PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87721}

Prawo ulicy

The Wire
2002 - 2008
8,5 40 tys. ocen
8,5 10 1 39951
9,4 31 krytyków
Prawo ulicy
powrót do forum serialu Prawo ulicy

Witam..JESLI MYSLICIE CZY OGLADAC TEN SERIAL? to odpowiedz jest prosta KONIECZNIE MUSISZ GO OBEJRZEC...to jest arcydzielo....ten serial wylozyl mnie na plecy...po obejrzeniu ostatniego odcinka piatego sezonu jestem jakis nieswoj...on naprawde na mnie zadzialal...na pewno cos we mnie zostawil...POLECAM KAŻDEMU KTO DOCENIA DOBRE KINO!!!!!!!!! Pierwsze odcinki moze do 4-5 nie wciagaja ale pozniej...gwarantuje ze "połkniecie" go do konca!!!! a to uczucie po zakonczeniu ostatniego odcinka - BEZCENNE.
----->>>OMAR<<<<---- you fell me? moj ulubieniec
NIE OGLADALEM LEPSZEGO SERIALU DO TEJ PORY A MYSLALEM ZE JEST NIM HOUSE OF CARDS POZDRO

ocenił(a) serial na 10
pcsam

aha i dodam tylko ze OMAR to jest gosc, który ma w duchu piosenke Coolio gangsters paradise
zreszta caly ten serial to ta piosenka posluchajcie jej slow i polskiego tlumaczenia
http://www.youtube.com/watch?v=LSzaI9lRp7U

serial dla kazdego !!!!!!!!!!!

pcsam

zgadzam się w 100%, this shit is tight, yo!

ocenił(a) serial na 9
pcsam

Jeśli numerem jeden był HoC to obejrzyj koniecznie The Boss. Też obejrzałem The Wire szybko, 1,5 tygodnia na L4 mi to zajęło :) fascynujący serial

Peluquero

a breaking bad? sopranos? boardwalk empire? to jest miazga

ocenił(a) serial na 9
goraca_bulka

Nie neguje żadnego z nich, wszystkie trzy łyknąłem też za jednym zamachem, i dużo o nich można pogadać, szczególnie klimat BE (kostiumy, muzyka, charaktery, reżyseria), ale the wire... nie chce wchodzić w kto co lubi, ale dla mnie ten serial mimo surowości, to inna liga, poza konkurencją.

Peluquero

ciekawe....no to nie pozostaje nic innego jak przemeczyc sie przez nude pierwszych odcinkow...bo juz pierwszy mnie zanudza na smierc...:)