Czytałam w jednym z wątków o odczuciach na temat relacji Manii i Ignacego i większości były one obiektywne. Ja od sceny gdy spotkali się po raz pierwszy na imprezie, czekam na ich dalsze momenty. I właśnie we wczorajszym odc. doczekałam się już drugiej! < 3
Może tylko ja mam takie wrażenie, ale między nimi jest coś. Tak, wiem że po obejrzeniu zaledwie ich dwóch spotkań nie mogę mówić, że to już miłość ale widać było wyraźne zainteresowanie z obu stron. Chciała bym ich zobaczyć razem. Dobrze wiemy że Ignacy i Pola to tylko przejściowy romans. Daniel? To .. ah, brak mi słów. No burak. Domyślam się że większość z was kibicuję Grocholowi, i wiem że w najbliższych odc. będzie dużo scen z nimi, ale nie widzę ich już razem. Bo ostatnich odc. Grochol wydał mi się nie zbyt dojrzały dla Manii. Oczywiście jako do niego nic nie mam, ale nie chcę go z Manią. Co wy o tym sądzicie?
Każdy ma prawo do błędów a Mania i Grochol to jeszcze nastolatki i wszystko między nimi może się zdarzyć.
Zobaczymy co przygotuje nam pani Agnieszka Pilaszewska w scenariuszu. Wydaje mi się że na końcu tego sezonu rozwiąże się sytuacja z tą para. A Ignacy ile ma lat? Mogliby być razem?
To może jakaś ciekawa sytuacja wyklarować się. Może tym razem będzie trójkąt miłosny;p
Miałam dokładnie to damo odczucie :D szczególnie w tym momencie kiedy podawała mu piłkę była chemia :D
ale po dzisiejszym odcinku widzę, że scenarzyści szykują dla nas znowu rozwój wątku Mania i Grochol. Co mi np w ogóle nie leży.
Ignacy ma 24 lata, sam tak mówił. Nie oglądacie uważnie :P Dla mnie Grochol to kiepski "aktor". Co do wyglądu to kwestia gustu. Jako postać w serialu - też niewyraźny. Cała ta męska mlodzież w serialu mi się nie podoba i jest jakaś taka.. "na siłę"..
Mnie to się strasznie podoba Ignacy! Ale Grochol ma takie odstające uszy, że się patrzeć na niego nie da. Rzeczywiście nie jest jakimś świetnym aktorem, jednak bez przesady. Ujdzie w tłoku.
Ale jednak myślę, że między Ignacym i Manią nie zaiskrzy. Mania jest teraz zajęta Gocholem. Chyba nawet ZA BARDZO.