DEAD DOG ALERT. Strona "does the dog die" nie ma tego serialu w bazie danych, toteż ostrzegam
tu, każdą wrażliwą na śmierć psa osobę.
Nie, pies nie umiera na prawdę. Ludzie od ochrony praw zwierząt już by się na nich rzucili. I umiera kilka psów, a nie jeden.
Ja też nie. Może myśli iż inni widzowie nie zdają sobie sprawy że to nie jest na serio.
A ja myślę, że drogie panie nie załapały z daleka pachnącej ironii ze strony Twórcy postu.
Nawet nie skomentował tego co napisałyście;p
dobre. ale moderator może zbanować Ciebie za razism. było sobie białego lub beżowego kupić. Czarny....... możesz mieć problemy
Ja umiera człowiek to jest ok. Jeszcze można maczetą mu głowę zmasakrować lub wyciągnąć jelita dla lepszego efektu.
Jak zdycha pies lub jeszcze gorzej jest scena seksu to ostrzeżenie trzeba wystosować.
A już pokazać genitalia to automatyczny ban we wszystkich wytwórniach telewizyjnych świata, obraza "uczuć religijnych" i wyrok śmierci.
Gdyby mnie choćby leciuteńko przycisnął głód, a nie miałbym możliwości kupienia mięsa świni/krowy, wziąłbym siekierę i w mgnieniu oka zmienił słodkiego labradorka w soczyste steki.