PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87721}

Prawo ulicy

The Wire
2002 - 2008
8,5 40 tys. ocen
8,5 10 1 39951
9,4 31 krytyków
Prawo ulicy
powrót do forum serialu Prawo ulicy

Według mnie jeśli chodzi o takiego typu seriale The Shield nie ma sobie równych :) w The Wire akcja stoi w miejscu prawie. Kiedy zobaczylem 5 lat temu The Shield zwariowalem po prostu . Akcja toczy się w wymyslonej dzielnicy L.A gdzie zostaje utworzony specjalny oddzial do walki z gangami , w którym to słuzy 4 policjantów na czele z Vickiem Mackey który nie ma litości dla bandziorów :D:D. Błyskotliwy scenariusz , surowe ujecia kamery które odzwierciedlaja realizm scen od tych tych seriali kreconych ujeciami normalnymi , prostymi. Polecam !!

ocenił(a) serial na 10
otrades

Ja się zastanawiam jaki jest cel takich wypowiedzi?Po co wpadacie tu na forum o The Wire i namawiacie, przekonujecie ludzi o wyższości innych seriali?Oglądałem Shield, oglądałem Oz, oglądałem masę innych seriali ale nie czuję potrzeby wchodzenia na podstrony poświęcone tym serialom i przekonywania o własnej, jedynej i nieomylnej racji.Uwielbiasz The Shield - super.Ale nie wpadaj tu jeden z drugim i nie przekonuj mnie, że robię błąd uważając ten serial za genialny bo nie wchodzę tu po to żeby poczytać o wyższości serialu x, y nad The Wire tylko żeby podyskutować na jego temat.

ocenił(a) serial na 10
mood20

Polać temu panu !

ocenił(a) serial na 10
otrades

Pisać sympatykom "The Wire" o tym, że istnieje serial taki jak "The Shield" jest niepotrzebne. Zapewniam cię, że większość fanów takich produkcji zna obydwie serie i obydwie szanuje. Pośród szmir takich jak CSI takie seriale to perełki z reputacją. Kto uwielbia The Wire musi obejrzeć "The Shield". Tak samo kto uwielbia "The Shield" musi obejrzeć "The Wire". Osobiście "The Wire" stawiam wyżej niż "The Shield", ale wiem, że ten drugi tytuł to również majstersztyk.

MoRRs_Z_LaSu

I na tym powinien się zamknąć temat :).