PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92229}

Pomoc domowa

The Nanny
1993 - 1999
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16567
6,4 7 krytyków
Pomoc domowa
powrót do forum serialu Pomoc domowa

ulubione teksty

ocenił(a) serial na 9

wypisujciue swoje ulubione teksty z serialu ;p

ocenił(a) serial na 10
grace07

Moja ukochana scena to ta, w której CC spodziewa się Maxwella w jego gabinecie. Szykuje wszystko i stoi tyłem do wejścia. Ktoś wchodzi.

CC: Maxwell, darling, is it you? [Maxwell, kochanie, czy to ty?]
Niles: Shhhhh.. Don't turn around. [Ciiii.. Nie odwracaj się.]
Podchodzi do niej i dmucha perfidnie w kark. xD
CC: I'm yours! [Jestem twoja!]
CC: Tell me what you want me to do. [Powiedz mi co mam zrobić.]
Niles intensywnie myśli. xD
Niles: Cluck, like a chicken. [Gdacz jak kura.] xD
CC: What? [Co?]
Niles: It turns me on. [To mnie podnieca.]
CC: Cluck-luck... puck-luck... [w tym samym czasie się powoli odwraca, a kiedy zauważa Nilesa, który ma przednią zabawę, krzyczy] AAAAAAAAA!
Niles: Mr. Sheffield has been to late. Did you think I was him? [Pan Sheffield się spóźnia. Czy pani myślałam , że ja nim jestem?]
CC: If you tell anyone about this... [Jeśli powiesz komukolwkiek o tym...]
Niles: Oh, I'll never do that. We need the eggs. [Oh, nigdy tego nie zrobię. Potrzebujemy jajek. xDDD]

Ten dialog jest powalający. xD

S_H

tak to było mocne, wyłam przy tym ze śmiechu, ale w tym samym odc, tylko potem dobre było jak siedzieli na kanapie i pili whisky, coś tam gadają, a CC "So tell me right Chester(...) " do Nilesa, to było słodkie ;) ale faktycznie żeby wypisać moje ulubione teksty musialabym cały scenariusz wkleić ;)

pozro, wasza cudna Aduchna xd

grace07

W tym serialu każdy tekst jest powalający...serio ja za każdym razem gdy go oglądam śmieje się do łez...Uwielbiam ten serial, gdybym miała napisać ulubiony tekst musiałabym napisać wszystko co powiedziała Fran...hehe Najlepszy jednak jest jej GŁOS - boski...i ten jej śmiech jest niepowtarzalny...

grace07

Mi sie podobała njabardziej sceny gdy Fran, panna Babcock, pan Scheffield i jej chłopak (a w rzeczywistości jej kuzyn) w wyobrażeniu Fran graja Dynastię. Panna Babcock była Krystle , pan Scheffield - Blake a Fran to Alexis. Ta scena jako jedna z nielicznych mnie powaliła z fotela aż tak, że musiałem lecieć do łazienki!