PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10035504}
5,4 4,6 tys. ocen
5,4 10 1 4618
4,9 10 krytyków
Projekt UFO
powrót do forum serialu Projekt UFO

To samo Sztur i Janda. Te osoby są tak odstręczające, że nie można się skupić na fabule sztuki, filmu, serialu.

Flashlight_Beam

Przebijam Ci pionę bracie

lastmanstanding

Też piona ode mnie. Odkąd te osoby wykazały antypolskie poglądy i działania przestałem oglądać filmy z ich udziałem.

tisiek

no a co Twój lekarz na to?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tisiek

Nie masz jakiegoś forum dla prawków, żebyś mógł jajeczka w końcu wytrząsnąc? xd

tegesno

Najs. Stulejarze frustracje swoje wypluwają

InSides

pewnie folia na czapeczki sie skończyła ...

tisiek

Ludzie kultury ciągnęli kiedyś Polskę tylko do góry i to w warunkach gdy trzeba było mrugać okiem.

ocenił(a) serial na 6
Flashlight_Beam

Kogo obchodzi twoje zdanie XD, po co się żalisz

Zo0rk

Sądząc po twoim wymęczonym zdaniu, odnoszę wrażenie, że ciebie, geniuszu.

Zo0rk

"XD", już wiadomo że piszę to dziecko albo idiota. Jak czytam komentarze dzieci, które na końcu zdania chcą swoim idiotycznym "XD" podkreślić ich rację, śmieszność, to już wiadomo że mamy do czynienia z dużym przebodźcowanym dzieckiem, które przesiaduje na tiktoku cały dzień i niestety, jego zasób słów na ten czas, jest tak ograniczony jak jego mózg. Współczuję Ci bardzo, głupoty jaką posiadasz między uszami. Ty wiesz co oznacza słowo "żal"? KRETYNIE? bo to niema z założycielem tematu nic wspólnego.

Flashlight_Beam

Śmierdzi mi w tym stwierdzeniu polityką jakoś podejrzanie.

ocenił(a) serial na 1
Pi39

To samo pomyślałem jak zobaczyłem obsade. Może serial będzie miał przekaz że nie każdego warto wpuszczać na ziemię.

Pi39

Nie dziwne, bo wymienioni aktorzy, są bardzo mocno w politykę zaangażowani.

Flashlight_Beam

Komentarz nic nie wnosi do serialu.

boskibrzozowski

Czy to forum scenopisarstwa?

boskibrzozowski

Masz rację. Twój komentarz nic nie wnosi do serialu.

ocenił(a) serial na 5
Flashlight_Beam

Chabior "bije" Ostaszewską, może jednak obejrzę ;)

piotrek77_2

Czym ją bije? Bonerem?

ocenił(a) serial na 4
Flashlight_Beam

Intelektem, charyzmą, aktorstwem.

Valhilla

W wymienionych przez Ciebie dyscyplinach, pobił by ją nawet mały Cygan z akordeonem i kubkiem. Żadna sztuka.

Flashlight_Beam

Też jak zobaczyłem Ostaszewską, to od razu po prostu ręce opadają... pewnie podobnie mieli amerykanie widząc film z "Hanoi Jane" ;)

Urgent

Ostaszewska, Janda i Sztur w jakimkolwiek filmie, sztuce, czy serialu, to jak słuchanie "Mydełko Fa" raz po raz, non stop. Albo jedzenie codziennie salcesonu. Na sniadanie, obiad i kolację. Każdego dnia - salceson. Dlatego lepiej nie otwierać tej lodówki. 

Flashlight_Beam

Piesze expert od siedmiu boleści, który w życiu Jandy na scenie nie widział!

BRADFORD

Widziałem Jandę, gdy nie wzięła leków i salowa jej szukała. Biegała po Warszawie z krojonym chlebem w worku.

Flashlight_Beam

W piekarni kroją chleb i pakują go do worka. CZY JESTEŚ W STANIE TO SOBIE WYOBARZIĆ I W TO UWIERZYĆ?????

tisoc

Niemożliwe. Od dawna twierdzę, że Janda, Sztur, Ostaszewska i Kurdej - Szatan, powinni być przebadani przez labolatorium Strefy 11, gdyż wszystko wskazuje na to, że byli wielokrotnie uprowadzani przez cywilizację pozaziemską, gdzie aplikowano im cyklicznie tzw. "anal probe". Warto to sprawdzić. Prawdopodobnie kosmici nas testują poprzez te postacie. Pomyśl o tym.

Flashlight_Beam

Jedyne o czym mogę teraz myśleć to twój potwornie ciężki stan. Biedaku....nic ci już nie pomoże, a jakie to obciążenie dla rodziny....

Flashlight_Beam

Myślisz, że gdy pani Krysia, odnajdzie wreszcie chleb w swoim domu, to powie - a kuku?

Flashlight_Beam

Zgadzam się z tobą w całej rozciągłości.

Flashlight_Beam

pełna zgoda

Flashlight_Beam

To nie oglądaj. Taki wazny jestes ze musimy wiedzieć , że nie ogladasz?

Flashlight_Beam

Tylko TW Faraon.

le5szek

To ten drewniak, co przewozi islamistów przez granicę w bagażniku swojego sanochodu? Wraz z kilkoma innymi cretynami, bawią się w partyzantkę, bo grali partyzantów i uwierzyli, że walczą z "systemem", chociaż sami mieszkają na strzeżonym osiedlu i nie dojeżdżają do pracy na nocną zmianę miejskim autobusem? Synonim kiczu, braku edukacji, naiwności (a wręcz frajerstwa) i porażającej głupoty. Oczywiście z niewyobrażalnie rozdmuchanym ego przepełnionym urojeniami o własnej wyższości i szczególnej misji względem szaraczków. Obowiązkowo Gucci i Balenciaga + tandetne zdjęcia na insta.

Flashlight_Beam

w zamian sugeruję studio YAYO. Miłej zabawy!

ChyzyRuj

Sprawdzę. Dzięki.

ocenił(a) serial na 7
ChyzyRuj

To jest na ich poziomie właśnie

Flashlight_Beam

Ależ się uśmiałem,krzywdę ci te osoby zrobili?

barzaw

Tak. Robią krzywdę nam wszystkim, gdy tylko pokazują się na ekranie, czy scenie.

Flashlight_Beam

100 procent racji

ocenił(a) serial na 7
Flashlight_Beam

Kiedy biedne prawactwo płacze że nie będzie oglądać to tym bardziej jestem ciekawy.

ocenił(a) serial na 6
Kobeman39

czy to prawactwo jest teraz z tobą w pokoju? Słyszysz ich głosy? Śnisz o nich?

Kobeman39

Co to prawactwo? Czy nie masz czasem.na myśli ludzi zdrowego rozsądku?

Flashlight_Beam

Czyli ci co myślą, że liczba płci jest nieskończona i że planeta spłonie, jeśli nie kupimy azbestowych wiatraków z Niemiec? A może to ci od resetu i przytulania się z Putinem? Ciekawe.

Flashlight_Beam

Nie wiem jak oni to przeżyją...

eltoro10000

Możliwe, że owiną głowy folią aluminiową i będą się bawić w szukanie mrożonego chleba na zielonej granicy, a my wszyscy, będziemy z nich mieli tu polew. Jak wtedy, gdy mama pani Krystyny przedawkowała dwudziestoczterogodzinną telewizję, a tata pana Maćiusia uciekał autem po pijaku.