Dla Agnieszki Pilaszewskiej medal! Zrobila, piękny, śmieszny, oryginalny polski serial! Bardzo wyraziste postacie, śmieszne scenki, romantyczne chwile, wspaniali aktorzy! To chyba najwiekszy plus serialu. Genialna Ostaszewska. Nie mogę przestac ja podziwiac. Jest genialna! W tym sezonie dopiero pokazala co potrafi i jaka inna moze byc Beatka! Watek Beatka i Andrzej to najwiekszy plus serialu. Adamczyk rowniez swietny! Kolejny wielki plus to Pola! Genialna w tej roli Olszowka, uwielbiam ją, zakrecona i wiecznie napalona! Mam tylko nadzieje ze p. Pilaszewska nie zrobi z niej nudnej kury domowej. Smieszny jest rowniez watek z Grubą ;D Jest świetna! Jedynym minusem serialu moze byc zwiazek Anki z Jerzym. Sam Jerzy ok. ale Anka... niezdecydowana, marudna. Ich zwiazek jest w kazdym odcinku taki sam: kłoca sie i obrazaja na siebie o byle co. Doslownie. Jerzy widzial Anke gadajaca z innym facetem i juz walizki sapkowane i wyjazd. No zenada tak aprawde. Mam nadzieje ze to sie juz zmieni w kolejnym sezonie. Niech juz beda szczesliwi i niech nie kombinuja juz znimi a skupia sie na dalszych losach Beatki, Andrzeja, Poli i rozszerza watek Grubej i np. tej czeszki Aldony,bo swietna jest tez ;)
Drugi sezon trzyma poziom pierwszego ;)
9/10