Chcę obejrzeć jakiś serial, czy ten warto oglądać? :D tylko szczerze. ;d
nie warto. slyszalam, ze ania mucha gra teraz w fajnej produkcji tvn. goraco polecam !
Przedwczoraj skończyłem ostatni odcinek ostatniego sezonu i zdecydowanie polecam. Zwłaszcza jeśli lubisz inne produkcje HBO.
Myślę, że Twoje pytanie jest trochę nie na miejscu ;) Czy warto oglądać The wire? Bezapelacyjnie warto! IMHO jest to ścisła czołówka jeśli chodzi o seriale kryminalne jeśli nie najlepszy. Miłego oglądania.
serial jest niezły ale polecam obejrzeć dla czołówki z takom fajną muzyczkom i takie napisy lecą. fajne fajne ale mi sie znudziło na pierwszym otcinku.
kocham jom tesz ! potem przewijam, asz do napisuw koncowych i znowu macham glowom w rytm mozyki.
@Luluczka, jak najbardziej warto, na poczatku może cięzko sie przyzwyczaić, troszkę chaosu ale potem ogromnie wciąga, wlasnie skonczylem 3 sezon i zabieram sie za kolejne, bardzo polecam . Jeśli chcesz, warto też ogląnąć Breaking Bad, pozdrawiam
Moim zdaniem nie warto. Obejrzalem caly pierwszy sezon i 2 odcinki drugiego i powiedzialem basta i zrezygnowalem. Co kto lubi mnie osobiscie serial niezmiernie nuzyl i ogladalem tylko z nudow. (zachecony pozytywnymi opiniami) typu nie mam co robic a wlacze sobie the wire. w ogole w zadnym stopniu mnie nie wciagnal. ale byc moze Tobie sie spodoba.