Mam nadzieję, że jego rola w serialu będzie z każdym odcinkiem bardziej się rozbudowywać. Jego gra aktorska jest na wysokim poziomie, wnosi coś świeżego i zupełnie innego niż pozostali bohaterowie. Jest przystojny - tego nie można nie zauważyć, ale bardziej interesuje mnie jego ogólna postać i wątek z Manią niżeli sama wizualność. Mam nadzieję, że pojawi się w 4 sezonie, jak i w kolejnych odcinkach trzeciego. Pasuje do Mani i mógłby na nią pozytywnie wpłynąć, może w końcu przeszłaby przy nim jakąś metamorfozę i przestała wiecznie narzekać i strzelać fochy. Grochol jest jakis dziwny, drażniący. A wy co o tym sądzicie? Mogliby stworzyć naprawdę ciekawy wątek.
masz rację.Mańka praktycznie cały 3 sezon, w każdym odcinku chodzi tylko z nadąsaną miną i nie wiadomo o co jej chodzi.mogliby rozwinąć wątek z Ignacym ,może wtedy jakoś by się ogarnęła i przestała narzekać. Grochol - jak dla mnie irytujący , taki trochę "gejowaty ". z całej trójki najbardziej lubię Grubą - szkoda że tak mało jest nią scen.
Jestem jak najbardziej za żeby Ignacy i Mania byli parą. Wydaję mi się, że on jest właśnie tym czego ona teraz potrzebuje. Do grochola nic nie mam, ale on musi się zająć swoją przyszłością przez co nie ma czasu dla Manii. Ignacy jest już doroślejszy i mógłby jej pomóc w samorealizacji. Dobrze by to jej zrobiło :)