PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50750
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

można już obejrzeć pierwszy odcinek drugiego sezonu PNŻ na stronie tvnplayer
Według mnie odcinek jest świetny, serial nadal ma swój klimat i jestem pewny, że
dorówna
sezonowi pierwszemu. Dla mnie za serial nadal mocne 8/10.

Dobry! ale wkurzał mnie moment, kiedy Klemens mecz oglądał. Spójrzcie na czas, najpierw 4. minuta meczu, później 3. a na końcu znów 4.
Niby nieznaczący szczegół, ale jednak :P

e_w_a_

Mnie zaś głównie zdziwiły dwie rzeczy: czemu Jerzy z synem grają w Scrabble za pomocą... kostki. ;) A także tego, że Elka zatrzymuje Jerzego w Niemczech niszcząc mu paszport - który, jak wiadomo, od jakichś pięciu lat nie jest potrzebny w poruszaniu się między naszymi krajami. Ale odcinek b. fajny, pomijając oczywiście nieco nachalne eksponowanie Orange (niestety product placement w polskich produkcjach wciąż daleki jest od subtelności amerykańskich, gdzie reklamowana marka pojawia się najwyżej na sekundę gdzieś w kącie kadru).

jarek_b7

Ten paszport to jeszcze sobie tłumaczyłam tym, że może przy okazji mu dowód zniszczyła :D Bo jeśli chodziło tylko o paszport to duża i irytująca wpadka.
Ale dalej serial uwielbiam :D

użytkownik usunięty
jarek_b7

a może okaże się, że Ela myślała, że jest potrzebny :-) choć bardziej wydaje mi się, że zniszczyła też dowód, bo syn Jerzego spytał "czy masz dokumenty"

jak dla mnie to nie ma zadnego znaczenia:) wazne ze odcinek super i oby tak dalej

TranceAddict91

Właśnie szczegóły tworzą perfekcję :P Więc mają znaczenie ;)

ocenił(a) serial na 7
e_w_a_

odcinek bardzo fajny i już nie mogę się doczekać kolejnego, a zniszczonym paszportem nie ma się co przejmować (chociaż trzeba przyznać, że to trochę dziwne zagranie, chyba że i dowód przy okazji mu zniszczyła albo może paszport jego syna), bo i tak już w następnym odcinku Jerzy będzie w Polsce ;P

ocenił(a) serial na 8

Powrót po przerwie świetny: totalny chaos w restauracji :), śmieszne relacje między Beatą a Andrzejem. I tylko postać żony Jerzego totalnie mnie wkurzała: najpierw nie da rozwodu, a później niszczy dokumenty - s***!!!

ocenił(a) serial na 9
wankat

Wiecie z paszportem to nie jest żadna wpadka, jest on potrzebny aby zameldować się w dobrym hotelu, załatwić sprawę w niemieckim urzędzie czy szpitalu. Dowód dobry jest tylko do okazania jak zatrzyma was patrol policji czy do przekroczenia granicy aby zrobic zakupy w przygranicznej miejscowości. Natomiast jak się chce coś załatwić za granicą ważny jest tylko paszport.
Więc sprawa zniszczenia paszportu przez żonę Jerzego nie jest dla mnie wpadką reżysera.
Odcinek super ... nie mogę doczekać się następnego

ocenił(a) serial na 10
achna4

A może po prostu Jerzy nie wziął ze sobą dowodu tylko paszport. Serial mega fajny. Druga seria zapowiada się lepsza od pierwszej:)

kurcze... jest już 1 odninek!?? oooo
ja tak strasznie czekałam na premierę w tv .. i teraz mam dylemat , czy oglądać czy poczekać..

ocenił(a) serial na 5
junesgirl

Możecie podac linka .?;D

mezowos_4

Nie można podawać linków : )

ale czy to tak trudno znaleźć ?
wejdź na tvnplayer i poszukaj zakładkę seriale , a następnie 'przepis na życie'

jakość obrazu jest dobra ( w odróżnieniu od 1 sezonu ) ale za to dźwięk nie zachwyca . ;/

ocenił(a) serial na 5
junesgirl

Aha Tvn player , a ja cały czas tv player. i nie mogłam znaleśc ;D haha.! wiem głupia . ;/

mezowos_4

hehe ; >

miłego oglądania .
już jutro nowy odcinek ! ; )

ocenił(a) serial na 5
junesgirl

Super był.!;D <3

mezowos_4

ttaa . < 3
teraz ciągle czekam na kolejne .
ale jestem na siebie zła , bo wpadłam w taki ciąg , że oglądam premiere w tv dopiero po obejrzeniu na tvn player , bo się powstrzymać nie mogę !xd

ocenił(a) serial na 5
junesgirl

Ja tez.xd : D

mezowos_4

a teraz sie bd pilnować ;d i mam zamiar tydzień poczekać i wyrównać ; D