PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Dlaczego na koniec odcinka Anka płakała wytłumaczcie mi to?

ocenił(a) serial na 8
przepis200036

Sama nie wiem na bank, ale PODEJRZEWAM, że Anka uświadomiła sobie w tym momencie, co do niego czuje - i że tak za bardzo nie będzie miała jak tego rozwinąć (ona wkrótce 2. dziecko będzie musiała wychować, on też ma syna)... No i jakby nie było, trochę w tym momencie wypięła się na Maćka.
Ale to tylko moje luźne przypuszczenia.

Monicza

No też mi się wydaje, że trochę nią to wstrząsnęło. Nie dość, że i tak ma poplątane życie to jeszcze się zakochuje w swoim szefie, który bądź co bądź ma wciąż żonę i dziecko.

ocenił(a) serial na 7
przepis200036

ja właśnie też nie wiem - weszłam na to forum aby o to samo zapytać. Bardzo głupio postąpiła - tak po prostu wyszła bez słowa :/

Depp_fan

A już mogli by być w końcu razem bo widać że to że jest w ciąży Jerzemu nie przeszkadza to tak głupio się skończyło wgl cały ten sezon głupio się kończy...

przepis200036

Wydaje mi się że po prostu jest zagubiona i sama nie wie co robić . Jest świeżo po rozwodzie , lada dzień urodzi . Jest rozdarta między Maćkiem a Jerzym a na dodatek się dowiedziała że Jerzy ma żonę - niby w separacji są ale wiadomo ja kto się potoczy ,

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
przepis200036

zgadzam się.
Anka zrozumiała, że Jerzy nie jest jej obojętny. I ewidentnie on też coś czuje... Przestraszyła się, że coś może się między nimi wydarzyć, więc uciekła i zaczęła płakać. Ja też bym tak zrobiła.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem