PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=432554}

Powrót do życia

Life
2007 - 2009
7,8 4,5 tys. ocen
7,8 10 1 4516
Powrót do życia
powrót do forum serialu Powrót do życia

Czy ktoś orientuje się kto śpiewa piosenke występującą podczas ostatnich scen w odcinku numer 7' - Civil War? Who are you? (ogólnie całkiem ciężko jest znaleźć ogólne informacje o tym serialu...)

heretyczka

Faktycznie fajny tune :) Proszę bardzo jest to Lamb - transfatty acid k & d remix

luciusluck

Who Are You?-Room Full Of Strangers-Caution Cat -to jest to(starczyło poszukać:D.
A od wtorku drugi sezon bardzo się ciesze z tego powodu:D.
Mam pytanie do tych co widzieli drugi sezon jest lepszy od pierwszego czy nie?.(tylko bez szczegółów).najbardziej jestem ciekaw kto i czemu wrobił Charliego oraz jaką to tajemnice ma Resse...(bez spojlerów:D).

heretyczka

Akurat nie ten kawałek mi się wbił w pamięć :) , chodziło mi o wcześniejszy moment (mniej więcej)gdy Charlie rozmawiał z analitykiem który zauważył pewną nieprawidłowość w rachunkach uprowadzonego- ale to nie były ostatnie sceny więc za wprowadzenie w błąd przepraszam . Ale żeby nie było niedomówień to tu jest cała lista kawałków z tego odcinka (w sumie mogłem ją już zapodać wczoraj ) http://heardontv.com/tvshow/Life/Season+1/A+Civil+War .