Ten serial jest genialny :) Moim zdaniem ta seria jest lepsza od poprzedniej ale ogólnie cały serial jest świetny. Najśmieszniejsze sceny są z Andrzejem i Beatą oraz Polą i Klemensem. No i ten wczorajszy tekst: Andrzeja do Beaty: "Beata! Ale komu ty tę cytrynę będziesz wyciskała?" Hehe ;D Może też coś zaiskrzy między Aldoną i Długim po tym pocałunku ;) No i oby Anka była z Jerzym. Szkoda, że jest tylko 1 odcinek na tydzień.
Jeden z lepszych polskich seriali, który da się oglądać z przyjemnością. Ładnie zrobiony, jak wspomniałaś, świetne i zabawne postacie. Oglądam zawsze jeden odcinek z wyprzedzeniem na necie, a i tak czuję zawsze niedosyt. Chociaż gdyby puszczali go kilka dni w tygodniu, szybko zrobiłby się z tego tasiemiec na miarę Pierwszej Miłości i innych pierdół ;)). Anka z Jerzym będzie ostatecznie, ale jego żona trochę namiesza i zapewne do akcji wkroczy też ten lekarz, który pomagał jej ostatnio przy Gniewku ;D, więc będziemy musieli na to poczekać. Ale ciekawie będzie z pewnością ;)).
Dobra, już wiem o kogo chodzi :) to ten Tadeusz. Akurat w tym momencie serialu musiałam nieuważnie oglądać, bo nie dosłyszałam że on jest lekarzem:) ale właśnie obejrzałam ten urywek i już wszystko wiem ;D
;))
W którymś z odcinków (chyba w 3) zapraszał Ankę na kawę, także myślę, że teraz, kiedy zapewne nie będzie chciała mieć nic wspólnego z Jerzym i jego żoną, zwróci się w tym kierunku ;). Lepszy on, niż ten gościu, którego grał Lesław Żurek.
Hej przepisomaniacy! ;) Wy też uzależnieni? Bo ja o dziwoo bardzoo! Już czekam na kolejne odciniki i już się martwię, że pod koniec listopada będzie koniec sezonu drugiego :D
Tak, jestem uzależniona ;D słuchajcie, ile lat ma w końcu syn Jerzego? bo w którymś odcinku 1 sezonu było powiedziane że 13 a ostatnio że 12 , więc już sama nie wiem ;P
13 lat ma, syn Jerzego nawet sam mówił ,,Tato za 5 lat będę dorosły." Więc ma 13 lat.
Mam nadzieję że bd 3 sezon i nagle się nie skończy. Chociaż 3 to i tak mało ;/