PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50750
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

O dziwo same 10/10 wystawiają kobiety i nastolatki zakochane w produkcjach TVN. Niestety, Szyc już jest wszędzie, TVN strasznie się poniża, już rzygać mi się chce jak widzę tego aktora w każdym filmie i serialu. A serial to kupa, nie więcej niż 5/10.

ocenił(a) serial na 10
MedzikDeLow

jak ci się nie podoba to nie oglądaj :P co za problem?

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Szyc..Szyc...Szyc.....podać miseczkę?
proste prawo wyboru ..nie podoba się nie oglądaj ...tutaj takie wypociny jak Twoje nie robią na nikim wrażenia

achna4

Płacę za telewizję to mam prawo wymagać. Nie podoba mi się bo 90% produkcji z TVNu to te same gęby, te same seriale i te same nieśmieszne żarty. Chociaż co ja się produkuję, max. 3 sezony nakręcą i zaczną robić coś innego :)

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

ok, płacisz masz prawo wymagać ale chyba nie tutaj ... napisz do tvn-u ....
nie podoba ci się serial wyraź swoją opinię bez wypominania osobom którym się on podoba
To jest jedyny serial jaki oglądam z produkcji tvn-u i dla mnie jest rewelacyjny ale jak napisałam każdy ma prawo mieć inne odczucia. A co do Szyca - jest to w zasadzie pierwszy film gdzie go toleruje.
pozdrawiam wszystkich wielbicieli serialu i tych którzy uważają że to dno :-)))

ocenił(a) serial na 8
achna4

Dokładnie ;) Przepis jest bardzo fajny i nie jest nudny jak reszta. Wkurzają mnie ludzie którzy piszą że to głupie.

achna4

Równie dobrze mogłaś nie odpowiadać. Nie pisałem tej opinii dla was tylko wyraziłem swoje odczucie na temat tego serialu. Jak mówisz "nie oglądaj' to ja zripostuję "nie komentuj". A Ty aga2713 jesteś śmieszna - Nie rozumiesz ludzi, którzy mają zdanie inne od Twojego ? Brawo nastolatko.

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

ale odpowiedziałam
Opinia o filmie to najkrótsze ostatnie zdanie w twojej wypowiedzi. Jeśli pisze się wstęp dotyczący innych to trzeba się liczyć ze ktoś może odpowiedzieć.
aga 2713 też wyraziła swoje zdanie o serialu i wcale nie musiałeś na nie odpowiadać