Serial nie dla tępaków. Wielbiciele Rodzinka.pl...Ranczo Sranczo nie próbujcie nawet tego oglądać
bo i tak Wam sie nie spodoba a później tylko bzdury tu piszecie,Pozdrawiam fanow The Leftlovers.
Nie jestem wielbicielem Rodzinki.pl czy ranczo natomiast jestem wielbicielem takich seriali jak Fargo ( który mnie zmasakrował ), Utopia czy Boss mimo tego chyba jestem tępakiem bo po 4 odcinkach tego gniota nie dostalem zupełnie nic poza mdłym ciągnącym się wątkiem głównym. Po 4 odcinku zupełnie przestało mnie interesowac co tam ku.wa wymyślą żeby w końcu zaskoczyc widza. Może to było 5 odcinków juz nie pamiętam;)
Obejrzyj "gniota" do końca to wtedy pogadamy :) Wiem że powoli się rozkręca ale zobaczysz że warto sie" pomęczyc" przy nim :) Pozdro
zgadzam się całkowcie, najlepszy serial jaki ostatnio oglądałam. Tyle w nim emocji, daje dużo do myślenia. Rewelacyjna rola Justia Theroux.
Nigdy nie płacze na filmach, ale rozkleiłam się przy ostatnim odcinku...Czekam z niecierpliwością na kolejny sezon.
Fargo genialny, Pozostawieni mam mieszane uczucia, zbyt schematyczny, boje się ze to badziew, ale to dopiero pokaże całość jeśli uda się ją zrealizować;p
Dla mnie oba seriale jak najbardziej genialne, z tym że Pozostawieni jak już zostało powiedziane z milion razy, to serial nie dla wszystkich. Dawno nie spotkałam się z tak wieloma sprzecznymi opiniami. Natomiast Fargo jest jakby to ująć... bardziej "uniwersalny", dlatego oceny na Filmwebie tej dwójki tak bardzo się różnią :)
oceny może tak, ale spotykam się z bardzo odmiennymi opiniami na temat jednego jak i drugiego serialu, to je łączy, że wywołuje takie emocje:)
Może i teksty typu serial nie dla takich czy owakich są nie na miejscu co nie zmienia tego że autor ma racje, miejsce tego serialu w rankingu to kpina.
Nie jestem w stanie pojąć co się dzieje w głowach rodaków że im tak klimatyczna rozrywka nie podchodzi do tego z takim aktorstwem, jak dla mnie świetnym scenariuszem, muzyką powodującą gęsią skórkę.
Jest to dla mnie nie zrozumiałe.
ja nie widzę różnicy między kinem wysoce artystycznym a rozrywkowym, dla mnie to jedno i to samo, a dla wielu jest to możliwość kategoryzowania i szufladkowania filmów i seriali eh
Hymnn ..muszę zobaczyć Fargo...film genialny ..ale serial...?? to mnie odrzuca;)