie bo to świetny serial