kolejny odcinek, kolejna klotnia anki z jerzym... to jest juz nudne. 1 czy 2 sceny z Beatka (najwiekszym plusem serialu) czy Tomasz Karolak... NIE! po co on? Czy naprawde nie ma innych aktorow w tym kraju? Ten facet gra w kazdym filmie/serialu tak samo i te sama postac! Nie cierpie go a jeszcze w jedynym serialu ktory lubie musze go ogladac... dramat.
Kolejny odcinek... tym razem brak klotni Anki z Jerzym za to strasznie ostatnio irytująca Mańka... Tej dziewczynie nie dogodzisz! Wszystko zle, wszystko ja irytuje. Ciezko sie oglada takie cos... Najwiekszym minusem nowej serii jest jednak prawie kompletny brak Beatki... Pasuje do niej to ze chce wrocic do pracy, jest zimna i odrzuca dziecko co mi sie u niej podoba (wiem, brzmi okropnie) ale za malo jej w serialu... Plus za Elke. Fantastyczna postac i aktorka. Ciekawa rola bardzo ;)
wiesz może co to za aktorka, z którą się dzisiaj Elka na kawę umówiła? nigdzie jej nie mogę znaleźć a skądś ją znam, a nie wiem skąd i męczy mnie to :)
ja na Mańkę już patrzeć nie mogę...wiecznie marudzi,na miejscu Grubej już dawno bym olała taką przyjaciółkę,nie mówiąc o Grocholu...okulary też by mogła sobie lepsze dobrać,co z tego,że byc może są modne,skoro wygląda w nich jak sowa :)
No i prosze dzisiejszy odcinek w koncu mnie powalil! Doskonaly! Naprawde swietny. Genialna Beatka, Pola i scenariusz. Oby tak dalej! ;)
Mnie też 2 pierwsze odicnki 2 serii baardzo zawiodły.. Zaczynało to się robic monotonne i nudne po prostu, tak że nie dotrwałam do końca odcinków. Za to mnie zaczyna wkurzac Anka, była taką fajną postacią w 2 pierwszych sezonach a teraz jej coś do głowy uderzyło.
3 odcinek bardzo na plus, zdecydowanie najlepsze zachowanie Beatki, Andrzeja Żabci (-Ile tu dzieci! -I wszystkie moje! :-P) , Pola razem z jej nowym przyszłym-na razie niedoszłym facetem też mi się podobała.
Byłej żony Jerzego nie znoszę, niespecjalnie lubię tę aktorkę, więc w takiej wersji tym bardziej dla mnie nie do zniesienia. Na minus dla mnie jeszcze Jerzy - jakoś sytuacje na linii Jerzy-Anka przestały mi się podobac.