- co to za głosy mówiły do ojca kevina lub do deana( tego od psów),
- o co chodzi z tymi psami,
- no i to czasopismo !!!
Skoro powiedzieli w odcinku ze dal dupy z Norą, a finałowy odcinek zwie się "A book of Nora", zostanie wytłumaczony ich los ;p
Zastanawiam się, jak oni chcą zamknąć cały serial w ciągu tego jednego odcinka :D Czasu tak mało, a wątków tak wiele.
Na pewno nie dostaniemy odpowiedzi na większość pytań, prędzej jakieś drobne sugestie - co byśmy mogli po zakończeniu serialu nadal rozkładać go na czynniki pierwsze.
btw: Kurcze :/ właśnie kończy się najlepszy z obecnie emitowanych seriali. Ciekawe kiedy znów pojawi się coś chociaż w połowie tak dobrego :D
Miałem podobnie, po ostatnim odcinku Six Feet Under - finał tego serialu rozniósł mnie na strzępy i też zadawałem sobie pytanie, czy kiedyś pojawi się coś, co w ogóle będzie mieć start do tamtego serialu i proszę, dziewięć lat później pojawili się Pozostawieni, a dwanaście lat później żegnam kolejny wielki serial, który zasilił mój osobisty Top 3 i kto wie, ile teraz poczekam na coś równie przejmującego, ale jedno jest pewne - doczekam się ;-) O ile nie odwalę kity w międzyczasie, na przykład w pierd@lonym potopie ;)
Póki co, za kilka dni, najwierniejsi widzowie tego arcydzieła sami zostaną pozostawieni, pozostaje pytanie, z iloma pytaniami pozostaną pozostawieni :D