Kompletna porażka. Jakaś pseudo sci-fi religijna szmira. Kompletnie nierówny, miejscami głupkowaty, ciągnie się jak flaki z olejem, muzyka po 2-gim sezonie zaczyna już człowieka normalnie wk****ć. Kompletna strata czasu. Chyba najgorszy serial jaki mi było zobaczyć. Dotarłem do końca tylko dlatego, że człowiek ciekawy wyjaśnienia, na które i tak nie było warto czekać te 30 godzin. Sam nie wiem jak to przetrwałem.
Wiadomo ocena subiektywna, ale nie polecam. 1,5/10 - z czego 1 punkt dla Liv Tyler.
Dla ciebie kolego identyczna uwaga... Może wróć do takich filmów gdzie twoje- IQ będzie zbyteczne ??? Pamiętaj również że bajki dla dzieci mają także przesłanie trafny właściwy morał...i na koniec jeśli czegoś nie pojmujesz,rozumiesz-zamilcz nie wypowiadaj amatorskich słów niczym prawdziwy -DYLETANT - radzę sprawdzić w GOOGLE przy twoim stanie wiedzy co to oznacza !!!
JEŁOPIE- BRAK MI SŁÓW...WIDZĘ ŻE NIE GARDZISZ CHAMSTWEM...OPANOWANIE ,RÓWNOWAGA,SPOKÓJ TO CECHA INTELIGENTNYCH LUDZI CZEGO CI NAJWYRAZNIEJ BRAKUJE O CZYM SAM DAJESZ ZNAĆ...AUTOANALIZĘ PROPONUJE ,ROZPATRYWANIE SWOICH DOKONAŃ,CZYNÓW,PRZEŻYĆ...SZKODA NA CIEBIE ''LITER'' NA KRYTYKĘ RÓWNIEŻ TRZEBA ZASŁUŻYĆ !!!
Zgadza się - dlatego ze stoickim spokojem skwitowałem jednym zdaniem twoje prymitywne zachowanie. Ty zaś jak przystało na cuchnącego troglodytę, rozjuszyłeś się niczym indor, dając upust swojej frustracji wykrzykując frazesy.
Weź POZIOMICE I ZBADAJ SOBIE NIERÓWNY SUFIT...MASZ KIBEL GÓWNA W GŁOWIE ZAMIAST TWEGO Kurzego móżdżku,niezbyt lotnego umysłu i delikatnie mówiąc, inteligencji niskich lotów. Kiedyś o posiadaczu kurzego móżdżku -WYJAŚNIAM DEBILKU !!! Wzorcowym posiadaczem kurzego móżdżku ma być znana wszystkim domowa kura, która uważana jest za istotę zwyczajnie głupią, tudzież prymitywną. POMIOCIE SPOŁECZNY,ŚWNIOPASIE,PARCHU,ABNEGACIE,WARCHOLE-DWA ZWOJE ŻEBY JEŚĆ I SRAĆ !!! AMATORZE W TESTACH NA IQ.JESTEŚ POSIADACZEM DEFICYTU INTELEKTUALNEGO !!!
A podobno równowaga, spokój i opanowanie to cecha inteligentnych ludzi,,,Dobrze, że przynajmniej o tym wiesz, będąc jednocześnie całkowitym zaprzeczeniem własnych słów. A teraz ochłoń bo jeszcze dostaniesz zatwardzenia i trzeba będzie gówno uszami wyciągać łyżką stołową...a to bolesne jest.
"OPANOWANIE ,RÓWNOWAGA,SPOKÓJ TO CECHA INTELIGENTNYCH LUDZI CZEGO CI NAJWYRAZNIEJ BRAKUJE O CZYM SAM DAJESZ ZNAĆ..." - przecież to twoje słowa. Zatem jaki przykład dajesz? Tyle dni minęło i jeszcze nie ochłonąłeś...inteligencie?
Popraw również "kategorii" i "galerii", bo tutaj to już nie zwykłe literówki, a ciężkie błędy ortograficzne.
TUTAJ CHODZI O TREŚĆ I PRZEKAZ... KIEDY NAWET KOŃCZYŁEM STUDIA TĄ formą dopełniacza, celownika i miejscownika sposób poprawny brzmiał przez jedno [ i ]
To musiało być chyba zaraz po wojnie. Ale chwila...taki niezrównoważony cham pozbawiony krzty inteligencji i studia??? Nie może być prawdą.
BRAK ZAANGAŻOWANIA, LENISTWO TWOJĄ DEWIZĄ -BO BYŁO TO WCALE NIE TAK DAWNO -MATOLE !!! TYPOWY TROLL -POKOLENIE NIECHYBNYCH STWORZEŃ MOTAJĄCYCH SIĘ NA ZIEMI !!! ODKLEJONYCH OD RZECZYWISTOŚCI KTÓRYM PERON DAWNO JUŻ ODJECHAŁ. JESTEŚ ALTERNATYWNYM SZJSEM NA PRZYSZŁOŚĆ.SZAMBEM SPOŁECZNYM !!!
pan tutaj albo przypadkiem ukazuje przejawy swojej choroby psychicznej, albo uprawia sportowy trolling
Może wróć do takich filmów gdzie twoje- IQ będzie zbyteczne ??? Pamiętaj również że bajki dla dzieci mają także przesłanie trafny właściwy morał...i na koniec jeśli czegoś nie pojmujesz,rozumiesz-zamilcz nie wypowiadaj amatorskich słów niczym prawdziwy -DYLETANT - radzę sprawdzić w GOOGLE przy twoim stanie wiedzy co to oznacza !!!