PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Ciąża Anny - sonda.

ocenił(a) serial na 8

Czy w prawdziwym życiu ktoś z Was słyszał, aby kobieta będąca w zaawansowanej ciąży
miała takie powodzenie, lub żeby ktokolwiek zainteresował się kobietą w ciąży? Przecież
kobieta z małym dzieckiem już "odstrasza" adoratorów, a co dopiero będąca w ciąży????
Czy jakiś wolny i samotny facet szukałby takiej dziewczyny i chciałby w to brnąć?

nikah

Uroki TVN-owskich seriali :D

ocenił(a) serial na 4
nikah

a z czego ona utrzymuje rodzinę i taką chatę z pensji pomywaczki??

typisb

Przecież Andrzej płaci jej 2000 zł alimentów na dzieci

ocenił(a) serial na 8
nikah

powodzenia powodzeniem może się zdarzyć chociaż nie twierdze ze szanse są duze ale czy ktos slyszal żeby kobieta w ciąży prace dostała???

ocenił(a) serial na 8
nikah

Przecież wiadomo, że seriale nie są o życiu :) Gdyby były, nikt by ich nie oglądał. Seriale są po to, żeby od życia odpocząć. Ale oczywiście zgadzam się, że w rzeczywistości ani Maciek ani Jerzy by się Anką nie zainteresowali, sprawa rozwodowa ciągnęłaby się do 2 urodzin dziecka, a Anka nie miałaby za co żyć, bo pracy, nawet na zmywaku, by nie dostała.

ocenił(a) serial na 6
nikah

ja bym się Anką zainteresował, a więc jest to możliwe :)

ocenił(a) serial na 3
nikah

Jasne, post powyżej, morze teraz tak twierdzisz, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że przeciętny facet zainteresowałby się kobietą w ciąży, w dodatku z nastoletnią córką z poprzedniego małżeństwa... ( ja w każdym razie do takich fantastów nie należę )

Chociaż zaraz, w którymś odcinku jakiś zboczeniec zaczepił Ankę w galerii i nawet zaproponował, że się nią 'zaopiekuje'... więc cóż pewnie zdarzają się i tacy 'koneserzy'...

Swoją drogą motyw 'zboczeniec w galerii' to było świetne podsumowanie ze strony samych twórców serialu jak dziwaczny jest to wątek...