PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22729
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

Kompletna porażka. Jakaś pseudo sci-fi religijna szmira. Kompletnie nierówny, miejscami głupkowaty, ciągnie się jak flaki z olejem, muzyka po 2-gim sezonie zaczyna już człowieka normalnie wk****ć. Kompletna strata czasu. Chyba najgorszy serial jaki mi było zobaczyć. Dotarłem do końca tylko dlatego, że człowiek ciekawy wyjaśnienia, na które i tak nie było warto czekać te 30 godzin. Sam nie wiem jak to przetrwałem.

Wiadomo ocena subiektywna, ale nie polecam. 1,5/10 - z czego 1 punkt dla Liv Tyler.

Marcin_Molik

Ja po dwóch pierwszych odcinkach odpadłem. Szkoda mi czasu na takie produkcje.

Bokciu

Dla ciebie kolego identyczna uwaga... Może wróć do takich filmów gdzie twoje- IQ będzie zbyteczne ??? Pamiętaj również że bajki dla dzieci mają także przesłanie trafny właściwy morał...i na koniec jeśli czegoś nie pojmujesz,rozumiesz-zamilcz nie wypowiadaj amatorskich słów niczym prawdziwy -DYLETANT - radzę sprawdzić w GOOGLE przy twoim stanie wiedzy co to oznacza !!!

andzrzejkwiatkowski

Nie jestem twoim kolegą...chamie zbolały.

Bokciu

JEŁOPIE- BRAK MI SŁÓW...WIDZĘ ŻE NIE GARDZISZ CHAMSTWEM...OPANOWANIE ,RÓWNOWAGA,SPOKÓJ TO CECHA INTELIGENTNYCH LUDZI CZEGO CI NAJWYRAZNIEJ BRAKUJE O CZYM SAM DAJESZ ZNAĆ...AUTOANALIZĘ PROPONUJE ,ROZPATRYWANIE SWOICH DOKONAŃ,CZYNÓW,PRZEŻYĆ...SZKODA NA CIEBIE ''LITER'' NA KRYTYKĘ RÓWNIEŻ TRZEBA ZASŁUŻYĆ !!!

andzrzejkwiatkowski

Zgadza się - dlatego ze stoickim spokojem skwitowałem jednym zdaniem twoje prymitywne zachowanie. Ty zaś jak przystało na cuchnącego troglodytę, rozjuszyłeś się niczym indor, dając upust swojej frustracji wykrzykując frazesy.

Bokciu

Weź POZIOMICE I ZBADAJ SOBIE NIERÓWNY SUFIT...MASZ KIBEL GÓWNA W GŁOWIE ZAMIAST TWEGO Kurzego móżdżku,niezbyt lotnego umysłu i delikatnie mówiąc, inteligencji niskich lotów. Kiedyś o posiadaczu kurzego móżdżku -WYJAŚNIAM DEBILKU !!! Wzorcowym posiadaczem kurzego móżdżku ma być znana wszystkim domowa kura, która uważana jest za istotę zwyczajnie głupią, tudzież prymitywną. POMIOCIE SPOŁECZNY,ŚWNIOPASIE,PARCHU,ABNEGACIE,WARCHOLE-DWA ZWOJE ŻEBY JEŚĆ I SRAĆ !!! AMATORZE W TESTACH NA IQ.JESTEŚ POSIADACZEM  DEFICYTU INTELEKTUALNEGO !!!

andzrzejkwiatkowski

A podobno równowaga, spokój i opanowanie to cecha inteligentnych ludzi,,,Dobrze, że przynajmniej o tym wiesz, będąc jednocześnie całkowitym zaprzeczeniem własnych słów. A teraz ochłoń bo jeszcze dostaniesz zatwardzenia i trzeba będzie gówno uszami wyciągać łyżką stołową...a to bolesne jest.

Bokciu

TONIESZ SWYMI SŁOWAMI W WANNIE Z FEKALIAMI !!!!

andzrzejkwiatkowski

"OPANOWANIE ,RÓWNOWAGA,SPOKÓJ TO CECHA INTELIGENTNYCH LUDZI CZEGO CI NAJWYRAZNIEJ BRAKUJE O CZYM SAM DAJESZ ZNAĆ..." - przecież to twoje słowa. Zatem jaki przykład dajesz? Tyle dni minęło i jeszcze nie ochłonąłeś...inteligencie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bokciu

PRZERAŻAJĄCY !!! TO POPRAWKA...

andzrzejkwiatkowski

Popraw również "kategorii" i "galerii", bo tutaj to już nie zwykłe literówki, a ciężkie błędy ortograficzne.

Bokciu

TUTAJ CHODZI O TREŚĆ I PRZEKAZ... KIEDY NAWET KOŃCZYŁEM STUDIA TĄ formą dopełniacza, celownika i miejscownika sposób poprawny brzmiał przez jedno [ i ]

andzrzejkwiatkowski

SPRAWDŻ SOBIE KIEDY TO ZMIENIONO...

andzrzejkwiatkowski

To musiało być chyba zaraz po wojnie. Ale chwila...taki niezrównoważony cham pozbawiony krzty inteligencji i studia??? Nie może być prawdą.

Bokciu

BRAK ZAANGAŻOWANIA, LENISTWO TWOJĄ DEWIZĄ -BO BYŁO TO WCALE NIE TAK DAWNO -MATOLE !!! TYPOWY TROLL -POKOLENIE NIECHYBNYCH STWORZEŃ MOTAJĄCYCH SIĘ NA ZIEMI !!! ODKLEJONYCH OD RZECZYWISTOŚCI KTÓRYM PERON DAWNO JUŻ ODJECHAŁ. JESTEŚ ALTERNATYWNYM SZJSEM NA PRZYSZŁOŚĆ.SZAMBEM SPOŁECZNYM !!!

ocenił(a) serial na 5
andzrzejkwiatkowski

pan tutaj albo przypadkiem ukazuje przejawy swojej choroby psychicznej, albo uprawia sportowy trolling

Marcin_Molik

Może wróć do takich filmów gdzie twoje- IQ będzie zbyteczne ??? Pamiętaj również że bajki dla dzieci mają także przesłanie trafny właściwy morał...i na koniec jeśli czegoś nie pojmujesz,rozumiesz-zamilcz nie wypowiadaj amatorskich słów niczym prawdziwy -DYLETANT - radzę sprawdzić w GOOGLE przy twoim stanie wiedzy co to oznacza !!!

andzrzejkwiatkowski

tobie coś dolega?