Kto już widział 3 odcinek, proszę o opinie :)
Mi się podobał, myśle że 2 sezon się dobrze zaczął . :)
Anka super wyglądała, Mania też :)
Teksty Grubej jak zwykle wymiatają :)
Kto przystojniejszy, pielęgniarz czy stażysta ? :D
Pan internista :D
I bardzo zabawnie, super.
Zaraz, moment, jak to 3 odcinek? :P
tvnplayer :) prapremiera jest tam zawsze, co tydzień nowy odcinek. Np. jeśli w telewizji był emitowany pierwszy, to na tvnplayer już był drugi do obejrzenia :)
Własnie jestem po 3 odcinku ... i muszę powiedzieć że uśmiałam się nieźle. Dla mnie Beata jest rewelacyjna , reszta tez ok.
Kto z facetów jest przystojniejszy ? mi osobiście żaden się nie podoba ale niezłe ciacho był ten w parku:-)
z niecierpliwością czekam na dalsze odcinki
Po pierwsze uwielbam Beatkę !!! Jest po prostu cudowna , a jej rozmowy z Andrzejem doprowadzają mnie do łez , ze śmiechu oczywiście :)
Po drugie scena Jerzy-Anka , że powtórzę za Polą : O ja cież pierdzielę ! Szkoda tylko, że na samym końcu i raptem 3 minuty trwała :(
Po trzecie cały odcinek świetny, dowcipny, radosny i przyjemny do oglądania i tak trzymać!
Odcinek jest powalający :) Zgadzam się: scena Anka-Jerzy... Ulala :P
Beata jest the best :P A przystojniejszy jest pielęgniarz... Czy tylko mi on przypomina Artura Żmijewskiego? To pewnie przez ten loczek nad czołem :D A ten jego głos...
Mam pytanie, zna ktoś z was tytuł piosenki, która leci w napisach końcowych 3odc? Z góry wielkie dzięki ;)
ja już piszczałam "no pocałuj ją! już!" jak jakaś szalona nastolatka, ahahaha.
takie czułam zażenowanie i podekscytowanie "za nich" i trochę zazdrościłam Tego stanu motylków w brzuchu.;)
I jedyne co mnie irytuje i żenuje trochę to wątek Grubej, na litość boską.
A ja Grubą lubię :) Zawsze mnie rozbraja swoim podejściem do siebie i chłopaków. Taka kochliwa nastolatka :D a do tego z kompleksami. Wszystkie takie przecież byłyśmy :P hehe
A co do trzeciego odcinka, to taki "cmokas" był ten buziak na końcu, ale jak zobaczyłam jak się Jerzy z Anką całuje we śnie Anki, to aż mnie ciarryyy przeszły :D Normalnie jako aktorzy - dali czadu!