PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

Really?

ocenił(a) serial na 7

Nie rozumiem ludzi , którzy robią 100 wątków i proszą o wytłumaczenie tego albo tamtego... To
dopiero pierwszy odcinek , fabuła z każdym kolejnym odcinkiem będzie wszystko pokazywać (co ,
jak i dlaczego)
To samo tyczy się wątków "Nie podoba mi się , nie będę już oglądać bla bla bla " Ocenianie serialu
po jednym/pierwszym odcinku jest jak ocenianie książki po okładce :) Pilot już taki jest , raz się uda ,
raz się nie uda :)

Alfaiomega91

moim zdaniem wszystkie piloty są nudne dlatego rzadko oglądam serial od pilota :) dopiero gdy się wciągne czasem wracam do 1wszego odcinka :)

kamciax

jak można oglądać od razu drugi lub trzeci odcinek, a potem wrócić do pierwszego, pozdroo

ocenił(a) serial na 7
Afura

To i tak lepiej niż zaczynać od finałowego odcinka ;)))

Afura

prawie każdy serial tak oglądałam, przynajmniej jest ciekawiej biorąc pod uwage poziom większości seriali

ocenił(a) serial na 6
kamciax

Z czymś takim to się jeszcze nie spotkałam. Z podobnych przesłanek wielu ludzi ogląda seriale całymi sezonami, w kilka dni jednym ciągiem. Wtedy też nie trzeba się głupio pytać o fabułę - zamiast tego włącza się po prostu kolejny odcinek. Sama tak nie robię i czasem nie tyle się głupio pytam, co głupio odpowiadam (mam poczucie misji, swoistej pracy u podstaw ;).

ocenił(a) serial na 10
kamciax

Zależy od serialu, ale przeważnie piloty trzymają wyższy poziom niż reszta serialu, to dość oczywiste, bo przecież twórcy muszą jak najlepiej zaprezentować swój twór.

nikike

No to tym razem się nie udało :) Jeśli to ma być "wyższy poziom", to aż się boję poziomu pozostałych odcinków :)

ocenił(a) serial na 9
kamciax

A Lost? Pilot był najlepszym pilotem w historii :)

ocenił(a) serial na 7
Alfaiomega91

Przepraszam za powielenie tematu, ale to dlatego, że też nie rozumiem takiej oceny ;)

ocenił(a) serial na 7
Alfaiomega91

Ty lepiej zobacz grę o tron... tam to dopiero spam.

ocenił(a) serial na 9
Nogutek

Spam? Czemu spam?