PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Są 3 powody dla których na pewno wiem że Anka i Jerzy beda razem Po pierwsze lecą na
siebie.Po drugie w 12 odcinku Jerzy zaprosi Anke do mieszkania.Po trzecie widać ze Anka
na niego leci bo za dużo nie chce o nim gadać ukrywa to przed Polą.No i zobaczymy co
przyniesie 12 odcinek.Nie moge się doczekać!

ocenił(a) serial na 9
przepis200036

no ja również nie mogę się doczekać ! Tworzą fajną parę. a Maciek niech spada na bambus ! ;p

gabriela_ua

No właśnie! ;p

ocenił(a) serial na 6
przepis200036

A główny powód to taki że Jerzy ejstw czołówce a Maćka nie ma:D

przepis200036

Doskonała dedukcja Watsonie ;)

ocenił(a) serial na 8
vanilla_sky85

ja to już wiem od pierwszego odcinka i tylko na to czekam w tym serialu!! :)
a maciek mnie tak wkurza, niech już spada bo nie znoszę scen z jego udziałem!

ocenił(a) serial na 10
przepis200036

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Oni nie będą razem. Anka się w nim zakocha ale on bez pożegnania wyjedzie do Berlina by być bliżej syna...

Cassopei

Oby wrócił

ocenił(a) serial na 7
przepis200036

coooo wyjedzieee ???? o nieee :(:(:(
ale mam nadzieje ze wroci i beda razem ;)

9293709b13

jeżeli wyjedzie, to obstawiam, że w ostatnim odcinku i wtedy możemy być pewni, że nastanie drugi sezon w sezonie jesiennym, a najpóźniej wiosennym

ocenił(a) serial na 10
asienka__

Eee... jak dla mnie podales tylko 1 powod, ze leca na siebie... to tak bo 3 powod ze anka na niego elci to to samo nie sadzisz? ;/

Cassopei

Nie wiem skąd masz tego newsa, ale nawet jeśli tak się potoczy cały plot, to i tak będą razem na samym końcu. Przecież o to tu chodzi - o szukanie dojrzałej miłości, o bycie niepewnym i td i tp. Jestem ciekawa co będzie dalej. Ktoś ma jakieś info czy drugi sezon będzie jesienią?