Co powiecie na tema tego odcinka? Jak dla mnie od paru odcinków, jeden z fajniejszych. Fajnie to zrobili od momentu gdy Anka przychodzi do restauracji Jerzego, poźniej płaczaca ze wzruszenia Beatka i Mania z Grocholem wszystko pod jedną piosenką. Podobało mi się .
Chociaż dziwi mnie ten wybuch namiętności między mańką a grocholem, nagle pogodzeni idą do łóżka...
Zaśmialam się w jednym momencie serialu tekst BEATKI, gdy dzwoni telefon Żabci i beata mówi 'Ale taki jakby Andrzejkowy' ;D
Wiem, że to serial o miłości, ale z odcinka na odcinek staje się to już niesmaczne i przerysowane... za niedługo będę wymiotował tą miłością i te ciągłe wahania uczuć Anki... ileż można. Serial się robi co raz to słabszy...
Wątek Mańka i Grochol bez sensu, nie zaczęli się jeszcze porządnie spotykać i już idą do łóżka :/ Ogólnie fajne, jak zawsze śmieszne humory Beatki i Andrzejka :D Albo zdziwienie Anki że Andrzej odwiedził Manie i pierwszy raz nie lamentował :D (oczywiście robił to pod nieobecność Anki ;))
Opinie? Koszmarne, mdłe mydło a raczej - margaryna ... Po dobrej, interesującej serii pierwszej, w serii drugiej ten serial stał się tak mdły, nudny, przewidywalny i pozbawiony akcji jak margaryna, która za niego płaci.
Ale cóż się dziwić, skoro pomysł był na jedną serię, a tu nagle, bach, na silę trzeba robić drugą i trzecią... z niejasnych dla mnie przyczyn, ekipa uparła się, że cała kanwa serialu oparta będzie na jednym wątku uczuciowym Anki i Jerzego. Zatem przewiduję, że po chwilowym zawieszeniu broni, znowu przyjdzie im się rozstać, kto wie, może choroba się przyplącze, może wojna, może trzęsienie ziemi??? może ogólnoświatowy kryzys sprawi, że ludzie przestaną jeść w restauracjach i zamkną im prace? Ale widać tak ma być, że bez rozstań i powrotów serial nie ma prawa istnieć. Tyle, że to sprawia, że serial robi nudny i coraz mniej osób to kupuje...
Odcinek bardzo podobał mi się. To już jest końcówka tego sezonu więc parę spraw powinno się wyjaśnić jak np. związek Mani i Grochola.
Hejka! Widze ze parę osób juz oglądało i ja mam właśnie pytanie. tóz kto wie co to za piosenka co leci gdy Anka jest z Jerzym w jego restauracji potem mania z grocholem i Beatka plącząca w kinie? Byłabym bardzo wdzięczna:)