Jak tam wasze opinie po 4 odcinku (kto oglądał)
Teksty Beatki są dobre, Gruba jak zwykle ;P
Andrzej fajnie wypada w tym odcinku.
Jak zwykle świetnie się bawiłam. Niestety tylko do pojawienia się żony Jerzego. :
Jak zobaczyłam żonę Jerzego to... Z wyglądu już jest wredna.. a ta szmina na ustach ;| Zauważyliście w minucie 10 i 15 seknudzie przyleciała biedronka i usiadla jeżemu na ramieniu, potem z nia szedł :D tak mi się w oczy rzuciło :D:D
jakby Żona nie była taką s...to moglibyśmy jej żałować, obwiniać Jerzego i Ankę o porzucenie małżonki/rozbicie małżeństwa/skrzywdzenie potomka. A tak to wiemy, że to zimna s... i Jerzy musi, no musi ją rzucić z żyć sobie z jakże słodką, delikatną, naiwną Aneczką. I żadnych wyrzutów sumienia ani u bohaterów ani u widzów. Porzucana żona w serialu zawsze musi byś s..
Odcinek miał jeden poważny minus: zołzowatą żonę Jerzego. Jak można być taką wredną s...czą?Gdyby tu jeszcze o miłość chodziło ale nie, ona to robi na złość! Dobra ale jakoś to może przeżyje, zwłaszcza, że chyba w następnym odcinku wyjedzie.Szkoda tylko, że spieprzyła relację Jerzego z Anką przez co przynajmniej przez trzy odcinki będzie niezły pasztet.Ciekawe czy zejdą się na ostatnie dwa czy może tylko na ostatni???
Poza tym jak zwykle najlepsza Beatka i "dupa wołowa"Andrzejek. Cudny duecik :). No i widze, że Irence pan farmaceuta jednak wpadł w oko ;)
A biedronki na ramieniu Jerzego nie zauważyłam w związku z powyższym muszę to obejrzeć jeszcze raz albo dwa albo i trzy :D
Klemens mi podpadł, wydawało się że to taka ciepła klucha a tu proszę ... :-( biedna Pola, póki co , to nie ma szczęścia do facetów.
Odcinek świetny, jak każdy :) Najlepszy Andrzej ;D dołożył pielęgniarzowi i obronił Mańkę przed Grocholem ;) czyżby zmienił się w twardziela? hehe ;P No i niestety pojawienie się żony Jerzego wszystko zepsuło...
girls,a co sądzicie o podjazdach grochola do wiecznie nie zadowolonej manii ??
Czy ja wiem... na początku wydawał się fajny, ale po tym jak był pijany i zaczepiał Mańkę to jakoś nie czuję do niego sympatii. Ale ten Daniel wydaje się być fajny :) no i jest przystojniejszy od Grochola ;)