PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50750
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Główna bohaterka ma zamiar otworzyć swoją restaurację, co raczej nie należy do tanich
inwestycji, a nie ma na kaucję za lokal? Facet chce dwanaście tysięcy, czyli czynsz za cztery
miesiące z góry....Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi? Gdzie wyposażenie, gdzie wystrój,
pracownicy? Dziwne to.

ocenił(a) serial na 7
barbarak76

św jerzy pomoże he he

ocenił(a) serial na 6
barbarak76

Trzy tysie za lokal w Warszawie? :-) Mają poczucie humoru w tym serialu nie ma co.

ocenił(a) serial na 3
virus_t

Taaak, 3 tysiące czynszu za lokal w centrum Warszawy - kur*a, wracam do Polski, bo faktycznie robi się raj :D Ale ta Anka jest biedna, nie ma nawet 12 tysięcy, żeby zapłacić za kaucję:D Doktoryzowany doktorek sypia w samochodzie a jego żona kupuje ot tak dom, który wyremontowała w jeden dzień SAMA! Powinszować twórcom :)

ocenił(a) serial na 10
gwiazdeczkam3

Wlasnie tez sie zdziwilam, ze on w samochodzie sypia lub u bylej zony. Jest lekarzem, doktorem wiec kase musi miec bez przesady....

Aishwaryaaa

ale on to ciamajda, więc mnie to nie dziwi :P:P taki typ... a inne rewelacje scenarzystów to maskara i idiotyzm....

pixi222

Mnie zaś rozśmieszył ten kurs gotowania u Francuza. Anka tak biadoliła, że nie ma miejsc ,więc spodziewalam się tłumów na w/w kursie. No i okazuje się,ze jest tam zaledwie 5-6 osób. Sama zainteresowana juz raczej wszystko umie:)

ocenił(a) serial na 9
Nephi

Brak miejsc nie oznacza tłumów uczestników, co najwyżej tłum chętnych na ograniczoną ilość miejsc w tym przypadku te 5-6.

ocenił(a) serial na 3
barbarak76

chciałabym dołożyć swoje trzy grosze i przekazać 230 zł na nową knajpę Anki. Ogłupieli z tym wątkiem;///