PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Adamczyk

ocenił(a) serial na 6

Uważam że on od jakiegoś czasu pcha się wszędzie gdzie tylko się zmieści i łapie kilka srok za ogon na raz , przy czym wcale nie jest jakimś genialnym aktorem . I w tej produkcji pasuje jak *** - wygląda za grzecznie jak na romansującego , albo na kogoś kto odchodzi do kochanki po 16 latach udanego małżeństwa . Poza tym jest ogółem beznadziejny . Jednym słowem - Pan Porażka

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Dobry aktor, trochę dziwny w serialu, ale bez tego nie było by jego uroku. Cały czas przypomina mi Papieża. :)

ocenił(a) serial na 7
Enterraz

Ja go też nie lubię ! Lansowanie tego osobnika na bożyszcze kobiet bawi mnie do łez bo ja bym go metrowym kijem ze schodów nie zepchnęła. Trzeba natomiast przyznać, że na taką pierdołowatą niedojdę (no niby z doktoratem) i pantofla to idealnie się nadaje.Zresztą serial oglądam na VOD i na szczęście mogę przewinąć ;)

ocenił(a) serial na 6
Jago_7

Podziwiam cię Jago , ja go bym nawet kijem nie dotknęła . On jest WSZĘDZIE , cały czas w jakimś dubbingu , wchodzi film z Adamczykiem w roli głównej , miesiąc później wchodzą 2 kolejne filmy z nim , czyli grał w jakiś trzech jednocześnie , + dubbingowanie w jednym , dwóch filmach i jeszcze w TV leci serial z nim leci . Masakra , na dodatek jest brzydki , podwójna Masakra , kompletnie nie umie grać , Masakra x3