PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030298}

Problem trzech ciał

3 Body Problem
2024 -
6,6 23 tys. ocen
6,6 10 1 22917
5,9 16 krytyków
Problem trzech ciał
powrót do forum serialu Problem trzech ciał

naśmiewano się z Piotra Rubika. Parodia była animowana na wzór south park, a na scenę wyszedł speaker zapowiadający Rubika. Rzucił w jego stronę kilka obelg, ale wypowiedź zaczął od neologizmu, który brzmiał: - "Ta przeintelektualizowana nędza w surducie" Zwrotu "nędza w surducie" raczej nikomu wyjaśniać nie trzeba, a słowo "przeintelektualizowana" zrozumiałem analogicznie do słowa przereklamowany. Przereklamowany, znaczy reklamowany ponad swoją wartość i ponad miarę, aż do przesady. Przeintelektualizowany, rozumiem, jako przedstawiony jako bardziej inteligentny, niż jest w rzeczywistości. Coś/ktoś co tylko udaje że jest inteligentne.

A kiedy oglądam te przereklamowane wytwory kinematografii, takie słowo samo narzuca się na usta. Zarówno problem trzech ciał, jak i kształt wody, to są filmy udające intelektualną ucztę, a w rzeczywistości są to przeintelektualizowane i średnio zrozumiałe gnioty, które jedyne przesłanie jakie niosą w sposób wyrazisty, to promocja sodomitów i gomorytów.
Tak. Promocja zboczeń, nie jest pokazana w sposób subtelny, delikatny i pozostawiający margines na domysły i niedomówienia. Propaganda zboczeń, podana jest - w przeciwieństwie do całej fabuły - jak cepem w łeb. Żeby nawet największy głąb, nie pomyślał, że sodomia jest zboczeniem i zagrożeniem. Całej reszty widz może nie zrozumieć, nie pojąć i się nie domyślić. Ważne żeby klękał przed zboczeńcami.

ocenił(a) serial na 7
prowrocek

Ręce opadają. Największym zarzutem do serii jest promocja sodomii. I powiedz mi, nawróciłeś się w związku z tym na sodomię?

ocenił(a) serial na 1
de_Mont_Salvy

Słuchaj.. Ja jestem bardzo tolerancyjny, ale są ludzie którzy ledwie to znoszą. I wiesz co? To dzięki takiej namolnej promocji sodomitów, zboczeńców i wykolejeńców wszelkiej maści, Donald Trump wygrał w USA wybory. Powiem ci więcej. Po akcji Pani doktor Mengele, która w imię poprawności politycznej zamordowała dziecko w czasie porodu, pierwszy raz w życiu Grzegorz Braun przekroczył 5% w wyborach. Rozumiesz, co chcę ci przekazać.
? Próbuję powiedzieć, że jeszcze kilka lat takiej namolnej progejowskiej propagandy, a drzewa w europie będą upstrzone wiszącymi homoseksualistami, a obozowymi drutami znów popłynie prąd. 

ocenił(a) serial na 7
prowrocek

Ale gdzie ty w tym serialu widzisz jakieś peany na cześć homoseksualistów? Konkretnie? I co do tego ma jakaś aborcja w powiatowym szpitalu? P. S. Poczytaj czym się zajmował dr Mengele bo najwyraźniej nie wiesz.