To samo Sztur i Janda. Te osoby są tak odstręczające, że nie można się skupić na fabule sztuki, filmu, serialu.
Też piona ode mnie. Odkąd te osoby wykazały antypolskie poglądy i działania przestałem oglądać filmy z ich udziałem.
"XD", już wiadomo że piszę to dziecko albo idiota. Jak czytam komentarze dzieci, które na końcu zdania chcą swoim idiotycznym "XD" podkreślić ich rację, śmieszność, to już wiadomo że mamy do czynienia z dużym przebodźcowanym dzieckiem, które przesiaduje na tiktoku cały dzień i niestety, jego zasób słów na ten czas, jest tak ograniczony jak jego mózg. Współczuję Ci bardzo, głupoty jaką posiadasz między uszami. Ty wiesz co oznacza słowo "żal"? KRETYNIE? bo to niema z założycielem tematu nic wspólnego.
To samo pomyślałem jak zobaczyłem obsade. Może serial będzie miał przekaz że nie każdego warto wpuszczać na ziemię.
W wymienionych przez Ciebie dyscyplinach, pobił by ją nawet mały Cygan z akordeonem i kubkiem. Żadna sztuka.
Też jak zobaczyłem Ostaszewską, to od razu po prostu ręce opadają... pewnie podobnie mieli amerykanie widząc film z "Hanoi Jane" ;)
Ostaszewska, Janda i Sztur w jakimkolwiek filmie, sztuce, czy serialu, to jak słuchanie "Mydełko Fa" raz po raz, non stop. Albo jedzenie codziennie salcesonu. Na sniadanie, obiad i kolację. Każdego dnia - salceson. Dlatego lepiej nie otwierać tej lodówki.
Widziałem Jandę, gdy nie wzięła leków i salowa jej szukała. Biegała po Warszawie z krojonym chlebem w worku.
W piekarni kroją chleb i pakują go do worka. CZY JESTEŚ W STANIE TO SOBIE WYOBARZIĆ I W TO UWIERZYĆ?????
Niemożliwe. Od dawna twierdzę, że Janda, Sztur, Ostaszewska i Kurdej - Szatan, powinni być przebadani przez labolatorium Strefy 11, gdyż wszystko wskazuje na to, że byli wielokrotnie uprowadzani przez cywilizację pozaziemską, gdzie aplikowano im cyklicznie tzw. "anal probe". Warto to sprawdzić. Prawdopodobnie kosmici nas testują poprzez te postacie. Pomyśl o tym.
Jedyne o czym mogę teraz myśleć to twój potwornie ciężki stan. Biedaku....nic ci już nie pomoże, a jakie to obciążenie dla rodziny....
To ten drewniak, co przewozi islamistów przez granicę w bagażniku swojego sanochodu? Wraz z kilkoma innymi cretynami, bawią się w partyzantkę, bo grali partyzantów i uwierzyli, że walczą z "systemem", chociaż sami mieszkają na strzeżonym osiedlu i nie dojeżdżają do pracy na nocną zmianę miejskim autobusem? Synonim kiczu, braku edukacji, naiwności (a wręcz frajerstwa) i porażającej głupoty. Oczywiście z niewyobrażalnie rozdmuchanym ego przepełnionym urojeniami o własnej wyższości i szczególnej misji względem szaraczków. Obowiązkowo Gucci i Balenciaga + tandetne zdjęcia na insta.
Kiedy biedne prawactwo płacze że nie będzie oglądać to tym bardziej jestem ciekawy.
czy to prawactwo jest teraz z tobą w pokoju? Słyszysz ich głosy? Śnisz o nich?
Czyli ci co myślą, że liczba płci jest nieskończona i że planeta spłonie, jeśli nie kupimy azbestowych wiatraków z Niemiec? A może to ci od resetu i przytulania się z Putinem? Ciekawe.