PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50751
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Zauważyłam, że sporo negatywnych komentarzy jest o Elce Knappe. Jest złośliwą jędzą ale ma charakterek a p. Popławska gra świetnie, ma "power" (świetnie wyglądała na przyjęciu w wydawnictwie super pasuje jej taka fryzura i strój ;) Dla mnie najgorszą postacią jest Małgorzata : wyjątkowo nachalna postać ;/ to jej narzucanie się Jerzemu masakra :) poza tym nie podobają mi się jej stylizacje w serialu, ma niekorzystną fryzurę i nieciekawe stroje (wiem że to może mało istotne ale wpływa na postrzeganie postaci) od jakiegoś czasu denerwuje mnie też wiecznie obrażona i niezadowolona Mańka ;/

ocenił(a) serial na 10
paczi88

O tak Malgorzata jest straszna. Mnie denerwowala w 2 sezonie w 13 odcinku jak zaczela zalecac sie do Jerzego- dobrze, ze odrzucil jej "zaloty" i jej tekst... najpierw do Jerzego- Ta para wydaje sie byc nierozlaczna (chociaz Anka caly czas spedzila z Jerzym i teraz tylko przez chwile rozmawiali) oraz do Anki: (...) zobaczysz kim jest wydawca dla autora, jaka to jest żażyłość... dobrze, ze Jerzy sprostowal to... no i jak pocalowala w 5 odc Jerzego co to mialo byc?! Mania jej jak mnie jej fochy denerwuja... nic sie jej nie podoba, cialy czas jest obrazona...a kiedy ona chce decydowac co ma robic pozniej po 30stce!? Elka kurcze jest jedza, przesadzila w 8 odc(3seria) ale ma to cos, ze ja toleruje i nawet lubie.

paczi88

Ja uważam, że najgorszą postacią w serialu jest Mańka, niesamowicie mnie wkurza, ma już 17/18? lat a zachowuje się jak dziecko, nie potrafi docenić tego co ma, jest nudna, na wszystko narzeka, idiotycznie zachowuje się w stosunku do swojej przyjaciółki

amary

To prawda tylko krytykuje Zośkę i sprowadza ją "na ziemię" w niezbyt miły sposób ;/ jak na nastolatkę trochę za mało w niech chęci życia i energii ..

użytkownik usunięty
paczi88

Ja Elke lubię, chyba głównie dzięki aktorce. Małgorzata tez mnie irytuje, no a Mańka bez komentarza. Co ona myśli, ze jej matka do konca zycia bedzie sama ? Bo odnoszę wrażenie ze tego by wlasnie chciała. Oprócz tego wkurza mnie tez Irena.

A Irena dlaczego? ja akurat ją lubię, aktorka świetnie gra, wg mnie bardzo pozytywna postać:)

użytkownik usunięty
paczi88

Nie wiem, moze gra dobrze ale jakos jej nie lubię.

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie tak. Mysli, ze matka bedzie tylko sie nia zajmowala i Gniewkiem... Anka takze ma prawo byc szczesliwa a jak widac do pelni szczescia brakuje jej jeszcze Jerzego... Czasami wydaje mi sie, ze Manka lubi Jerzego, raz na niego naskakuje, innym razem znow mowi co innego...

ocenił(a) serial na 8
paczi88

Elka to swietna postac, dobrze ze jest taki zly charakter w tym serialu. Swietna aktorka z tej Poplawskiej :) i piękna kobieta :)

ocenił(a) serial na 9
paczi88

tak, popieram Mańka to okropnie irytująca postać wieczny dzieciak ;/