jak nazywa sie aktor który pojawił sie w drugim odcinku krecone długie włosy zarosniety.. To była scena gdy głowna bohaterka dostała sms w parku od jerzego i jej dziecko zjechało po schodach a ten aktor jej pomogł... moze ktos wie?
No Pola z tym swoim "o jacież pierdziele" wymiata xD Albo Klemens z pakowanie prezentu xD Ogólnie to ten drugi odcinek był lepszy od poprzedniego :) można się było pośmiać :) mnie osobiście rozwalił moment jak Anka, Gniewko i Mania wyprowadzali się od babci xD A co do imienia Gniewko to...hmmm...takie dziwne trochę :) A no i czekam na moment kiedy Anka spotka się z Jerzym :) oni muszą być razem :)
moment z chusteczkami wymiata a Klemens też:D prędzej czy później będą:) strasznie wkurza mnie zona Jerzego
Nie wiem czy ktoś zauważył ale mi się wydaje, że zmienili (pomieszczenia/wnętrza) nie wiem jak to konkretnie się nazywa.
Po prostu układ mieszkania Anki i Ireny nie zgadza mi się z 1 sezonem.
Super odcinek :) tak samo jak pierwszy odcinek drugiej serii ;) moim zdaniem ta seria zapowiada się lepiej od pierwszej, choć pierwsza była świetna.