PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111666}

Potyczki Amy

Judging Amy
1999 - 2005
6,6 833  oceny
6,6 10 1 833
Potyczki Amy
powrót do forum serialu Potyczki Amy

Uwaga, chcialabym ostrzec wszystkie dzieci, aby nie pozwalaly ogladac tego serialu swoim rodzicom, a w szczegolnosci matkom!

Siedze sobie, Bogu ducha winna, w pokoju i czytam gazetke. Przychodzi moja matka i tako rzecze: "Wlasnie ogladalam Amy i tam mowia, ze rodzice powinni rozmawiac ze swoimi dziecmi i dlatego chcialabym porozmawiac z toba". W swej naiwnosci myslalam, ze znowu chodzi o nauke, ale nie... chodzilo o prezerwatywy....

Nie pozwalajacie rodzicom ogladac Potyczki Amy!!!

Isil

he he beczka:P
no ale oni specjalnie poruszają takie tematy, aby przypomnieć rodzicom, bo w gruncie rzeczy to jest ważny temat!
pozdrawiam;-)

Isil

Rozbawiła mnie do łez twoja wypowiedź :D:D
To zabawne...Ale tak to bywa:):D
Ja oglądam z całą rodzinką i jest dobrze skomentjemy co najwyżej postępowanie bohaterów i po wszyskim :P:P
Z reguły podobają mi się pomysły reżyserów i scenażystów.

Pozdrawiam :)

Isil

No i dobrze! Dzięki temu, że rodzić ma kontakt ze swoim dzieckiem, a w szczególności z nastolatką (a ona ma kontakt z rodzicem zamiast internetowym blogiem, albo starszym o trzy lata ogierem) to nie wyrośnie z niej dziewczyna z rodzaju takich, które są miłe dla wszystkich.
Jeżeli twoja stara chciała o tym pogadać to pewnie pomyślała, że mało o tym wiesz i możliwe, że tak było. Brawo dla niej, że potrafi wchodzić w interakcje z otoczeniem, przyswajać informacje i próbuje zrobić z ciebie wartościową osobę.

Isil

to znaczy, że masz nic nie wiedziec i w wieku nastu lat spłodzic niechciane dziecko?
Tylko pozazdrościc mamy, bo niektóre z nich nawet nie chcą dopuszczac myśli, że kiedykolwiek któreś z Was mogło uprawiac sex.