PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Nie ma Przepisu na Życie, nie ma Usta Usta :( Dr House też nie ma, Szpile również zniknęły. Co teraz
oglądać?! Powtórki?! :/
Co polecacie do obejrzenia (poza Prosto w serce, którego nie cierpię!)???

ocenił(a) serial na 4
decoco

a może dobra książka ? ja czytam ojca chrzestnego teraz polecam :)

slgosia

Wczoraj "łyknęłam" książkę Gwiezdny pył, a potem obejrzałam film (ekranizację) ;) Takie fantasy, ale dobrze robi raz na jakiś czas. Ojca chrzestnego oglądałam - rewelacyjny!
Co do Przepisu na Życie - szkoda, że wyemitowano tak mało odcinków - z niecierpliwością czekam na kolejny sezon! :)

ocenił(a) serial na 8
decoco

Ja ogladam Glee na okrąglo caly czas nie moge sie oderwac. Polecam ;)

Enemie

A o czym to jest i gdzie oglądasz? :) Mam tylko 1,2 i TVN ;))) no i niewyczerpalne źródło - INTERNET

ocenił(a) serial na 3
decoco

Glee znajdziesz na internecie online ;) też oglądałam i musze powiedzieć, że to dość ciekawy serial zrobiony na bazie musicalu, więc jeśli lubisz ten typ filmu to szczególnie polecam ;)

ocenił(a) serial na 7
decoco

,,Glee" podobno świetne, ale powołując się na forumowiczów z fora ,,House'a" mogę polecić jeszcze ,,Sherlocka Holmesa". Dobre są też podobno ,,Układy" z Glenn Close - jest w czym przebierać :)

ocenił(a) serial na 7
kacperpiotrkow2

Rocco Invades Poland

kacperpiotrkow2

Obejrzałam 1 odcinek Glee, ale nie przypadł mi do gustu :) Może dlatego, że nie lubię seriali i filmów o tematyce muzycznej ;)

decoco

Takie wypowiedzi mnie przytłaczają...

Sledz136

To je omiń, jak cię przytłaczają :) Po co się masz stresować :)

decoco

Pretty Little Liars :)
Dopiero 2 sezon się zaczyna, więc dużo nie będziesz musiała nadrabiać.
Obejrzeć można na iitv. info z napisami :D

youhaveamessage

Fajnie, dzieki, o serialu nie szłyszałam :)

ocenił(a) serial na 10
decoco

kocham 90210, Polotkara też ok, Glee, i Life unexpect.

xnewdayx

Jak poznałem waszą matkę - polecam gorąco, na lato i odprężenie w sam raz.

ocenił(a) serial na 5
decoco

Jeżeli lubisz kryminały to mogę polecić Ci Rizzoli & Isles . Serial po za tym , że jest w tematyce kryminalnej ma w sobie sporo humoru . Znajdziesz go z napisami na iitv . info .

ocenił(a) serial na 10
decoco

Jako, że teraz praktycznie nic ciekawego nie ma w telewizji to zaczęłam oglądać powtórki "Rodziny zastępczej" na Polsacie i Polsacie 2 :) fajny serial :) polecam :) a można też poczytać jakieś książki np. Harry'ego Pottera jeśli nie czytałaś.

ocenił(a) serial na 4
decoco

Z tego co widzę to użytkownicy polecają seriale raczej tylko dla młodzieży. Nie piszesz ile masz lat, ale wg mnie ciekawy, trochę poważniejszy, z bardzo dobrym scenariuszem, warty polecenia serial to The Good Wife - Żona idealna - 2 sezony dopiero ma.
Akcję serialu rozpoczyna skandal wokól osoby prokuratora - męża tytułowej bohaterki, którego oskarżono o korupcję. Pierwszy sezon skupia się bardziej na sprawach sądowych, drugi na intrygach bohaterów.