PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862354}

Potwory

Monsters
2022
7,4 59 tys. ocen
7,4 10 1 58520
6,9 25 krytyków
Potwory
powrót do forum serialu Potwory

Fantastyczny

ocenił(a) serial na 8

Przecudowny serial, obejrzałam w 2 dni, wciąga niesamowicie. Cała sprawa Jeffreya jest bardzo ciekawa i choć nie ma w tym serialu zawartych wszystkich szczegółów to i tak niesamowicie było wszystko przedstawione. Gra aktorska, oczywiście, cudowna! Polecam każdemu fanowi takiego typu spraw obejrzeć ten serial

ocenił(a) serial na 1
_ntlka

Jesteś tak samo chora jeśli używasz słów 'przecudowny serial' w stosunku do tej produkcji

ocenił(a) serial na 8
p1et

Cudowny serial ze względu na aktora, Evana, nie przecudowny bo morderca/kanibal xd wystarczy pomyśleć o co mi chodzi. Bez przesady, żeby nazywać mnie tak samo chorą, nie wiedząc co dokładnie miałam na myśli XD puknij się w łeb

_ntlka

P1et niestety ale dobrze napisał.
"Przecudowny serial, obejrzałam w 2 dni, wciąga niesamowicie. Cała sprawa Jeffreya jest bardzo ciekawa i choć nie ma w tym serialu zawartych wszystkich szczegółów to i tak niesamowicie było wszystko przedstawione."
W pierwszych dwóch zdaniach nie ma słowa o grze aktorskiej. Napisałaś: przecudowny serial, chyba nie znasz znaczenia tego słowa. Używając go w odniesieniu do tego serialu jest consjmniej niestosowne.