PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87721}

Prawo ulicy

The Wire
2002 - 2008
8,5 40 tys. ocen
8,5 10 1 40441
9,4 35 krytyków
Prawo ulicy
powrót do forum serialu Prawo ulicy

Witam

Obejrzałem cały pierwszy sezon i kawałek drugiego. Na wstępie chce powiedzieć że to jeden z moich ulubionych dotychczas seriali. Mam jednak pytanie - czy klimat w sezonach 2, 3, 4, i 5 zmienia się aż tak diametralnie w stosunku do 1? Bardzo cenię sobie "murzyński" klimat sezonu pierwszego a już na początku drugiego zauważyłem że ma on zupełnie inny klimat i skupia się na czymś innym. Czy starzy bohaterzy jak Bodie, Poot itp powrócą? Czy też będą zupełnie inni bohaterzy (mówię tu o tych "złych" bo skład policjantów się nie zmienił)? I czy warto wogóle oglądać kolejne sezony? No i czy są nadal dostępne w sieci? Bo ja już nawet pierwszego nie mam xD

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
jedrzej_997

hmmm postaram sie niespojlerowac wiec udzielę ci ogolnikowo odpowiedzi
Kazdy z sezonow posiada jakby inny glowny watek na ktorym skupia sie akcja, aczkolwiek są wątki które zazębiają się w kolejnych sezonach.

"Czy starzy bohaterzy jak Bodie, Poot itp powrócą?Czy też będą zupełnie inni bohaterzy (mówię tu o tych "złych" bo skład policjantów się nie zmienił)?"

krotko TAK, mozesz byc spokojny, do tego w miedzyczasie dochodzą nowi gracze ;] (zerknij w moj profil, jest kilka zdjec :D )

"I czy warto wogóle oglądać kolejne sezony?"

warto ogladac do konca - jezeli pierwszy sezon Cie wkrecil to zapewne nie rozczarujesz się kolejnymi

"No i czy są nadal dostępne w sieci?"
powiem ci tak - serial jest malo znany w Polsce ale bez problemu znajdziesz wszystkie sezony, do tego z napiprojekt są napisy do wszystkich odcinkow

ocenił(a) serial na 10
jedrzej_997

hmmm postaram sie niespojlerowac wiec udzielę ci ogolnikowo odpowiedzi
Kazdy z sezonow posiada jakby inny glowny watek na ktorym skupia sie akcja, aczkolwiek są wątki które zazębiają się w kolejnych sezonach.

"Czy starzy bohaterzy jak Bodie, Poot itp powrócą?Czy też będą zupełnie inni bohaterzy (mówię tu o tych "złych" bo skład policjantów się nie zmienił)?"

krotko TAK, mozesz byc spokojny, do tego w miedzyczasie dochodzą nowi gracze ;] (zerknij w moj profil, jest kilka zdjec :D )

"I czy warto wogóle oglądać kolejne sezony?"

warto ogladac do konca - jezeli pierwszy sezon Cie wkrecil to zapewne nie rozczarujesz się kolejnymi

"No i czy są nadal dostępne w sieci?"
powiem ci tak - serial jest malo znany w Polsce ale bez problemu znajdziesz wszystkie sezony, do tego z napiprojekt są napisy do wszystkich odcinkow

ocenił(a) serial na 10
Peter_Kurten

Przyznam że te zdjęcia napawają optymizmem. Widać że "murzyński" (nie lubię tego słowa ale w sumie trudno znaleźć sensowny synonim) klimat został zachowany. Myślę że do świąt pobiorę wszystkie sezony, także przerwę świąteczną mam już mniej więcej zagospodarowaną. Dzięki za wszelkie informacje.

ocenił(a) serial na 10
Peter_Kurten

Przyznam że te zdjęcia napawają optymizmem. Widać że "murzyński" (nie lubię tego słowa ale w sumie trudno znaleźć sensowny synonim) klimat został zachowany. Myślę że do świąt pobiorę wszystkie sezony, także przerwę świąteczną mam już mniej więcej zagospodarowaną. Dzięki za wszelkie informacje.